63

Факт:

преди 1 година

Киевска Рус

62

Аноним

преди 1 година

Велика била тази руска армия ,пиянки и нищо повече.станаха за смях пред света

61

Астронафт

преди 1 година

Как е укропоклонници, спите ли добре или се насирате , като чуете нощния вой на сирените? Айде почвайте я тая контраофанзива, че ще се побъркате от отчаяние и ще вземете да се хвърляте под влака.

60

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт. На 40 Х 2 си и не прекопирвай бе. Всъщност дори и на 40 да си пак си чичка. Даже и дедо.

59

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт 62..Не се коси..днес сборището на проруските тиквеници се премести в този сайт...утре ще бъдат във Факти и може да пишеш спокойно...

58

Анонимен

преди 1 година

На емилитротинетките ще им ги набият тротинетките. Късно стават и изтърваха статията и сега не могат да променят общественото мнение и край значи. Няма центюви. Ше им включат акумулаторите на мокро.

57

Анонимен

преди 1 година

Велика е украинската контраофанзива, нали кравари у форума? Маухаахахахаха...

56

Космонавт

преди 1 година

До 47 Чичка? :)) Аз съм на 40 ве байпасиран водач на инвалидна количка. Кажи сега, ти милиционерче ли си или някой от родът ти е бил? Нещо ята-ци, шу-мка-ри, обирджии на мандри?

55

Анонимен

преди 1 година

Най-ми влиза сутрешното кафе след като видя подобни новини. Мммммм...божествено е!

54

Z

преди 1 година

Контраофанзивата е в своя пик и апогей. И тъкмо да падне заветния хълм и ето Пригожин пристига със гръм.

53

До 54

преди 1 година

То не отломките от дрона, а отломки от ракетите на украинското ПВО разрушават и убиват цивилни! Арестович си призна и веднага го еволтиха!

52

Космонавт

преди 1 година

Мега опорката на Русия се срути с приемането на Финландия в НАТО. Кога започва денацификацията и демилитаризацията на Финландия? Ще си отговоря сам - няма да има такава, защото Финландия няма чернозем, не е на пътят на коприната, няма подземни заводи, Азовстал, Азот, мини в Соледар, нямат си Донбас с неизчерпаеми въглища и САЩ не са инвестирали в селско стопанство и инфраструктура. Ако ще е за едната Щука, и в Сибир има Щука. Хищната риба е най вкусна :)) Русофили, засрамете се, нямате кауза :))

51

Анонимен

преди 1 година

Прави впечатление , че хомосексуалистите фенки на новата оргия ГЕРБ-ПП-ДБ , вече от страх, че ще останат напълно безработни, пишат такива простотии, че хората вече открито се подиграват с тях.

50

В,В,ПУТИН. Z,

преди 1 година

Военната. Специална. Операция. Върви. По. План Русия. Си. Взема. Украинските. Земи,. Украинци. Няма. Има. Руснаци

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48. Че какво имаш против текезесарите, шофьорите и кофражистите ? Произвеждат ти храна, превозват ти я и ти правят домое където сит и доволен да си пишеш глупостите...Откъде се навъдихте такива махленски сноби произлезли от кошарите бе ?

48

Хм

преди 1 година

Ако случайно не сте забелязали, Киев на практика не се бомбардира. Щетите са най-вече от зенитни ракети или свалени дронове и ракети насочени към други цели. Изглежда странно, но е факт. Американците например скъсаха от бомбардировки Белград, а тука няма такова нещо.Изобщо цялата война е доста странна и намирисва на тайни сделки.

47

Анонимен

преди 1 година

"падащи отломки от дрон са подпалили триетажен склад и са разрушили 1000 кв.м." --- Руският дрон трябва да е бил с големината на дирижабъл Цепелин.

46

До 51

преди 1 година

Да.. кравар по га щи още и презарежда като улаф страницата! Цъка минуси ха фа

45

Костя Копейкин

преди 1 година

Молодец, товарищи! Браво Путин, браво Митрофанова. Аз съм патриот и за това се радвам на руските военни успехи срещу панелните жилищни блокове в Киев. Избирателите на ПП-ДБ винаги могат да гласуват за мен.

44

Анонимен

преди 1 година

До Поръчкова. Представи си това е години а не няколко дена опулен олигавен презарежда нервно с кривите кунки и пердаши плюсове и минуси