28

Анонимен

преди 1 година

До В.Узунов Трай бе, нищяк! Ако удряш хора с тръба по главата за да ги ограбиш, ЗАСЛУЖАВАШ НА МЯСТО ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯТ! Това е!

27

Анонимен

преди 1 година

Разбира се започнахте да си съчинявате литературни произведения

26

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на време е било това "детенце" да убие някой при грабеж.Браво на полицайката.Пълна подкрепа от народа и синдикатите трабва да има,а не търсена на теле под вола.С какво била стреляла,как била стреляла...За какво превишаване на неизбежната отбрана дрънка този прокурор???Тя е изпълнявала служебните си задължения-задържане на крадец извършвал въоръжени гръбежи.

25

В.Узунов

преди 1 година

Никой не краде от хубав живот. Аз ако съм гладен и влезна в нвкоя градина да си набера боб например и мен ли трябва да гръмнат

24

ми

преди 1 година

Майката не се е справила добре с възпитанието на милото детенце. Да си носи последствията, а не да реве.

23

мдааа

преди 1 година

Ами ти бе маме , защо не си възпита детето ...инак , само господ има право да отнема животи ?!

22

В.Узунов

преди 1 година

Лесно е като е с пистолет. Г-н Карадъйлъ точно казва ,че застрашават етническият мир. Ще им е приятно ли на убийците да се събере родата с брадви ,коливе,мотики.

21

Анонимен

преди 1 година

До колкото разбрах жена го е застреляла. Не виждам за какво превишаване може да се говори след като беглеца е бил предупреден и той не се е подчинил и е искал да избяга. Когато полицай стреля и ти каже да спреш или спираш или си рискуваш живота. Полицайката си е свършила перфектно работата. Целела го е даже в краката за да не стреля по-нагоре да го убие, но лошо стечение на обстоятелствата при падането.

20

аз да им обадя

преди 1 година

Тези от Ботунец ако се бяха научили да четат щяха да знаят че виновникът вече е наказан.

19

Ботунец ?

преди 1 година

Справедлив процес ще има - крадците в пандела. Само да не се окаже че има още кандидати за пандела от тоя крадлив квартал

18

еми...

преди 1 година

След толкова предупреждения и имайки предвид, че им е за пръв път, както и че са удряли в главата и душили.... си е заслужил съдбата. Време е за респектиране на контингента. Като не им харесва да ги избиват като дивеч да се държат като нормални хора. Напротив, точно така си го възпитала! Личи си по етноса ви!

17

Blader

преди 1 година

Мишки Скапани,ако вашето дете го излумбурат с тръба в главата - не ще го застреляте, ами жив ще го одерете жив тоя ***.Отдавна трябваше да махнат наморниците на полицаите. тогава нямаше да има толкова пестъпления. Сега полицаите носят оръжието само за да се пазят те самите ако някой почне да стреля по тях.Мишки скапани* Медиите - продажни мекерета

16

Анонимен

преди 1 година

Избори идат.Партията която го издигне за депутат ще избие рибата. Моя глас го имат със сигурност. Малко,че е млад за президент.

15

Анонимен

преди 1 година

А твоето "детенце" с какво "сърчице" е тръгнало да граби и удря "дечицата" на някоя друга майка?!?!

14

Анонимен

преди 1 година

До Дедо ... а ти много внимавай да не те срещне някое друго "детенце" с метална тръба в тъмното...ще ти отиде пенсийката...

13

Чингис Хан

преди 1 година

Тези крадци е трябвало да бъдат изхвърлени от някоя скала в деретата без да се стига изобщо до така наречената съдебна зала , защото тя не съществува . Полицаят да бъде награден че е освободил земята от тази вредна био маса. Има още доста като нея за чистене.

12

детето

преди 1 година

с какво сърчице лупа с метална тръба жертвите си. на време е спрян. можеше да убие някого този престъпник!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Ушевите от рушветчийно управление номер четири,са подивели покрай семерджията,разбута се цялото котило. Няма кеш, колите им мръсни,кални, няма ескорти,стълби, чадъри,тревицата не върви,херо и той,карат на едната смешна заплатка и в стремежа си да работят това което трябва, правят бели,но ще свикнат, трябва им време. То да не се учи и привиква към работата за месец два

10

Дедо

преди 1 година

Нали по закон охранителна дейност ,не може да се извършва с лично оръжие? Би трябвало да важи и за полицаите. Какво правим сега, стреля се в непълнолетен, без да е въоръжен с лично ,а не служебно оръжие. Ами това си е екзекуция и психически лабилен полицай.

9

Анонимен

преди 1 година

Единственото жалко в ситуацията е че само един от бандата е застрелян. "той и приятелите му ударили с метална тръба по главата момиче и му казали, че имат пистолет" "Атакувани били две момичета на по 18 г. Едното било ударено по главата с тръба." ЩЕ МИНЕМ И БЕЗ ТОВА "ДЕТЕНЦЕ"!