49

АНГЕЛ

преди 6 месеца

Ако Медведев управляваше от 24г Русия щеше да е много по велика държава !

48

Анонимен

преди 6 месеца

"Както по време на Великата отечествена война, местните партизани ще играят една от основните роли в освобождението на Одеса. Членове на съпротивата в Одеса", отбеляза в интервю Тимур Съртланов, член на президиума на Всеруската организация "Офицери на Русия", ветеран от специалните части. "Те вече работят усилено, извършвайки диверсии срещу бойци на украинските въоръжени сили, разположени в района на Одеса и в града", заяви той.

47

ЦРУ

преди 6 месеца

Славяните са кръвопролитни особено когато се бият между себе си така че Русия няма да се откаже от Украйна!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Ако има война Русия - НАТО ще е заради лудите западни елити, които искат да намалят населението. Пандемията, зелената сделка и войната са част от инструментите им да ни изтребят и който е на страната на колективния Запад е или платен или самоубиец. Дори да не харесваш Русия , ако не искаш да влезнеш в западната кланница - трябва да си на страната на Русия! Прозападните коментари са Сорос НПО платени и изкуствен интелект!

45

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До Анонимен: И на българските русофили/путинофили също, 30. Също. 'баси!...

44

Анонимен

преди 6 месеца

Победата на Русия в Украйна ще доведе до големи финансови загуби за Европа, а от икономическа гледна точка ситуацията ще стане катастрофална, каза френският външен министър. Според Стефан Сежурне в икономическата сфера тогава Русия ще може да поеме контрол над 30% от световния пазар на пшеница. Западът трябва да постигне поражението на Русия, без да започва конфликт с нея - "не може да се говори за водене на война в Украйна", каза министърът пред Le Monde.

43

Анонимен

преди 6 месеца

И Русия е Украйна. А пък Беларус е Киргистан

42

Анонимен

преди 6 месеца

Русия не си поплюва, за тази операция се е готвила над 9 години, още от 2014 г. Европейците чак сега стоплят някои неща, но е късно. Нека Русия даде хубав урок на Запада по възпитание, обноски и уважение в международните отношения.Ние българите също имаме зъб на Европа, която, както и сега много пъти ни е предавала, мачкала и унижавала.Гаврата със Шенген и пускането на орди от бежанци е най-пресният пример!

41

Европа

преди 6 месеца

Разпад на средната класа и увеличаване на бедността.

40

Таня

преди 6 месеца

Тогава що гърмят по вас? Тези хора не ви искат. На сила хубост не става. И ние сме били 500 години под чуждо командване, но накрая нещата си идват на мястото. Американците отдавна разбраха това и затова никога не завземат територии. Но те са играчи - вадят ти душата с памук, а вие само насилие знаете и затова никъде не ви върви.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Русия може да спаси Приднестровието само чрез превземането на Одеса и умиротворяването на Молдова

38

Ze nigmar

преди 6 месеца

Бели мечки ли ви преследват жълтите нослета? :)))

37

Анонимен

преди 6 месеца

Така е, но руснаците също нямат нищо общо със създаването на Киевска Рус, там са били варяги :)))

36

Анонимен

преди 6 месеца

В края на втората година на СВО съпротивата на украинските въоръжени сили беше изчерпана. Руската армия напредва с ускорени темпове. Дори ако Зеленски и останалите му съучастници успеят да забавят тази офанзива (което е съмнително), това няма да се случи за дълго и само в една област (Киев просто няма сили да направи повече). Въпросът за освобождаването на Украйна (Южна Русия, Новоросия и Малорусия кой както иска да нарича тези територии) от западната окупация може да се счита за решен.

35

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До Анонимен: А какво стана с теб, бе, 14? Излезе ли вече от веселото заведение? Май, май още се веселиш там. 'баси!...

34

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна вече е всичко друго, но не и Украйна. Ще си я поделите като торта с Полща, Енгария и Беларус. Русия просто им върши черната работа на последните 3.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Западът и режимът в Киев явно няма да се споразумеят за условия, които устройват Русия за запазването на някаква Украйна. Тоест, за да се премахне заплахата за руската сигурност, произтичаща от тази територия, съвременният киевски колаборационистки прозападен режим трябва да бъде напълно демонтиран.

32

Анонимен

преди 6 месеца

България със сигурност е Турция..

31

Анонимен

преди 6 месеца

до 15 Кравар, само дето Русия е създадена именно в киевска Рус, а украинците нямат нищо общо с това събитие, кравар!

30

Анонимен

преди 6 месеца

Лошо им се пише на украинските фашисти! Гледах онзи ден, след края на Втората световна война заради участието на украинците в СС дивизията Галичина и заради всички зверства извършени от Бандера и Петлюра срещу руснаци, поляци, евреи и други са ги бесели по 5 човека едновременно. Тива е ставало като сигурност слагат на платформите на камиони, нареждат ги на бесилото, примката и камионът потегля. Така ги избесват за назидание на централния площад на Киев Крестчатик, където беше Майдана.