39

Анонимен

преди 1 година

в запорожие така наречената 'тероборона" обръща оръжията и почва да преминава на страната на русия. зеления е в паника примката се стяга около врата му сега вече от самите украинци.

38

Анонимен

преди 1 година

3 неща не можеш да си избереш - родителите, съседите и президента на Русия

37

Анонимен

преди 1 година

Ще видим кой е по-силен - Запада или Изтока. За да се присъединим към него. Украйна ще бъде теренът на футболния мач между запада и Изтока и ще си бележат голове. Ще бъдем зрители на това невероятно футболно шоу, на тази голяма Олимпиада. Нека по-добрият победи!

36

Споко

преди 1 година

Русия загуби, Украйна спечели.

35

Анонимен

преди 1 година

Споко, ЕС спира да издава визи на руснаците. Останали без привилегията да излизат в ЕС да пътуват да си купуват дънки и фанелки пума руснаците до дни, дори до часове ще излязат масово на улиците и ще свалят Путин. Ей такива хубави неща измислиха Сана Марин и Кая Калас. Мене Сана много ме кефи с късите дънкови гащета и коженото яке на рок фестивала, такива сме ние европейците, не като пияните руски мужици с рубашки. Аз съм много щастлив, че ни взеха в ЕС и НАТО.

34

Анонимен

преди 1 година

До дедо Ташунко Че какво позитивно има в Русия бе Ташунко Ташункович?

33

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да прави Русия изгуби тая война, Путин изгуби главата си, империята се разпада като картонена къща.

32

дедо Ташунко

преди 1 година

"Днес" чупи всички рекорди по поръчкови публикации. само негативно и само срещу Русия. Пропагандната машина на д-р Гьобелс е направо жалка в сравнение с днешната пропагандна машина. Има една истина и тя е: НАТО ще се бие с Русия до последния украински войник.

31

Кая Калас

преди 1 година

Газте може да е скъпа, но свободата е безценна.

30

tot

преди 1 година

Ама давайте бееее...те света това чака ,да има ***,които да копуват и развиват оръжейния бизнес и прости сметки,ДОКАЗВАТ ,че по малко ще умрат от войната,КОЛКОТО ОТ ГЛАД !!!Важното е бизнеса и работните места да се запазят !!! ТЪПО ПО ТЪПО !!

29

Анонимен

преди 1 година

До 33 Нети ли омръзна да го пишеш това под всяка статия. Ахаха имаш готов текст и го копираш навсякъде . Тролер

28

Анонимен

преди 1 година

Газът от Азербайджан - в пъти по-скъп, а не четири пъти по-евтин. На борсови цени.

27

Българин

преди 1 година

По-добре да обеднявам и да студувам, отколкото да бъда зависим от Газпром и да бъда роб на Путин и на русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

26

Анонимен

преди 1 година

До 26 това ли е новата опорка? Бeзмoзъчen индивид

25

Анонимен

преди 1 година

За родину за путину! Дивaци сър. Кръвожадно племе.

24

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще бъдат обилно нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко, а българте ще обедняват, ще студуват и ще треперят за работата си, безработицата ще расте и икономиката ще спира в цяла западна Европа.

23

До 26

преди 1 година

Не бой се чадо, портретът на Путин ще те грее от стената.

22

Анонимен

преди 1 година

Путин помля оръжията на западняците, не им остана за тях, всичко испратиха в Украйна. А тези които не помля, украинците му ги продават на черно, Путин има пари, западняците се ръсят за газ (ще се отказват, ха ха хааа), Газпром прави рекордни печалби!

21

Българин Християнин

преди 1 година

Ние българите сме християни, и аз много се радвам че ще страдам и зимата ще студувам и ще гладувам и ще понасям страдания както е понасял страдания Исус Христос. Така вървя по неговия път. Освен това като страдам вредя на Путин и на Русия - на Мордор, на тъмната сила и по този начин служа на светлите сили.

20

Darth Путин

преди 1 година

Ден 172 от 3-дневната специална военна операция:Украинците думкат летища и складове за боеприпаси на поразия с ракети изстреляни от HIMARS , които всъщност нямат защото ние поне 3 пъти ги унищожихме ! Аз си оставам велик стратег !