30

Русомраз

преди 1 година

Руски пиян тънкoпишкoвец!

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 "ахаа.. и как точно ще стане това" Магическата цифра е 55 долара на барел, а магическия период е 4.5 месеца. :))))) Тези две неща съвпаднат ли, ще разбереш "как" :))))) Всичко е сметнато :)))

28

Точен

преди 1 година

Мдведев е 100 % точен.

27

Анонимен

преди 1 година

Ако се отстъпва пред жестокия Кремълски режим е още по-голяма заплаха за човечеството! Трябва да се обмисли дали унищожението на Империята на злото, не си струва риска от някоя и друга ядрена бомба

26

Анонимен

преди 1 година

И без изправяне на Русия пред съд Путин трябваше да пуснал ядрените оръжия вече,за това нещо той предупреди още кога почна войната ако има чужда намеса,а без чуждите оръжия Украйна отдавна щеше да е само жалък спомен..

25

Анонимен

преди 1 година

До РУК за Ръша "Като имали били ядрени оръжия можели безнаказано да нападат нашата братска Украйна!" ---- хахах вашите братя? Викаш една нациистка майка ви е родила, един нацистки баща ви е правил? Кажи кои сте вие, да ви знаем да си получите заслуженото като братята ви?

24

Анонимен

преди 1 година

До браво "точка" Като Мутрофанова, "ако не отмените експулсирането, ще си закрием посолството. точка" И после "аааааа, ама аз нямах това предвид" :))))))

23

Иии

преди 1 година

Мразя Русия и това, което е направила тя, за да бъде България на дъното. Значи съм ***, нищо, че нито дипломата ми, нито доходите ми, нито нормалното ми семейство сочат да съм такава! Писна ни да плашат с ядрено оръжие, азиатски диваци!

22

None

преди 1 година

Сигурен съм че този си мисли за Путин докато си играе с хх

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Същото като СССРето :))))) А конкретно тоя, същото като нацистите на Нюрнбергския процес. :))))" --- ахаа.. и как точно ще стане това след като Русия в момента прави повече пари от преди войната? Отделно, че Русия спокойно може да каже на всякакви "международни" организации да ходят на _|_.

20

Анонимен

преди 1 година

С тия заплахи с ядрено оръжие станаха смешни. През няколко дни или седмица едно и също.

19

баба мара

преди 1 година

сащ били ли са изправяне пред подобен съд от създаването си до сега има ликонфликт по света без участието на янките 1945 г 2 бомби над япония защо не сеговори по тази тема 1999 г сърбия и сега 2022 г украина

18

браво

преди 1 година

Евала на Медведев. Ей така ги искам руснаците. Няма само краварите да наглеят и да си правят каквото си решат. В колко страни внесоха демокрация, колко народ избиха, като се започне от индианците та до ден днешен??? Та право куме в очи - имаме ядрени ракети и ако се наложи ще ги използваме! точка

17

Империята на Zлото

преди 1 година

Сама по себе си е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена!

16

ФАЩист

преди 1 година

Бecилo за Медведев, Путин, Лавров и болшевиките!

15

Анонимен

преди 1 година

Мендель, до никаква ядрена война няма да се стигне, и ти отлично го знаеш, защото тогава ще бъдете извадени от луксозните ви имоти, и ще трябва да се криете по бункерите като кучета! А целта пред всички оцелели ще е само една - пълно заличаване на руския ген от лицето на земята

14

Анонимен

преди 1 година

До Европеец "Дребноо зллобно и компекссиррано човече. Когато си 120см. и всички не те уважават, това е проблем." ---- абсолютно... да хване и да смени най-накрая тая зелена тениска, че вече и през екрана го усещам как се е усмърдял! Също така да хване да спре наркотиците най-накрая!

13

Цирка

преди 1 година

Шутът-пияница или пияния шут пак демонстрира невежество.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 "хахахаха, какво ги чака, просветли ни?" Същото като СССРето :))))) А конкретно тоя, същото като нацистите на Нюрнбергския процес. :))))

11

Паисий

преди 1 година

Спомни си Роналд Рейгън. Той ви накара да си ядете арсенала. Пак натам вървят нещата, то вие друго нямате. Току излезе някой *** да плаши света с бомби.