41

Анонимен

преди 2 години

Русия гори убитите си войници в Украйна в мобилни крематориуми. Крие броя на жертвите25 февруари 2022 14:5827791141 second of 10 secondsВидеото ще започне след 7 секунди Getty (архив)52Добави коментар"Руските военни имат подвижни крематориуми, в които изгарят убитите по време на операцията в Украйна войници", написа британският в. "Дейли телеграф".

40

Анонимен

преди 2 години

Пуцай, куме! Всички натовци фашисти на пепел!

39

Анонимен

преди 2 години

На запад бензина стигна 2 евро.

38

Анонимен

преди 2 години

Никой не е нападнал Путин, но той ще възпира с ядренно оръжие. Все повече му личи, че е луд. Всичките му приближени и те са същите щом го подкрепят.

37

Анонимен

преди 2 години

Споко, скоро НАТО ще прати някой снайперист да убие лудото диктаторче, и газта отново ще стане 40$.

36

(-_-)

преди 2 години

Мии е6аваха го Путин, от всякъде му играеха на контра и сега аха да забодат бази на НАТО в Украйна.. Просто му омръзна и реши да действа първо с нео-фашисткото управление в една бивша република.. Ама, като НАТО избомби примерно Югославия нямаше никакъв проблем, нали?

35

Анонимен

преди 2 години

28ми 471 украйнци са се предали .Прегледани и пуснати да си ходят.Зеленски е клоун (американски агент )

34

Анонимен

преди 2 години

До 27 Ми тогава , няма да се плашите, когато в цял свят само като разберат,че сте руснаци, и ви отказват да ви обслужат, гледат ви на кръв, включително и забраняват на децата си да си играят с вашите деца и ви гледат с презрение и омраза. Интересно- това не сте го срещали НИКОГА в България, но българите можем и тако, и вако- отсега нататък така ще се движите по нашите улици- никой не иска детето му да дружи с руски терористи.

33

Призив:

преди 2 години

Руснаци, няма ли кой да убие този луд диктатор, който е решил да унищожи целия Свят??? Само руснак може да се доближи до този луд. Премахнете лудия, ако искате децата ви да живеят. В противен случай ги чака ядрени ракети, ядрена зима, глад, студ и живот в руини или пещери...ако оцелеят и не се разболеят от лъчева, или други болести.

32

Стефанов

преди 2 години

Мисля, че със страшна сила наближава моментът, в който очевидно умопомрачения кремълски сатрап ще бъде ликвидиран от собствените му приближени генерали. И за благозвучие ще съобщят, че е получил инфаркт.

31

Анонимен

преди 2 години

Общото между българи и руснаци е, че западняците презират и българи и руснаци. Друга обща черта е, че западът търпи и българите и руснаците, защото българите са наведени, а руснаците са силни. Разликата е, че западът мачка българите и ги използва за слуги, а руснаците не може да ги мачка и срещу тях бълват змии и гущери. Друга разлика е, че България е малка и бедна на енергии и на ресурси страна, тотално зависима от волята на Брюксел и Вашингтон, а Русия е независима, самодостатъчна най-богатата на ресурси страна.

30

Анонимен

преди 2 години

И със ядрените сили щесе усереш.Тогава?При садам хюсеин.

29

Анонимен

преди 2 години

44 града в Русия протестират срещу войната, де факто срещу Путин! А сме още Неделя, в Понеделник един долар ще струва 1000 рубъла, а руснака ще е беден като севернокорееца. Е тогава Путин ще види кон боб яде ли!

28

Бот ани20

преди 2 години

Специален Бот на РФ който ще успокоява обурканите българи с натовско самосъзнание че някой български натовец ги пази на първа линия срещу руската освободителна армия. РФ се грижи за вашето душевно спокойствие. Специални поздрави -Путин

27

Русофил

преди 2 години

Обичам руския народ и се прекланям пред руската култура Рахманов, Толстой и Достойнески такова, но не одобрявам политиката на Путин. Руснаците са готин народ, много ги уважавам, руснаците са готови всеки момент да си свалят raщите и да се наведат на запада като Българите и газта ще стане 40$, но Путин и неговият кръг им пречат, за това Путин трябва да бъде свален.

26

Анонимен

преди 2 години

Това е сигнал към Великобритания,Сащ ,Франция ,Турция .Турския байрактар може да се окаже най големия автогол за всички времена турците .

25

Анонимен

преди 2 години

Споко, НАТО ще разположи ядрени сили в Полша, България, Прибалтика и злобното диктаторче ще клекне.

24

Хаха

преди 2 години

Те не могат да бият Украйна, ще бият САЩ....ми ако бомбата ги гръмна тях?

23

Руснака

преди 2 години

Путин има доверието и подкрепата на 85% от РУСНАЦИТЕ БЕЗ ДА СА ФАЛШИФИЦИРАНИ!

22

Агент Ш Емет

преди 2 години

Хакерите на Путин трият . Но ЦРУ всичко възстанови.