65

Киро Канадеца

преди 6 месеца

Ще вдигна паметник там на Зеленски!

64

Анонимен

преди 6 месеца

Трайчо Трайков закри Белене , сега и това - май тва е някакъв изкуствен персонаж - името му назовава траещото си стадо докато го карат на заколение

63

Слава на Украйна

преди 6 месеца

На мястото на паметника на този терорист и превратаджия Левски трябва да се издигне паметника на нашият герой-бащица Степан Бандера, булевард Княз Дондуков да се преименува на булевард СС Галичина.

62

Браво!

преди 6 месеца

Хайде сега и всички други подобни гротески да последват съдбата на този! Време е да се прекъсне всякаква връзка с тази изопачена част от историята!

61

Анонимен

преди 6 месеца

Да се вдигне паметник на Барба Ганьос, Простото Киро,Кокорчо и Шоши...

60

Анонимен

преди 6 месеца

Аман с тоя бетон. До сега трябваше да сте махнали всички комунистически бетони в цялата страна и отдавна да има големи такива на нашите царе, революционери , основатели и тн.

59

Българин

преди 6 месеца

Призовавам Русия да се намеси и да бомбардира София с калибри!

58

Анонимен

преди 6 месеца

И какво като махнете паметника? Изведнъж ще заживеем щастливо и богато като никога допреди.

57

манастира ляолин

преди 6 месеца

До IQ 3.14 ментак, знаеш ли коя е кендис

56

АнонимеН

преди 6 месеца

НАБЛЮДАВАМЕ КРАЯ НА КОМУНИЗМА В БЪЛГАРИЯ!!!! ДО 4 МЕСЕЦА ЩЕ ГО НЯМА ТОЗ СССРМОЧА ПОЗОРЯЩ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ! РУСКИЯ ПЕТРОЛ И ТОЙ ОТИВА В ИСТОРИЯТА ДОКАТО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ СКЛЮЧИ МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ С УКРАЙНА И ЗА ФАЛШИВИЯ НЕБУНКЕРЕН ПУТИН ЩЕ СЕ ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА НА НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ! БУТАЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

55

Анонимен

преди 6 месеца

За този паметник българи са събирали пари,българи са го проектирали и българи са го строили,защото българи са загинали на фронта.Само ще разгневите духовете.Какъв куклен театър?Всъщност марионетките от кукления театър ще го махат по поръчка на чужденците и си измислят повод,че уж рестраврация трябва,за да няма протестиращи.

54

Аз пък очаквам

преди 6 месеца

Аз пък очаквам закономерните удари, които ще паднат върху главите на замислилите това зло. И много хора очакват това. Няма да ни приключите за 1 година, дяволи. Най-много да приключите с домочадията си. Нито ще изтриете спомена за огромното добро, което братска Русия извърши. Господ не забравя нито доброто, нито злото.

53

Евразин Алахакбаров

преди 6 месеца

До И веднага а що да не е хан крум, задунайски татарино. или не можеш да си представиш живота без султан, на който да се кланяш?

52

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко оправиха за народа си само паметника остана!

51

Анонимен

преди 6 месеца

А храм-паметник "Александър Невски"? Него кога ще го демонтирате или ликвидирате? А "Пирогов"? .....ПФУ ! Меразавци!

50

Ще има ден

преди 6 месеца

Ще сложат паметник на американските летци бомбадирали София. Те са защитавали нашата свобода, нали, кра.вари?

49

IQ 3.14

преди 6 месеца

Всъщност е най-добре паметник на Чърчил да се издигне на мястото където е паметника на Васил Левски, а на мястото на този да се премести паметника на американските летци. Също би било добре бул. Цар освободител да се преименува на бул. Степан Бандера.

48

И веднага

преди 6 месеца

Да се турят фигурите на англосакси, бомбардиращи софия@!

47

Анонимен

преди 6 месеца

Няколко пъти сме се мъчили да го махаме, ама полицията все там. Че не е една паърулка, даги наолаи е, да се махнат, аминифдват по 3-4 ...

46

Русофил

преди 6 месеца

Махаме паметника на роналд рейгън до 30 дни!