214

Анонимен

преди 2 години

Харесва им климата по българското черноморие, видеха, че Украйна не е най-хубавата страна :)) Може пък некой тъмен бълкански субект да хване некоя стройна украинка и да ни оправи малко ориенталския геном, че много "славяни" в БГ, направо като тръгнеш по улиците само "славяни" виждаш :))

213

Juji

преди 2 години

До 267: Така ли? Щом искаш поемай издръжаката им и прпуснатите ползи, на тези които от летния сезон си изкарват паричките..... Никои не ги гони от България, дава им се работа, че чак са и недоволни от Столовата в Равда - значи НИЕ можем да пращаме нашите деца на лагер там и на децата не им пука за базата в Равда, ама видиш ли Бежанците са недоволни - айде няма нужда

212

Майна

преди 2 години

МНОГО ЛЕСНО ЩЕ СЕ ИЗМЕСТЯТ КАТО ДЪРЖАВАТА СПРЕ ДА ПЛАЩА НА ХОТЕЛИЕРИТЕ ПО 40ЛВ НА ЧОВЕК НА ДЕН! 20 ДУШИ ПО 40ЛВ = 800 ЛВ НА ДЕН!!! НА ДЕН!!!КОЙ ГИ ДАВА ТИЯ ПАРИ АКО НЕ НИЕ?! И става дума само за 20 души само за 1 ден! Бе ние сме ЧУДОВИЩНО БОГАТИ!?!

211

перко

преди 2 години

Нямам нищо против украйнците, но в България на днешно време е по добре да си украйнец отколкото българин! Българиът е притснат от инфлацията и спекулата, а те си живеят живота в 4 - 5 звездни хотели на държавни разноски! И ще ми говорят, е нямало БЕЗПЛАТЕН ОБЯД!

210

Анонимен

преди 2 години

След като веднъж украинците са приети - не е нормално да ги местят постоянно насам-натам.

209

Обективно

преди 2 години

ХОТЕЛИТЕ ДА БЕЖАНЦИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА ИЗВЪН МОРЕТО! СЕГА И С ТОП НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПРЕМЕСТИТЕ!!! ДРУГИ СЪРЖАВИ НЕ НАПРАВИХА ТАЗИ ОГРОМНА ГРЕШКА.

208

xoxo

преди 2 години

Който иска на хотел-да си плаща хотела.Който не може да си плаща хотела-по лагерите за бежанци.

207

Хайде вижте в ЕС

преди 2 години

Дали укрите са в хотели.За сведение в. Белгия ако украинец има кола над 10 000 евро веднага на свободен наем и да се оправя а проверете.

206

Иванова

преди 2 години

Какво означава НЕ ИСКАТ? Няма такова нещо, напускат, изхвърлят им багажа и да ходят да се жалят на арменския поп! Никой в България не им е длъжен! В Норвегия са на фургони, в Германия са в общежития, в Чехия също, само тук са на безплатен курорт и са вирнали глави като, че ние сме втора ръка хора! Даже си позволяват да мърсуват! Марш от България! Не навсякъде се водят военни действия в У(с)райна, да си ходят в техните хотели!

205

Емиии

преди 2 години

НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ХУБАВОТО! МОРЕ, ОБСТАНОВКА, ПЛЮС ХРАНА, БЕЗ ПАРИ!!! Всички те са добре дошли, наистина бягат от война, но всички трябва да СЕ ИЗХРАНВАТ САМИ ТАКА КАКТО БИХА СЕ ИЗХРАНВАЛИ В РОДИНАТА СИ. ИМАТ И СПЕСТЯВАНИЯ. Не са безпарични !

204

До Продължаваме пром

преди 2 години

Ама как някои хора така и не разбрахте, че бежанците не взимат никакви пари, а тези 40лв на ден ги дават на хотелиерите. На тях им е добре извън сезона да ги получават, ама сега като почва лапачката друга песен пеят. А за бежанците мястото не им е в хотели. Не са туристи.

203

АСАН

преди 2 години

АМЧИ НА ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ С ПЛЮСКАНЕ БЕЗПЛАТНО И ЛЕЧЕНИЕ И АЗ МОЕ ДА СЪМ ЦЯЛ ЖИВОТ БЕЖАНЕЦ КИРООО

202

Анонимен

преди 2 години

Ние тъмнокосите шведи още не сме интегрирали, сега и украинците. Че то за нас няма място.

201

Waffen SS

преди 2 години

Става забавно,но това до момента са само цветовете,а плодовете ще са по- късно.Примерно,когато дойдат сметките на държавата,там престоят ще е калкулиран,в не явен вид.Е, всеки трябва да даде своят принос за борба с варварите от степите.Това е основна цел на всеки съзнателен евроТейски,демократичен неолибералист.В това време посетилят във Вашингтон тихо и кротко ще предаде България и ще вдигне ветото над Македония.Ще гледам отстрани и ще си спомням едни други години

200

АСАН

преди 2 години

АМЧИ НА ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ С ПЛЮСКАНЕ БЕЗПЛАТНО И ЛЕЧЕНИЕ И АЗ МОЕ ДА СЪМ ЦЯЛ ЖИВОТ БЕЖАНЕЦ КИРООО

199

Все пак си мисля

преди 2 години

Че не можеш да поставяш условия,бягайки от войната.Ще си доволен на всякакви условия ,за да гарантираш живота и здравето за себе си,на децата си,на близките си.Така,че тези,които искат да живеят като бежанци в хотелски лукс - не са познали.Никъде по света,в никой конфликт не е имало такива неща.Общата картина са бежански палаткови лагери,в много случаи без течаща вода,без елементарни условия.Правителството прави,което е по силите му,но няма как престоят на бежанците да продължава до безкрай!

198

Пешо

преди 2 години

до 250 И аз на румънеско се надавям

197

ХХХ

преди 2 години

Столовата не била ремонтирана .....Ами да се върнат в окопите на Киев ..там сигурно има ремонтирани столови ! Тия по ще ни се качът на главите от арабските бежнци !

196

Анонимен

преди 2 години

Злобата на българина ще го съсипе, то затова сме и на челно място по сърдечни заболявания. До вчера всички вкупом плюеха по "бетономорието" "лaйномоpието" и т.н обясняваха как ходели в гърция, как тука нямало да стъпят и т.н. Сега изведнъж питат къде щели да си почиват, как хотелите по морето били пълни с тия укри а на тях им отказвали резервации. Сега е двоен демиджа за злобарите, хем помагаме, хем хотелиерите правят парички. А наще искаха по морето да фалирали. Пръснете се от яд....

195

ООН

преди 2 години

В ЦЕЛИЯТ СВЯТ БЕЖАНЦИТЕ ЖИВЕЯТ НА ПАЛАТКИ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ Я ВИЖ ПАЛЕСТИНЦИТЕ И ДРУГИ.ВИЕ В БГ СТЕ ЛУДИ ХОТЕЛИ