55

Василев

преди 4 месеца

Русия нямаше да напада Украйна, така говореха всички в Кремъл барабар с Джуджето и излъгаха целия свят!!Думата на руски политик не струва и един цент!!!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Един милиард ще загинат, но има още 7 милиарда в Китай, Индия, Африка, Южна Америка, които ще се радват на войната. Китай ще насели Русия, Индия ще насели Северна Америка. Светът няма даа загине.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Дима, ти хептен изплиска легенЯ. То на вас равни в лъжите няма и дори никой не ви доближава в тях. Загрижил си се за харчовете на Европа и САЩ. Не смея да попитам а вие колко пара потрошихте за войната. Да ти напомня ли, че минималната ви заплата е 250$, пенсията 130$. По-добре за своите хора се грижете и не правете гадости на съседите си.

52

блатото Путлеристан

преди 4 месеца

Тоя е потвърждението. че руснаците са бездуховна, напълно пропаднала, алкохолизирана нация която си заслужава напълно бункерния пcиxoпат...

51

БЪЛГАРИЯ+ТУРЦИЯ

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ - НАСЛЕДНИЦИ НА ВИЗАНТИЙСКАТА ИМПЕРИЯ. РУСИЯ Е ФАЛШИВА ДЪРЖАВА, КАТО САЩ.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До 49 Ако иска мир може да си прибере армията , да плати за щетите на Украйна , да се извини на цяла Европа и готов. Иначе е само една пропаганда и руска помия. Никой не може да казва на суверенна държава, какво ще прави. ?това се нарича робство и окупация. Нали е ясно?

49

Ужас

преди 4 месеца

Този не мога да го понасям, но за първи път настръхнах от думите му! В прав текст човека каза, че Русия няма никакъв шанс срещу НАТО и единственото, което умните им глави могат да направят е да отворят къде що имат силуз и да пуснат всичко. За първи път вярвам на този терорист. Това е най-вероятното нещо, което би се случило ако се стигне до директен конфликт и то само защото те самите си признават, че нямат абсолютно никакъв шанс срещу НАТО.....Това вече е страшно!

48

Сата НАТО

преди 4 месеца

Малкия у род заплашва основно Източна Европа, защото ако посегнат по-на запад, и Великобритания, и Франция, имат ядрено оръжие и ще му опърлят гъзягата. Но понеже вече нямат средства за конвенционална война, пробват със заплахи с "вундервафе", па ако мине...

47

Жалка картинка

преди 4 месеца

Такива заблудени типове като Медведката стават такива, защото като по-млади си позволяват да мешат крокодил с развалена водка и понякога да крадат метилов алкохол по бургаските жп гари. В България няма нито един загинал в бой съветски войник. ВСИЧКИ СЪВЕТСКИ ПАМЕТНИЦИ НА ВОЙНИЦИ - ДОЛУ!!!!!!!!!!!!!!

46

Много точно!

преди 4 месеца

Истината е че управляващи запада вижда само пари и нищо друго! Тях не ги интересува хилядите избити по бойните полета и жертвите от мирното население.

45

Боб1

преди 4 месеца

Така или иначе цял свят чу същото и от Путин - Русия иска мир и търговски и дипломатически отношения!

44

Стилиян

преди 4 месеца

Когато е прав човека прав е

43

Лукчо

преди 4 месеца

Дори скромничи.И за обикновена война без балистични ракети са готови Украйна не е мерило,тъй като 65% са си чисти руснаци,но тези които не са ги очакват 22000 танка от които на склад над 13000.Два пъти повече,ако броим и търсите 3600 тъй като са в НАТО,но ?Дивизии с тактическо атомни оръжие използвано по усмотрение на полевия командир,Солнцепек на платформи на Т72 и нито една унищожена в Сирия.30 милиона запасняци.Огнева мощ като оръдие все са били първи.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До колкото помня... тоя глупаакк поне 10 пъти заплащи Европа с ядрен удар? Не съм чул европейски политик да казва подобно нещо за русия? Ако някой помни да покаже дата и име . Абсолютна пропаганда на джуджето и солташакааа му. комично интервю на дребния. Освен че нестава за пълководец нестава и за актьор.

41

Лакомо магаре

преди 4 месеца

Наздраве пияници,утре бомбандирам западния свят, вдругиден пингвините в Антарктида,после ако изтрезнея ще апнем един борш и ги почвам тия на изток....муххахха....цирк!

40

Всеки

преди 4 месеца

би постъпил така. Когато дрънкат оръжия около теб, няма какво да губиш и действаш ва банк.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Боже комунистите говорят за лъжата : )) Това е поредната масирана добре премислена пропаганда. Като решите , че сте се объркали вече кой е прав... просто погледнете руските окупирани провинции - Грузия Армения Казахстан Куба Северна Корея Монголия чечения Беларус Украйна... нито една читава държава. Чао.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е!

37

нагъл и безочлив !

преди 4 месеца

Товарищ Медведев, ты опять ОБОСРАЛСЯ !!!

36

Анонимен

преди 4 месеца

То в САЩ има голямо разделение. Белите мислят, че ще изгубят страната си, за капак имат президент със старческа деменция, не е лесно :)))