33

Анонимен

преди 5 месеца

Русофила трябва да се съобразява с правилата приети е ЕС ..Иначе вън от Европа..На който русофил не му харесва в ЕС , не го задържаме Да си ходи в Русия и там да се ползва от ,,демокрацията " в Русия ..хахахаха

32

СелЧук

преди 5 месеца

Откакто руснаците го биха в Дубай и го направиха ,като фиданка 60 килограмова,наш Шиши ептен изперка! Oт всякъде му се привиждат медведи,избива го студена пот,фаща го трмор под лъжичката и получава Енурезис Ноктурна! Трябва да му помогнем,че трябва да устиска до следващата Коледа,нужен ни е....

31

до "реалиста&qu

преди 5 месеца

Гледай си демокрацията в русия. А, може и там да се заселиш.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Прекален светец и богу не а драг!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Абе русофили неграмотни...Не прочетохте ли, че тая телевизия е забранена от началото на войната в ЕС....Във война се намираме.А във война няма ,,демокрация"..Нима Путин спазва демократичните ценности , като нахлува в чужда държава Нима това му е позволено по демократичните правила Щом той не ги спазва, тогава и ние няма да го допуснем в България Ако той даде придържа към демократичните ценности Тогава и ние ще го пуснем в балета държава.

28

български парадокс

преди 5 месеца

Оперативно интересно лице комуникира с ДАНС .

27

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя ли ще ми каже какво да гледам.. Отдавна черпя информация от социалните мрежи - такава, каквато е, непреминала през цензурата на такива като тоя. Никой не може да промива мозъци вече, няма начин просто. Ох.люв.

26

Зозо

преди 5 месеца

Евала Шиши. Що не седнеш върху Волгин и да го сплескаш като ваденка? :)))))))))))))))

25

ГЕРЕН

преди 5 месеца

НЕМА ЛИ НЕКОЯ ДРУГА ТУРСКА ОБЩНОСТ ДА НАОБЕКОЛИШ. ОДИ У ТЮРКИЯ ПРИ ЕРДОГИ СЪС ТВОЯТ ДОГИ. ТАМ ТИ Е МЯСТОТО ЕНЧЕРЧЕ НЕОЯЛО СЕ ОЩЕ. И ЛУКОЙЛ ОБСЕБВАТЕ ЗАЕДНО СЪС ДОГАН. ТО ЗАТОВА ТОЯ СИ НАПРАВИ ДОГАН САРАЙ ДО ПРИСТАНИЩЕ РОСЕНЕЦ. ДА КОНТРОЛИРА. МНОГО СИ НАГЪЛ ВЕЧЕ. НЕ СПИРАШ ДА БЪДЕШ АКТИВЕН. НО СЕ ДЪНЕШ. НАРОДА ТЕ РАЗБРА ЩО ЗА СТОКА СИ. ПРОЧЕТИ ЩО ПИШАТ ЗА ТЕБ. И ЗАМЪЛЧИ. И ТОВА СТАВАШЕ И СТАВА С ПОМОЩ И НА ТУЛУПЧО МАМИН. ТОЙ ВИ ДАДЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ.

24

Волгата ви

преди 5 месеца

Клати това не е сериозно въпреки че той те е чак такъв олигуфрен защото са цяла коалиция от червени ан у си и работят в екип добре бих казал.

23

Анонимен

преди 5 месеца

На бавно мислещите русофили , трябва да им се разясни , че в ЕС има права.Но има също така и задължения Няма само права без задължения На всякъде по Света е така..Освен в Русия Там имаш само задължения.Права нямаш.Обсче на русофила все нещо не му е ясно.На русофила трябва да му се заповядва Русофила не е свикнал да мисли...хихихи

22

Реалист

преди 5 месеца

Забранена телевизия в ЕС!!? Па къде им е демокрацията на тия бе, то нали само уж в комунизма имаше подобни забрани и лъжи?

21

Анонимен

преди 5 месеца

До 13...Мутрата не налага цензура от себе си А изпълнява нарежданията в Европейски съюз На бавно мислещите русофили , трябва да им се разясни , че в ЕС има права.Но има също така и задължения Няма само права без задължения На всякъде по Света е така..Освен в Русия Там имаш само задължения.Права нямаш..ххихихи

20

Магнитский

преди 5 месеца

Нали се уреди, поне до следващата Коледа, ко ***?

19

До 15

преди 5 месеца

Те и абортите някъде са забранени,но *** ти те изходи да цапаш с кафяво знамето с дъгата.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Ако продължава така Пеевски трябва да стане премиер.Само той пипа здраво.Всички са едни бъзета.Докога Волгин ще върти държавата ни на малкия си пръст.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя който го е назначил в парламента, него трябва да ттричаме. Пеевски е поредната марионетка, само че от по- оядените.

16

Подкрепям Пеевски

преди 5 месеца

9 Нявам ли право на лично мнение бе руски ли зач на Путиновата космата халка като слънце.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Този е готов дори да отслабне, само и само да не му секвестират крадените милиарди. Голем (в библейския смисъл).

14

Анонимен

преди 5 месеца

Абе русофили неядейватни Не прочетохте ли , че телевизията ,,Россия 1 , е забранена в Европейски съюз.Което ще рече и в България...Като на бавно развиващи ли трябва да ви се говори бавно.И с пояснения.