29

Костадинов

преди 4 месеца

Божанков, две кафета моля! Ало, Божанков!

28

Анонимен

преди 4 месеца

1 рубла = 0.02 лв.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Незабавно разпускане и забрана на партия Възраждане. Съд и затвор за руския агент Костадинов!

26

Анонимен

преди 4 месеца

До ,22 А знаеш ли ,си се запътил обратно към Украйна и ще ти покажат пътя с шутове щото ,на всички им писна от украинската простотия.Дошло тук от чужда държава да се обяснява кой,какъв бил.Айде леко у лево

25

Дупенце да му е яко!

преди 4 месеца

Дупeто да му е яко на Копейкин, че Данчо Цончев от ДПС днес каза, че другата седмица ще закрие партия Възраждане. Май ще ги пращат в Белене.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Костя се конкурира с Нинова за приза - г-жа Лъжа.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Тагарев е предател и мястото му не е във властта!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Костадинов трябва да се върне в лудницата във Варна и да бъде сложен на инжекционни, защото очевидно забравя да си пие лекарствата редовно. Срам ме е, че този се афишира като варненец. Не е такъв и не го искаме в града и държавата - трябва да бъде екстрадиран в подмосковието

21

РАСПУТИН

преди 4 месеца

Да живее Путин,да живее велика Русия.

20

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

A на френски и испански глаголът lamer означава Л...И...Ж..А.Между другото.

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Този Костадинов нормален ли е депутат български ли е падение позор кой гласува за такива нищоправещи

18

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

17

Анонимен

преди 4 месеца

Не петно ГОВ-О.е Магарев

16

Анонимен

преди 4 месеца

Около имотите замъци където живее Сорос трябва да открия Бежански лагери за хора от Африка и Южна Азия,от отворен тип.

15

Кух профил

преди 4 месеца

Тагарев и бивш, а най-вероятно и настоящ служител на украинско министерство. Защитава интересите на украйна и на други страни и военни формирования, подкрепящи я. Харчи безумно много пари от нашия джоб за украйна, докато за заплати и пенсии у нас няма. Не защитава Българските интереси, точно напротив. Тагарев е вреден за страната ни.

14

до 1

преди 4 месеца

защо ходят без смисъл ли? да се пошматкат на народна сметка бе! желязков за какво ходи из азия, киро за какво при папата, кокорчо при тъмносините братчеди зад океана....абе, уредили се тарикатите!...дали има полза? м-а-й-н-а-та му!

13

Семкаджия

преди 4 месеца

Хехехе! Яко!

12

донос.бг

преди 4 месеца

В същото време Кити Божанков беше пожалена от колежката си неадекватното мутирало недоразумение Николинка Минджева за същото провинение,двоен аршин неолиберас3тко лицемерие. За капак - еничаря-ре33ак Данчо Ментата заплашва българи,докато ППЛГДБТИ+ к08рите на Беефффски палаво аплодират с дълбоко аннааллнно задоволство.Позор!С това само карат хората да гласуват за Копейкин,вместо да постигнат обратния ефект. Това ли е промяната - изчегъртване,облизване,накисване,изпиране,ароматизиране?!? :)

11

Анонимен

преди 4 месеца

Костя кога ще върнеш субсидията както беше обещал Костя,втори палат ли ще вдигаш.Защо Костя жена ти взима кинти от американско НПО,пък ти ривеш все за Рассия.Защо караш Порше,а не караш ЛАДА.Защо от Възраждане пропандирахте против ваксините,а всички се ваксинирахте.Защо сметката ти е в евро,а не в рубли.Кажи бе Костя двуличник,лицемер,лъжец и всичко в едно.Кажи бе копейка продажна.

10

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Магарев е прав в случая. Костадинов,ако трябва да го определя с едно изречение , е нещо като ве.щ.и..ц..а ,чиито м...е..н..З..и...с..ъ. нон стоп тече,възбуждайки персонализирана,уникална, типично женска невротичност. Мъж не е. У този човек доминира наглият тип женственост,чиято редовна проява е тропане с крак от злоба и неосъщественият. Хомосексуално поведение с тенденция към отмъстителност. Ще му отиват къси кожени панталонки с катарами,високи кожени боти на токчета ,кожен потник и бич в ръка.