96

Анонимен

преди 4 месеца

В Киев и още два региона е обявена пълна мобилизация. Прибират ги от кафенета, от автобуси откъдето намерят. Това са региони с преобладаващо Укроговорящо население. Докато хвърляха на фронта като пушечно месо рускоговорящи, Българскоговорящи, Унгарскоговорящи украинци, някак си вървеше. Ама сега като опря до техните деца да ходят на фронта, Укрите взеха малко да се дърпат. И като нищо ще си сложат подписа на договора да се приключи. За ужас на ФАЩ!

95

Анонимен русофил

преди 4 месеца

До сега да сме стигнали Ламанша и Португалия , ама що ли ни трябваше да минаваме през Бахмут и Авдеевка ? Язък !

94

Майка Русия

преди 4 месеца

Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.

93

да

преди 4 месеца

е, не можаха да разберат че и някакъв снежен леопард не може да се бори със сибирската мечка!

92

Анонимен

преди 4 месеца

До 65То цяла Окрайна отече в канала, )))Хи,хи,хи 2 години, кво отича и още не е отекла! А, през това време изтреби стотици хиляди рашисти, което Нас нормалните българи най-мниго ни интересува. А, дано още 2 години така да отича, рашист няма да остане в Русия.

91

Ще пищите

преди 4 месеца

Евроатлантичета! Ще пищите по въжетата! А след това душите ви ще пищят по пътя към преизподнята. Там където принадлежат всички нац-исти, Ба-н-дер-овци и разни други сатанисти.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Руската армия е най-нещастната и най-кьопавата армия в света. От 2014 година т.е. 10 години се бъхти да превземе едно миниатюрно градче в околностите на Донецк и още не го е превзела и едва ли щего превземе някога.

89

Анонимен

преди 4 месеца

Разбрах, че се гаврите с това майка русия, русофилите сигурно газ пикаят :)))

88

Лукчо

преди 4 месеца

И "Америка" с какво им е задължена?Като съм с "десерт" не и плащам издръжка като на бивша съпруга,а само за времето през което "ям".Длъжни им били?Брей!

87

Защо ги дразни Вова

преди 4 месеца

Вова има топки и точно този факт докарва до лудост и до истерия джендърясълия евроатлантически контингент у нас. Те отдавна са се простили с тези вторични полови белези и мълчаливо си преживят кквото им сервират по купените медии. А после го повтарят като папагали.

86

Хм

преди 4 месеца

В Авдеевка има 20 000 хохли, на които Зеленски забрани да се изтеглят. Какво ли ще стане с тях, когато бъдат обкръжени? Май като в Мариупол. А може просто да ги избият от благодарност за обстрелите на Донецк.

85

Анонимен русофил

преди 4 месеца

Къде ли се дяна Герасимов. Сигурно инспектира подводния крейсер Мацква.

84

ПП Путин ще Победи

преди 4 месеца

гарантирано!

83

Майка Русия

преди 4 месеца

Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истината и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Всичко се знае. Всичко се вижда!

82

Руснак националист

преди 4 месеца

Ето това са путинистите рушат и грабят от държава която са обявили , че ще пазят според меморандума от Будапеща! извода е, че путинистите са чисто зло !

81

Анонимен

преди 4 месеца

Не четох статията ама споменаха ли че цял гарнизон е пред пълно обкръжение в момента руснаците са в центъра и на 700 метра от последния път водещ до авдеевка

80

Горяха гачи факли

преди 4 месеца

Гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетиъте ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.

79

до 56

преди 4 месеца

и за Зельо е останало, че май повече

78

Анонимен русофил

преди 4 месеца

Моите връстници харесват мацки. Извратеняци.... Аз пък си харесвам Путин.

77

Анонимен

преди 4 месеца

Слънцето изгрява от восток!