56

321

преди 1 месец

Долу ДПС най-разрушителното нещо случвало се на България

55

Анонимен

преди 1 месец

тренд е на комуниста райчев и взима парички за да манипулира

54

до 59

преди 1 месец

Значи и ти не можеш да откриеш някой от тия 1003 човека. Кажи си направо.

53

Анонимен

преди 1 месец

Битката е една България, или ГЕРБ-ДПС. Избора е наш!!

52

Европеец с главно Е!

преди 1 месец

И да не ни харесва трябва задължително да се гласува за ППДБ. Не бива да се допускат *** втори, защото това в съюз с Боко означава руска окупация на България. Не бива да го допускаме на никаква цена, затова ППДБ НА МАШИНАТА. Не се подлъгвайте да гласувате на хартия, защото ще се опорочи вотът ви. Аз лично искам в Европа, с продължаващите темпове на развитие, увеличаване на доходи, Шенген и НАТО! Не искам Евразия, копейки, русофоли и прочие! А вие?

51

до 55

преди 1 месец

Не, не е така. Това се учи 4 години в университет. Тези 1000 души се рандомизират по специален начин, за да дадат максимална извадка на населението. Като не ти се вярва, имаме вече повече от 30 години свободни избори. Има отклонения от предварителните проучвания, но в почти всички случаи не повече от 2-3 процента.

50

Х

преди 1 месец

бедни, нещастни сме били през управлението на ГЕРБ. Не бяхме. :D

49

Анонимен

преди 1 месец

Ами, това е положението. Истинско "селфи" на българския народ. Както писа наскоро Иво Беров: "Българите никога не са били токова добре и само понякога са били по-глупави." Малко по малко вървим към изпускане на "само понякога" от втората част на изречението. Човек няма как да го отървеш от собственото му робство, което сам си налага върху себе си. Мазохизъм някакъв.

48

Анонимен

преди 1 месец

"полустандартизирано интервю "лице в лице" с таблет сред 1003 души на възраст 18+" --- Ако някой намери някое от тия 1003 души, да пише. Аз съм убеден, че те са напълно виртуални, но все пак някой може да ги открие.

47

Анонимен

преди 1 месец

Аз се чувствам свръхпредставен. Пеевски се е погрижил да създаде 100 партии, които не се различават по нищо и за която и да гласувам, все съм доволно представен. И не мога да реша. Затова няма да гласувам. Честито на Пеевски за победата!

46

ИВАН

преди 1 месец

ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА!

45

Понеже някои

преди 1 месец

Пишат за задължително гласуване.В България гласуването е задължително от 2016 г.Законът е обнародван от ДВ брой от 20 май 2016г.

44

За гласуването

преди 1 месец

ТРЯБВА образователен ценз! Ограничение - между 35 и 55 години! Всичко друго без избирателни права!

43

Анонимен

преди 1 месец

важното е да се пусне срещу Боко и Шиши

42

Хо хо

преди 1 месец

Логичното се случва! След запис N:3 ножицата между ГЕРБ и ППДБ все повече ще се разтваря. А до 9-ти юни колко ли още записи ще излязат.

41

Далеч от BG

преди 1 месец

Пропаднал народ-пропаднала държава

40

Анонимен

преди 1 месец

На фона на майкопродавците-пришълци вече и милиционерите от ГЕРБ изглеждат приемливи. Жалко за пропилените надежди. Онези мислят само, как да си напълнят джобовете и да отлетят по топлите острови да харчат награбеното. Никога вече за чужденци. В тях не е останало нищо българско и ни презират. Да си стоят зад океана и да мият тоалетните на третополовите.

39

Клавдия

преди 1 месец

Къде ги правят тия проучвания!? И да ги търсиш, няма да ги намериш! И изведнъж.... изскачат с прогнозни резултати, за да си знаем предварително кой смята да продължава да граби. Не съм чула никого от моето обкръжение и от обкръжението на мои познати да гласува за първите две от статистиката. Как я правят тая статистика, много хора се чудят!

38

До 30

преди 1 месец

А да не би да сме спрели да гладуваме ? Единствения изход е да не се гласува и на площада масово всеки въоръжен с ЗЛОБА в денят на изборите това е изходът ! Време е да покажем, че ни е останало все пак някакво достойнство, тук да се правим на герои както Копейкин само на трибуната нямаме никаква полза, ще си останем бедни и проsти !

37

Анонимен

преди 1 месец

Колкото по-малко хора гласуват за партия или коалиция, толкова повече депутати ще имат ГЕРБ и ДПС. Това ли искате като не гласувате за партия или коалиция?