28

В превод това

преди 1 година

означава, че в Бахмут са убити толкова много вагнеровци, че Готвача подготвя почвата за провала на РФ... Имат всичко освен личен състав, защото повечето са убити...

27

О, божке

преди 1 година

Могучая разчита на шепа затворници и изнасилвачи? Вече май главорезите на Кадиров се отказаха да умират за каузата на лудото джудже. Да се смеем ли, да плачем ли че една година се бият около някакъв селски град до границата? Ако не плашеха с атома през ден, щяха да са още по-смешни, но и сега са трагични.

26

Анонимен

преди 1 година

До ?!? "умен ... като Сталин" Не е истина за какво става дума при някои хора.

25

?!?

преди 1 година

Тоя поне е честен и умен като руснак. Казва дайте ми много хора и боеприпаси и ще победя. Като Сталин по същия начин действа.

24

До 21

преди 1 година

Не се притеснявай, колега! Ей-сега ще изскочи оня съучастник с ядрените оръжия, да ни обясни, че специалните части още не са започнали "да работят".

23

Слава Украине

преди 1 година

Пожелаваме на Украйна над агресора!

22

Анонимен

преди 1 година

Вaтянкити безразсъдно хабат барут на макс и на халос! Купейчиците се ослушват за руска пропаганда, което ги лишава от информация! Те не верват, че вaтянкити канчают оружието от 6eзмoзъчнo пуцане! Е да ама на вaтянкити вече раздаат лупати да са бъхтят ръкопашно, а кат свершат и лупатити, са зафащат с каратето с четириту ръце, че те краци немат! Ама туй с лопатити мноо хитро, че кoлxoзника мноо добар с лопатата! Я! А, щяф да забрава! СЛАВА УКРАИНЕ!

21

Анонимен

преди 1 година

Русия ще загуби, защото няма какво да спечели. А Украйна ще спечели, защото няма какво да губи. Ако разбирате това простичко твърдение, значи може да мислите. Останалото са емоции.

20

Анонимен

преди 1 година

Тая претоплена манджа е от седмица поне, получи боеприпаси

19

Куку

преди 1 година

Втарая армия мира,разчита на затворници!!!Къде са прословутите ВДВ,морската пехота,спецназ на ГРУ.Пародия на държава

18

.!.

преди 1 година

аааа, как бре! тука разни путинофили преди 6 месеца ми твърдяа, че той Бахмут те го били превзели! Е верно те така твърдяха по 2 - 3 пъти на седмица! Но едно е ясно тука: путинофила е продажник и предател на България, който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Само това е истината която трябва да знаете когато четете даден путинофил в кой да е форум или коментар!!!

17

Ей мисирки

преди 1 година

Укровермахта бяга от Бахмут ,това трябва да е заглавието.Но то не се харесва на нацистите.

16

До 14

преди 1 година

Надявам се,със същата сила си се противопоставял на демократичната операция на САЩ с нахлуването им в Ирак,където трябваше да има оръжия за масово поразяване....

15

П.утььо

преди 1 година

Баси, това ли е "великата безаналогова" армия? Която разчита на някакво частно формирование и без него ще рухне.

14

Анонимен

преди 1 година

До *** Видеото е от вчера следобед. Що не отидеш на канала му да провериш. Май Вагнер ще се оттегли в гримьорната си.

13

Анонимен

преди 1 година

До 13 Не е отпреди 2 седмици, а е баш от вчера и онзиден.

12

хахахахаа

преди 1 година

Изобщо не е притопляна новината а е от събота ...днес , не публикувайте такива новини че бъркате на филите в червата!И дори да свърши войната , дори и руснаците да загубят нашите фили няма да са разбрали , няма и да искат , но ще продължават да "взривяват влакове" за тях войната не е приключила.

11

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ Ако това да ти унищожат 80% от личния състав е да "побеждаваш", определено "побеждават". Впрочем, Путин не обяви ли, че това не е "война"?

10

Ново

преди 1 година

Разпространяването на фейкове за СВО се наказва с 8 години СТЗ.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами айде оттегляте се тогава!