18

Очебника н аКГБ

преди 10 месеца

В Русия никой няма право на свободно мнение. Не се съмнявайте, че точно тези думи, точно както Меди ги е казал, са едно към едно с тези, изпратени на имейла му от КГБ.

17

уЖафст

преди 10 месеца

Плюшения мечок на джудженцето пак е мешал крокодила с развалена водка.

16

Анонимен

преди 10 месеца

A туй то. Пък ние си дадохме вече всичките ракети на Украйна. Сега кой ще ни пази АЕЦ-а? Ердоган ли?

15

Българин

преди 10 месеца

Омръзна ми през ден да ме заплашват с ядрени бомби! Какви са тия ненормалници! И преди не съм харесвал Русия, защото съм живял там и баща ми е работил там и знам за какво става на въпрос! Но сега вече ги мразя!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Откога обещава да гръмне някоя ядрена бомба и нищо. Не му вярвам на този. И прилича на онези от прайда.

13

Щгг

преди 10 месеца

Тия ми омръзнаха.

12

крундел

преди 10 месеца

др0гаре, голямо възпаление от изказването на другият полуръст, който е и забавен, плаши почти всеки петък с ядрени оръжия, сега е прекалил или забравил че не е петък...колкото до удар по която и да било цел, не централа, ами цел на територията на нато-вска държава ще доведе до отговор по руска територия, но разрушаване на аец ще засегне и вас др0гаре или вие си мислите, че ще минете между капките?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Ще ревете за Путин евроатлантици. Е такива като Медведев ще дойдат на власт след него.

10

аааахахахааааа

преди 10 месеца

На въпрос на журналист дали пие всеки ден от сутринта Медведев отговорил:-Не!В неделя пия от петък!

9

Уродливи и злобни

преди 10 месеца

Руснаците са единствените,които непрестанно заплашват с ядрени оръжия. С други думи..заплашват да унищожат целия свят, защото света мисли различно от Путин. Ето затова никакви отстъпки на тези лишени от човешка същност хора. И ако все пак, използват ядрено оръжие искам всички гласували за копейкин да останат живи за да се насладят на победата, докято кожата им се стича от тях. Защото за жалки пари или от глупост тези гласували за копейкин подкрепят смъртта на човечеството,на своите деца....

8

Анонимен

преди 10 месеца

Пепе и Герп ще бъдат изметени от народа мечка. Не пускай такова насам

7

Българин

преди 10 месеца

Къде сте бе Възраждане! На ли сте патриоти! Заплашват родината ви! Или чакай малко, вашата родина беше Русия! Извинявам се!

6

Нико

преди 10 месеца

Много правилно ! И ще го направят . Значи Европа може да обстрелва техните АЕЦ а Русия която притежава хиперзвукови неможе така ли?Всички добре знаем че войната е между НАТО и Русия Този клоун наркоман който дойде у нас да проси отново той ебушон който ще изгори в момента в който стане големият конфликт. Дори ми струва че няма какво да ги предупреждва Медведев просто трябва да изтрелят Кинжалите включително и към АЕЗ Козлодуй който в момента се охранява от пощенски гълъби тъй като С300 заминаха

5

Анонимен

преди 10 месеца

Малък Митя пак е целувал бъчвата. Голям сладур е фъстъка.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Този пак не е имал достатъчно сельодка за мезе и предобрил.

3

Сър Пичук

преди 10 месеца

Да му имам работата на Митя. Пие до късно, става махмурлия и почва да мята ядрени ракети, а синчето му беше в Америка, а е в Мордор

2

Незабавно

преди 10 месеца

Този терорист трябва незабавно да се обезвреди, щом има намерение да трови с радиация български жени и деца. Били те и от Възраждане.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Всяка държава ,която е срещу Русия ,трябва да бъде ударена с ядрено оръжие.