13

Адам Смит

преди 1 месец

Прилив на капитали? В Сърбия? Прилив на пропагандни глупости! ,,Капиталите"" в Сърбия са китайски и руски, а ние много добре знаем, какво ще последва, когато се обвързват с такива ,,инвеститори". Всъщност статистиката казва друго: в България инвестициите за 2023 надвишават равнищата отпреди епидемията. Не зная защо този човек говори такива неща, но най-вероятно подготвя почвата за същите ,,инвестиции" -- може би от Китай.

12

Ми с тая корумпирана

преди 1 месец

Сглобка! Те само крадат като за последно! Дреме им за инвестиции..

11

Анонимен

преди 1 месец

Макак така, нали Асен Василев и Кирил Петков построиха нови мостове на Дунав, заводи за Електромобили, доходите ни изпревариха инфлацията в пъти и дори не са ни вдигали данъците?

10

Анонимен

преди 1 месец

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!

9

Анонимен

преди 1 месец

Корупцията и руското влияние... Няма да дойдат инвестиции заради тези фактори. Цъкайте минуси, ама това е факт!

8

Денко Сапуна

преди 1 месец

Русофобите подържат укронацягите и дадоха по една заплата за киевския режим по заповед на К. Парапета. Укронацягите не са доволни, защото тези пари им стигнали само за найлонови чували.

7

Анонимен

преди 1 месец

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

6

Стойне от Чукурово

преди 1 месец

Ш, ама нъ, кът има огромна корупция,криминална престъпност,бюрокрация и липса на финансова дисциплина,ш има много да чакате да дойде дядо Мраз с чувала с подаръци - пардон с инвестиции

5

Анонимен

преди 1 месец

Е щото сме под управлението на мафията Буци Шиши Киро Интелекто и Ицака Мореплавателя затова.

4

Анонимен

преди 1 месец

Това е резултатът от десетилетното управление на Борисов. Заграбиха каквото има и превзеха съдебната система

3

Анонимен

преди 1 месец

Матреала не става. Пример: избирателите на кирчу и кокорчу дето ни вкараха във война

2

Дж

преди 1 месец

Матреала не става. Пример: народното събрание.

1

Ала бала

преди 1 месец

И празни приказки. Аман от такива пишман експерти които говорят като политици. На тоя му е изписано какви са му амбициите