43

Давай Киро

преди 1 година

Продължавай Провала!!

42

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е всички "социологически" агенции да се гръмнат!!!Що за извадка е това-1000 човека!!!А останалите поне два милиона.....

41

Анти Тяло

преди 1 година

Явно на повече от 50% от гласуващите не им стига 12 години от едното и 8 месеца от другото и искат още. Българите си заслужават политиците!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Най логичната политическа стъпка е да не се гласува и да им се каже че са нелигитимни..

39

ПП не спечели преди

преди 1 година

И на тези избори няма шанс да спечели..

38

Анонимен

преди 1 година

Не са предвидили изборните фалшификации на ГЕРБ, с които ГЕРБ може да има и над 50% на изборите

37

КПСС-БКП

преди 1 година

До Анонимен 15 Корнито е изпълнител на плана на ДС!В момента,в който БСП изчезне идва ред на Герб!За това тикат мушмуроците от ПП да поведат хорото,ама нещо не става!Лично аз пет пари не давам кой комунист ще управлява!

36

А как ПП

преди 1 година

Ще обясни коалицията с Герб?? Не се ли бореха против мафията хахаха!!

35

О, божке

преди 1 година

26% за промЕната? Абе, хора, вие мислите ли? Какво ви хареса за 6-7 месеца от тяхното управление? България почти не фалира. Каза го, вицето на Асен Василев, която е ужасена от нещата, които е надробил. Торба с лъжи за заводи и едни популистки увеличения и раздавания на калпак със ЗАЕМИ. Създателят им се отрече от тях и ги заклейми, вие ги искате обратно. Е, ако ги покарате пак, заедно с присламчиличт се кьоксал бажа, който иначе изпадаше, си ги заслужавате. Със 100 лв скоро няма да може да купим

34

Чук и Гек

преди 1 година

Гек е пенсионер и избира Корнелия, защото му повдигна пенсията с 60-70% и не лае срещу Русия! А тези от новата левица са стари номенклатури, заради които БСП отнася подигравки и охулвания! Те изакаха в градината на БСП едни огромни ухаещи работи в миналото, след това прескочиха плета и оттам ридаят в общия хор, колко всичко е оакано при БСП! Оакано от самите тях!

33

Анонимен

преди 1 година

Интересно статическите проучвания на същите тези агенции показват, че масово българите са за мир и против войната, а пук в това проучване водещи са партиите на войната.

32

ПП/ДБ Активист

преди 1 година

Айде Киро мачкай Боко

31

Ясно

преди 1 година

Щом "борбата е толкова ожесточена", значи ГЕРБ ще едва ще хванат 22%.

30

Ох майко

преди 1 година

Днес слушах тия агенции. Как БСП щяла да обясни на избирателите си коалиция с ГЕРБ. Как еди кой си ще обясни еди какво си, ТОЕСТ, ДНЕС ЧАК ОФИЦИАЛНИТЕ ЛИЦА ОТ АГЕНЦИИТЕ, съвсем открито и явно се опитват да ни кажат, как партиите се стараят да ни излъжат. Как да излъжат избирателя да гласува за тях, НЕ КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ ЗА ИЗБИРАТЕЛЯ. Съвсем официално ни се каза, ние ще крадем и лъжем, ама как след тая кражба и лъжа пак да излъжем да гласуват за нас? Пример ПП-БСП-ДБ! Отвратително, шиб

29

Анонимен

преди 1 година

Знае се, че ГЕРБ са най-голямото зло. Тези, които не гласуват или гласуват с "Не подкрепям никого", дават властта на ДПС и ГЕРБ.

28

Традиции

преди 1 година

От години протестирам и гласувам ВИНАГИ против ГЕРБ и Боко. Който и да е. Гласувал съм дори за ИТН и за ПП, а сега за ПП/ДБ. Който и да дойде, ще гласувам за него, стига да не е Кремълопитек. Така че избора ми е ясен - гласувам с номер 12 на машина, като модерен човек.

27

Олд

преди 1 година

Добре би било червените кхмери да са вън от НС.Хубаво но едва ли.

26

Пфу

преди 1 година

То между - пп и герб по малко зло няма , еднакви хубосници са , видя се след голямото грабенеКой иска да не може да купи и хляб за децата си докато тия се гушат и интерсуват само от украйна все едно са ги избирали в украинският парламент

25

Анонимен

преди 1 година

Ниновице, на тези избори 6-6,5%, на следващите - под чертата. Твоите склерита да се научат, че има ПП Левицата, където няма стрина Корни, Вагенин, Свиленски. Навремето фалира Изотимпекс, ама сега ще фалираш 132-годишна партия!

24

Анонимен

преди 1 година

Ако бях в България щях да гласувам за ГЕРБ разбира се!! Живея в Швеция и далеч от изборните секции, а и съм платил доста повече данъци от средния гумаджия/склададжия в БГ че да ми дават акъл такива екземпляри!!