55

Стар арм. редник

преди 1 година

Беларус има 50 000 армия която е готова да тръгне срещу Батюшка ,а на него само това му трябва --а това стане ли пановете ще ги разкатаят ще им го върнат и за втората световна когато Сталин ги нападна и за Катин и за сваления самолет клойто отиваше на поклонения във Катин --пановете така са им набрали и са така мотивирани и въоръжени че ни атом ще ги спре ни нищо ! Ако Путин пак се е объркал и мисли че със неговия атом може да надиграе запада нека да повлече към ада и Беларус !

54

Анонимен

преди 1 година

Намесват се във войната! Край, изгоряха :D

53

До 82

преди 1 година

Аз пък гледах друг Украйнците с 5 танка унищожиха 20 руски ( екипажите били пияни празнували раждането на син на единият, който от 10 месеца бил на фронта) ... Руснаците и 200000 танка да извадят алкохолика си е алкохолик !!!!

52

ДжоБаеца

преди 1 година

Това са истински танкове а не консервени кутии като руските.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Те говедарите ако можеха да им дадат 1000 Абрамс досега да го бяха направили бе шматка.

50

БАНко

преди 1 година

ТАЗИ ВОЙНА ЩЕ ОБЪРКА СМЕТКИТЕ НА ЕВРОПАТА !!! РУСИЯ НЯМА ДА Е ПОВЕЧЕ КОЛОНИЯ , ДОНОР НА УПРАВНИЦИ КАТО УРСЪСЕЛ ФОРДОЛНОЛАЙНО С ЕВТИНИ РЕСУРСИ !!!

49

Анонимен

преди 1 година

Всичко това се прави..за да се гарантира траен мир!!! По голямо безумие не бях чувал,толкова много нелепи неща ,толкова много ирония , ако не умираха хиляди хора и не страдаха милиони,би било смешноне са виновни управляващите по света за зулумите които направиха. Виновни сме ние,че им го позволихме..

48

Анонимен

преди 1 година

Време е НАТО да си влезе в ролята !!! Много му позволиха да си разиграва коня ... За 2-3 седмици и да се приключва !!!

47

Анонимен

преди 1 година

Е, и?? Тези дни се появи един клип как украинците правят опит за пробив с два танка, руснаците ги подмамиха с два техни а третия ги отстреля като патици. На хайваните на зеления и 140 танка да им дадат все тая, куция кон си е куц.

46

Анонимен

преди 1 година

Беларус няма да влезе във войната, защото тогава и Полша ще влезе, а тогава края ще бърз и точен !!!!

45

Иван Иванов

преди 1 година

Западът има липса на дипломати, това Кисинджър, това Де Гол, Чърчил, Тачър, Хелмут Кол, Митеран, хора с една дума внасят разяснение. Както и да е - танкове, то - къде ще отидат - във фронта има и тил, ще ги обградят, те са на бензин, какво си говорим. Ще побръмчат и какво - руснаците са ловки дипломати, това искат може би.

44

ХХХ

преди 1 година

Другите дилъри на смърт ......Европа е сляпа ! САЩ и Англия са ЗЛО ! ......За тях възмездието се нарича "Посейдон" какво чака Путин още не знам .....жали мирното население на тия ска***и псевдо-нации ! Война не се спира с оръжия .....както огън не се гаси с бензин ! Хвърлиха цяла Украйна в огъня само и само да отслабят Русия ! Зеленски е американския шеф ! Украйна потъва в кръв и заеми !

43

Анонимен

преди 1 година

14 Чланджъра = 100- на Т90 !!!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече оръжия им пращат, толкова повече укри дават фира. Като привършат мъжете, ще хвърлят на бойното поле жените, после не знам, може би иде ред на децата Зам министърката има отбраната, си каза, че до 2025-та нямало да закачат жените. Явно се предвижда мъжете да се изчерпат дотогава. Може и третополови батальони да се сформират. Все пак всичкото това въоръжение трябва да се обслужва от някакви живи хора.

41

Динев

преди 1 година

Какви цели на Русия обслужва дълга и статична война,само блиц Крийг да вземат Киев за три дни както се канеха, сега губят хора и техника всеки ден ,руските граждани почти немогат да да вземат визи по нормален начин за Европа,само в България има толкова неграмотници русофили,навсякъде другаде не са добре дошли

40

Анонимен

преди 1 година

Чалънджър срещуза затворници, познайте резултата

39

Петров

преди 1 година

ако онези ск***пан@@ци англичаните и американцките "партньори" бъдат изтласкани от европа на проклетите си острови, не само в европа но и в света ще стане по спокойно

38

Анонимен

преди 1 година

Тези голями и модерни танкове побират нагъчкано едно 10 12 от по низките войничета украинчета. Сметката показва ако руснаците имат бронебойноекслозивно разрушителни патрони за винтовките ич им не треба да си метат ракетите. С дужд от куршуми долетял от километър два ще пробие брините и запали фугасно цялата танкова карантия след което танкът за жалост ще избухне. Загиналите 150-160 смели низки украинци ще бъдат остъавени на полето до пролетта за ин лайф поклонения

37

Анонимен

преди 1 година

По-глупави от украинците няма, дават им някви стари играчки за да влизат в месомелачката и да стават на кайма заради чужди интереси

36

:

преди 1 година

Ако Англия/САЩ можеха да направят нещо на Русия , досега да бяха влезли сами , успешно поддъжат войната обаче, на тях за украинския или който и да е народ им пука колкото на Аааметт Дуан за потърчените , даже по-малко. Това са дуржави , които се хранят от войни и подчиняване на управленията на трети държави с цел облага , та ако мижеха да гушнат тази огромна държава и нейния газ , досега щяха да им се веят знамената в Москва.