113

про100

преди 2 години

Киро, къде е Лена? Къде е 4-ри пъти по-евтината газ? Защо цената на газта скочи с 30% юни, 50% юли и 60% август? Защо по ваше време цените скочиха до небесата? Защо Булгаргаз за 3-4 месеца е задлъжнял с 500 млн. лв.?

112

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо си помислихме ,че няма да го показват вече , и на втория ден цъфна отново

111

dl

преди 2 години

Както и се очакваше,много бързо стана ясно що за "служебен"кабинет е това.Смениха 98%от областните управители с милиционери,които са "големи"специалисти,смяна в НАП,митници,отново ни тикат към сибирската мечка и Газпром.Още има за гледане и страдание.Човек трябва да мисли с главата си при условие,че там има поне малко.

110

Анонимен

преди 2 години

Чуждите парички (демек нашите) лесно се харчат и бързо се ослаждат, а още по бързо се пристрастяват към тях, нали кирчовци и кокорчовци?

109

DEM

преди 2 години

Не разбраха ли тези момчета и момичета, че за политика не трябва фейсбук. Трябват си cojones. Повече писарстват из ФБ, отколкото да работят в реалния свят. После защосъдът се бил произнесъл в техен ущърб. Защото сте неграмотни г-да

108

Анонимен

преди 2 години

След като опорката че ИТН са стопроцентова мафия беше осветлена от стрииминга на Ристу, се подхваща нова опорка Радев е стопроцентова мафия, абе всички са стопроцентова мафия, само свети свети Кирил и Асен са стопроцентово бели

107

КОКОРЧО fanbase

преди 2 години

Асен Василев ще е следващият премиер на България. Другите са в КРРРИЗЗЗАА!!!!!!!!!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Споко, САЩ са надежнен партньор, не е нужно да имаме договор с тях, ще ни доставят газ и без договор, САЩ винаги доставят каквото сме им платили, добре е, че ние Българите сме със САЩ и живеем добре. Ние бългаите искаме да живеем богато като американци, като маямци, а не като краснодарци.

105

Редови Гражданин

преди 2 години

Мислейки за предстоящите избори и като поставя на везната ПП и Гълъб/ГЕРБ/ДПС, много натежава в едната посока. Нямам дори колебания за кого ще гласувам.

104

Анонимен

преди 2 години

Пак ще се събираме по площадите, много, много скоро!!!Никакви русофили!!

103

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда децата ми зимата да студуват, че да разбера, че Кирчо и Кокорчо са измамници! Чужди ***! Гад.ни лобисти и корупционери! За мен тоя въпрос е ясен! Въпросът тука е защо прокуратурата още не са ги подпукали?

102

Анонимен

преди 2 години

аз така и не разбрах, коя е именно фирмата с която сте договорили въпросната газ, толкова приказки изговори Киро, но така и не каза, коя аджеба е фирмата

101

Истината

преди 2 години

Хората правят разлика кога са били пи добре при Бойко или при Киро. То не бяха роднини приятели любовници в това некадърност управление само да лъжат и харчат парите ни нищо друго наличо

100

Анонимен

преди 2 години

ИТН да ми ядат бахура! Заради техните глупости сега русофили ни управляват и ни тикат пак към дъното. Радев нямаше да може да сложи свои хора да управляват, ако не беше Слави Чалгата да разтури коалицията,

99

Тъжмо

преди 2 години

ГЕРБ осиротя без баба им Ива.

98

Анонимен

преди 2 години

Кириле, повтаряйки ежедневно мафия, мафия, мафия те диагностицира като мошеник натрапващ на хората фашизоидни идеи. Това да твърдиш, че над 1 милион хора са мафия е фашизоидна идея. Застрашаваш националната сигурност многократно. Заедно с крушевската *** твърдите, че мафията си имала държава без да осъзнавате, че застрашавате икономически държавата. Кой инвеститор ще дойде в България когато политиците казват, че всичко е мафия. Затвор ти е малко, Кириле. Много си болен. Лекувай се!

97

7777

преди 2 години

Кирчо, Кирчо, пълна гротеска си! Нагъл, самовлюбен, лъжлив и високомерен. Нищо от това, което твърдиш не е истина. Скрий се момче. Стига вече. Инфантилна работа. Не заслужаваш дори да те коментира човек. Разбираемо е, разчиташ на простотията и лъжите си. Не вярвам да успееш втори път!

96

ПростоКиро СКРИЙ СЕ!

преди 2 години

На народа му е причерняло и всяко явяване на ПростоКиро в медиите УДРЯ върху Продължаваме Промяната!Ако има умни хора в ПП на ПростоКиро трябва да му сложат УСМИРИТЕЛНА РИЗА и да го затворят с Ленчето НА ОНОВА МЯСТО да му ближе раните!А иначе да казваш колко добре си решил ЕНЕРГИЙНАТА КРИЗА при положение че ЧОВЕКА НА МЕТ ФАЛИРА БУЛГАРГАЗ днес е занесъл на новия МИНИСТЪР 1200страници с ФАНТАСТИКА И НИКАКВО БИЗНЕС РЕШЕНИЕ СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!До края на ДЕНЯ ШЕФА НА БУЛГАРГАЗ НАВЯРНО ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН!

95

Ниновка

преди 2 години

Скривайте се дълбооооко в някоя дупка мишоци глупави , пр о сти и нека дърни

94

ДОЙ КИКИ!!!!

преди 2 години

ДЕРИ ГА ВА КИКИИ!!!11