36

Анонимен

преди 1 година

Българското президентче е като едно малко страхливо пуделче -- сащ не са наложили санкции за руско ядрено гориво защото те самите го ползват и не могат да се откажат.Затова пуделчето е смело. Но когато сащ налагат някакви санкции, които са вредни за България, а те могат да си ги позволят, защото имат някакви резервни варианти, пуделчето подкрепя санкциите въпреки българските интереси.

35

none

преди 1 година

Радев и неговата любима Руzzия.

34

ха-ха-хи...

преди 1 година

Нелибералчетата вият от злоба и си скубят косите от мъка...ХАК ДА ИМ Е !!!Евала на Румен Радев!!!!Има "топки" и се озъби на Брюкселските чиновничета.

33

ДДРОнег

преди 1 година

Тоя е пРезидент на рузия, не на България !!!

32

Истукан

преди 1 година

Ти хубаво ще помагаш на Украйна с армия и оръжия, ама като Русия нападне България, тогава какво правим? Изобщо не мислите. Полша изобщо не мисли, а си даде всички военни ресурси на Украйна и сега като чу заплахата на Русия, че следващите ще са те, взеха, че се паникьосаха какво ще правят сега след като помогнаха на Украйна и останаха без нищо.

31

Анонимен

преди 1 година

Те Уестингхаус ни завладяха вече .Платили сме си горивото,без одобрението на МААЕ .Ама дали са съвместими с нашите реактори ,е друг въпрос ?Важното е,че сме го платили ,като самолетите,с Америка напред нали кравофили ,не е важно друго.

30

Анонимен

преди 1 година

Любимато руско ядрено гориво го носете направо в кабинета на президента Радев. То бива, бива слагачество на Русия, ама това на президента ни надминава всякакви граници

29

въпросче

преди 1 година

Някой питал ли е българския народ дали иска такова вето???????????????/ какво си позволява човек с представителни функции????????????????????????????????????????/

28

Купувайте свещи

преди 1 година

Познайте защо

27

български избирател

преди 1 година

С това си поведение и изказване ПРЕЗИДЕНТА ме спечели за винаги!!!!

26

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИ

преди 1 година

ТВЪРДО НЬЕ ЩОТО НИ ЧАКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ РУЗЗИА

25

Анонимен

преди 1 година

Жалка руска труженичка.

24

Анонимен

преди 1 година

Всички санкции срещу Русия трябва да бъдат свалени, те са незаконни и вредни за България.

23

хаха

преди 1 година

До сара --- Само ти ли не разбра, че газта е пак руска, но купена чрез посредници и с 30% отгоре. Май ония 80%, за които говореше проф. Христов са повече.

22

ЦАР ЛИ Е ТОЗИ..??

преди 1 година

ПОСТОЯННО ГОВОРИ, ПОУЧАВА, НАЗИДАВА, ЗАПОВЯДВА....... АЛООО, НИЕ НЕ СМЕ КРИМСКАТА КАЗАРМА...

21

БАЧКАТОР

преди 1 година

Ми кат толкоз мразите всичко руско санкционирайте горивото за АЕЦ и да стоим без ток да накажем Путин! Гениално решение. Американеца ше ни потупа по рамото.

20

До 5-я българин

преди 1 година

Ти трябва да се наричаш европеец,а не Българин,ти не защитваваш нашите интереси,а четеш медиите и какво казват европейските барони ,а те правят алиш-вериш с Русия,нищо че им наложиха санкции.Време е да ти светне нещо в тъпата ти картуна.

19

джеги кан

преди 1 година

Браво, това е държавник, искат да се самоубием , за едното браво ли ? Ние не сме Украйна

18

браво

преди 1 година

Ей така ги искам нашите политици. Да отстояват българските интереси! А не да гледат и изпълняват каквото ни кажат САЩ, без оглед дали това ще ни навреди.

17

До Радев

преди 1 година

В България се извършват Терористични Актове срещу Български граждани от Пернишки мутри, а Главният Прокурор Иван Гешев потулва убийства! Това нормална Държава ли е!? Мирослав Германов