54

Пропа Банда

преди 2 години

Тези чували ще ги закопават или сега ги откопават? Ами нали Мариупол бил руски? Абе какво става тука че се обърках хептян.

53

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са си диваци, от тях милост не може да се чака! Украинците си го знаеха, още като ги нападнаха,знаеха, че това не са братя. И на нас не са ни братя, да ни е яка гърбина ако тръгнат да си харесват територии по западното крайбрежие на Черно море. Тогава драскачите тук ще ореват орталъка, че изнасилващи бабите им по селата! Защото жените на руските войници ги съветват да изнасилват украинки. Това какво е? Ми не са хора, а зверове! Не, и зверове не са! Б.о.к.л.у.ц.и

52

ама

преди 2 години

Уж великите "пазителите на християнството" ( РУСНАЦИТЕ ) са отказали ВЕЛИКДЕНСКО ПРИМИРИЕ ПОЗОР ПОЗОР

51

Анонимен

преди 2 години

Чудя се дали чета български медии или украйнски. Всеки ден по 20-30 статия за Украйна или някой техен политик, но нито дума какво се случва с българската общност там. Как живеят? Как се справят? Как държавата им помага в тези трудни времена да оцелеят и да съхранят българската идентичност, култура, език и традиции?

50

Анонимен

преди 2 години

Абе стига с тия укроглупости, бе. Нещо което приличало на..... нищо. Стига сте слугували на тия наркомани.

49

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не колят цивилни.. Тази пропагандна мантра я забравете. Това е работа на укрофашистите. И поне да бяха изкопали гробове за жертвите си. Украйна има много земя. Неплодородна, безполезна, но много. Място за гробове-шир.

48

Анонимен

преди 2 години

Според руснаците техните бомби убиват само "нацисти" и пощадяват другите. Даже да падне на метър от теб нищо няма да ти стане ако не си нацист. Това са руски умни бомби. И затова няма масови убийства.

47

Анонимен

преди 2 години

До 38:Ами *** и питай майките на тези деца бе,дали пък аджеба не ги убиха техните герои Азовци?Щото аз не питам из форумите Ами си намирам източници извън западните медии.И да ти кажа,че точно това масово се говори от хората в областите завзети от руснаците.До преди това са си мълчали,че иначе разстрел,ако си против Киевския режим

46

Анонимен

преди 2 години

Турчина дава най смъртоностното оръжие Украйна - дронове. В същото време се договаря за руски туристи с нова самолетна компания. А тука още се насажда страх, че ще даваме патрони на Украйна :))) Осъзнайте се.... просто в момента сте под руско управление.

45

Анонимен

преди 2 години

До 3m и как го разбра, като целия ти съзнателен живот е преминал само при управлението на борисов?!

44

Анонимен

преди 2 години

Нова провокация....

43

Анонимен

преди 2 години

Това е пропаганда.Просто не могат да определят самоличностите на хората и затова ги погребват в масови гробове.

42

Анонимен

преди 2 години

по скоро русия ги е разкрила, а кой ги е избил - то е ясно!

41

3m

преди 2 години

Рашизма е по-страшен от фашизма

40

Асан

преди 2 години

Путин заповяда "муха да не може да прехвръкне". :)))

39

До 40

преди 2 години

До номер 40 заповядай в необятния Сибир, стой си там и не помисляй никога за Запада. Изпростачен безмозъчен човек!

38

Анонимен

преди 2 години

Едимствени турците се усетиха в суматохата да прочистят от кюрдите нито префалените Китай използват мътната вода да анекдират Китай нито сърбите Косово нито българите Македония.Само пригласят на Сащ ама с крадци на кремове пожарникар толкова

37

Анонимен

преди 2 години

До Само питам ------ ами питай краварите за арабския свят колко деца са избили..или за хирошима..

36

Анонимен

преди 2 години

Зверствата на Украинските нацисти...само това повтаряте. Доказателства ЙОК! А руските зверства са оправдани зверства ли? Засрамете се! Това е престъпление срещу цял един народ! Срам! Бе оправдание! Никакво! Нищо и никога не оправдава това. Който е родител ще ме разбере!

35

4

преди 2 години

Престанете вече с тези постановки,на които никой не вярва!Измислете нови сценарии!