45

циганина

преди 2 години

Ама какво яко бяло парче, А? Само е за война под чаршафите.

44

Анонимен

преди 2 години

Смях. Те до Киев не могат три месеца да стигнат, вече само назад връщат. А и война нали беше забранена дума, тая да не я свитнат.

43

Анонимен

преди 2 години

Който следи редовно предаванията на Соловьов знае, че този брадатия украинеца в началото бълваше змии и гущери срещу Русия, агресори, вие ни нападнахте... , а сега още участва активно във предаванията на Соловьов и съвсем друго говори.

42

ОЛИГАРСИТЕ УМИРАТ...

преди 2 години

КРЕПОСТНИТЕ ДОЖИВЯХА СВОБОДАТА.....

41

предложение

преди 2 години

Утре да не се пускат сирените, че може да уплашим "бежанците" от Бандерия.

40

Анонимен

преди 2 години

Според нея Русия ще "демилитаризира" Алианса ------------------ по-вероятно е Алианса да им набие yшaнките до кръста!

39

мдаа

преди 2 години

Рускините са известни в целия свят с това , че по-лесно им влиза между краката отколкото в главата. Ген!

38

Анонимен

преди 2 години

как мога да ви повярвам когато преписвате новините от чужди страни ако те лъжат после ще кажете те ни излъгаха вие оставате с чисти ръце негядай

37

Анонимен

преди 2 години

Преувеличават. Запада също иска да бори нацистите. Руснаците вече не борят нацистите, а започнаха да се борят с НАТО и САЩ. Ние не се борим с руския народ, а с нацистите в Украйна. Денацификация и демилитаризация на нацистите в Украйна.

36

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха Колко повече се увеличава НАТО, толко по-застрашена е Русия.

35

asd

преди 2 години

Държавите са свободни да участвяат в каквито си искат организации, включително военни. Русия защо си мисли, че ще диктува на цял свят какво да прави и какво да не прави? При положение, че са си доказан, откровен агресор, начело с класически диктатор. Те нападнаха с половината си армия и после някой друг бил започнал нещо си. Спрете се, върнете се в територията си и никой няма да праща оръжия на Украйна, за да се защити от вас.

34

Бонго Бонго

преди 2 години

Путин я започна.

33

Анонимен

преди 2 години

Соловьов е доста лаконичен, но всеки знае, че до Стоунхендж ако се наложи Русия може да стигне за не повече от 5 минути от Калининград.

32

До 36

преди 2 години

Точно така. Пусни си новините по БТВ и изчезвай.

31

Anatoli

преди 2 години

То не им остана войска... ядад бой яката ама иначе се перят! Видяхме ви какво представлявате на бойното поле. Русия вече не е велика сила военно а пък икономически ако не е нефта и газта ще е в третият свят! Яд ме е че сме се докарали до там да зависим от тия комплексари!

30

До Хахаха

преди 2 години

Знаеш ли, че НАТО е машина за пари на щатите? Имаш ли представа колко печелят оръжейните компании, благодарение на търговска къща НАТО? Погледнал ли си какво става с индексите на Raytheon и Lockheed Martin, откакто войната започна? Май ни убягват някои неоспорими факти и говорим каквото са ни казали по новините за пореден път.

29

Анонимен

преди 2 години

Защо само по 5 секунди от изказванията? Защо не пуснете повече. Впрочем всички предавания на Соловев "Вечер с Владимиром Соловьевым" и другото предаване с журналистката "60 минут" могат да се гледат в интернет и новите и последните.

28

r3v0lv3r

преди 2 години

Като гледам Русия се демилатариза всеки ден, загубиха огромно количество самолети и хеликоптери. Модернизираните предимно със западни технологии танкове и бойни машини също намяляха. Вярно все още имат огромно количество артилерия, която им е останала от СССР, но това не стига за да се води модерна война. Не е случайно, че плашат през ден с ядрено оръжие, защото им е ясно, че нямат никакви шансове в директна конфронтация.

27

Анонимен

преди 2 години

До 7. От всичко това разбирам, че агресор е този, който е нападнал Украйна. Да разбирам ли, че ако руснаците бяха нападнали Ирак или Либия, тогава нямаше да бъдат агресори?

26

Анонимен

преди 2 години

Продължават да копаят дъното, явно намаленото потребление на газ и петрол ги побърква. Иначе то в една Украйна сами си признават нещата им не вървят какво остава за война всички срещу Русия, ако не са разбрали в момента се води такава но не на фронта, оптимисти са тези дураци.