40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Мда истината е ,че руската пиндирация просто зацикли в Украйна :) Така както зацикли и в Афганистан. Всъщност след юли месец започна да губи губи губи ГУБИ ГУБИ ГУБИ от превзетите територии и ще продължи да го прави. Останаха и само ракети да стреля отдалече защото от близо не може нищо. Хахахахаха. Е ще постреля като Хитлер някой месец и до там :)

39

Вова

преди 1 година

а вы хотите воевать с Россией? Спросите у своего народа!

38

стига бе

преди 1 година

Глупости на търкалета пак пишете, пък и укрите лъжат както винаги. С-300 си е ПВО, но в градски условия не е много ефективно и губи целите си. Та, С-300 се ползва от укрите, за да прехванат руските ракети, но не успяват, а се забиват в жилищни блокове, детски площадки и училища. Но нацистите няма как да признаят такова нещо, затова обвиняват пак Русия, че уж тя стреляла с С-300, която е безумие. Както обстрелването на АЕЦ-а контролиран от руснаците пак от Русия. На лъжата краката са къси.

37

ZZ

преди 1 година

Ей сега я загазиха украинските кучета! Втори атентат на моста или където и да било в Русия няма да има!

36

Анонимен

преди 1 година

Краваропитека се оплюнчи и вкара в употреба думички като ''скоро, много скоро'' ха ха ха

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39: Липсва все още ПВО-то :) Всъщност до момента запада е дал към 20-ина химарса и малко артилерия на Украйна. А да и ние пратихме 35 комплекта за медицинска помощ. Всичко останало Украйна си го набавя сама. Най-големия донор е русия с над 400 танка. Ще има и още и още. Наци терора над цивилните НЯМА да постигне нищо освен втвърдяване дрогари :) Така както сте били и вие през ВСВ !

34

Йосиф Бай Дэн

преди 1 година

за 70 000 000 000 долара в Оръжие за Украйна - виждате очевадно е печелиме Войната срещу Злото от Изток - Путин! на Русия Ракетите им свършиха още Март месец!!

33

Анонимен

преди 1 година

До бай Пешо: Аз пък си мисля,че към Украйна вече пътува ATACAMS , NASAMS и други екстри. Далекобойни химарси. Скоро на руските бандюги ще им избият зъбките както се случи и с предните фашисти. Просто САЩ не бързат да дадат лесна ЗАГУБА на русия. Защото просто ще дойде следващото джудже. Целта е пълна демилитаризация на руската пиндирация или разпад.

32

Анонимен

преди 1 година

Невероятно западно ПВО в Украйна, ама не работи.

31

Анонимен

преди 1 година

Само така! Време е да си говорим сериозно.

30

Вова

преди 1 година

а я вас предупреждал!

29

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама какво да се прави?... Икат Бандера - отиват при него...

28

РУСКИ ФАШИСТИ

преди 1 година

Това стреляне на месо няма да им помогне... Единственото което правят е да бомбардират пътища, жилищни райони и фабрики. Настъплението на модернизираната украинска армия продължава. Много скоро ще си освободят цялата окупирана територия.

27

Дони

преди 1 година

Ракети са поразили училище, лечебно заведение и жилищни сгради в град Запорожие, съобщи секретарят на градския съвет Анатолий Куртев, цитиран от Асошиейтед прес.Мордоp с нови прояви...

26

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво нещо на Украйна са украинките.Бандеровките са много красиви.

25

Анонимен

преди 1 година

До Пробвал,....., Ходи се прегледай, тия са спинозни и туберкулозни

24

Анонимен

преди 1 година

До РАШИЗМЪТ Е УЖАСЕН: Крайно време е модерите на днес да въведат регистрация за да можем да видим тролейбусите и когато Украйна победи да ги пратим в накоя далечна отцепила се република от РФ :)

23

Среща

преди 1 година

Бонд, Джеймс Бонд! Путин, Владимир Путин! Байдън, Байдън, Байдън: Другите: Джо? - Ааа да, Джо Байдън!

22

ИДИЛ

преди 1 година

НИЕ ИДВАМЕ ЗА ВАС ЩЕ ВИ ВЗРИВИМ

21

ехо, рашиста

преди 1 година

Щом пишеш с главни букви, значи си фрустриран..Щом сифрустриран, значи ти самия си жертва на психическо отклонение..Елементарна логика.