72

Анонимен

преди 2 години

Укрите няма как да спрат, защото ще отговарят за всички престъпления от убиствата на хора по време на майдана до избиване на невинни по Донбас.

71

Анонимен

преди 2 години

путин се опита да ги предупреди..2 месеца --- те не та не...е сега за 45 мин съсипа отбраната на Окрайна ..а толко обещаваше Зеленката че имали американски пушки

70

Край

преди 2 години

До 48 ч украинския фашизъм приключва.Съдбата на фюpepa Зеленски е ясна

69

Бабец

преди 2 години

Към фашисти и бандеровци ,което е едно и също, се говори и действа с омраза и ефективност!! Да се надяваме, че накрая украинците ще разберат кой задокеански "френд" ги използва за долните си цели!

68

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Това е Украйна , Така ли Стават Нещата ??? Украинците Ще Ги Избият До Един! Вчера 200 Руснака Са Си Мислили, Че са Превзели Летище, а Се Оказало, Че Украинците са Ги Вкарали в Капан - Избили са руснаците до Един! Втората Световна Война са Убити - 25 Милиона Руснаци , германците са само 5 - и то накрая . Умират като Пиленца Умират - Това е Истината , Жалко за Майкките

67

Анонимен

преди 2 години

Байдън заплаши Путин в три стъпки Срив на енергийната система, катастрофа на влакове и космическа кибер атака

66

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини. Още ден максимум и всичко ще приключи...

65

Анонимен

преди 2 години

'' Вземете властта в свои ръце! '' ........................... това нещо на снимката е пълно куку! И точно като бясно куче трябва да бъде застрелянo.

64

бай работник

преди 2 години

Власта на укрите са масово деградета и фашизоиди. Русия ги прегази за един ден без никакви услилия и боеве. Това дето мина беше само военния оркестър,и едно поделение. Ами ако баба Меца се разсърди наистина?? Добре че разни фейкове като Нато и Евронезнам си квоси,го знаят много добре!!

63

Украински пудел

преди 2 години

Незнайно щи млади прави украински мъже са струпани по кпп та. Няма ли да се бият с агресора. Зелвнски и той пише от чужбина. Кой ще я брани тая Украйна, нато ли хахаха

62

Пижо

преди 2 години

До Бай 100ян Не мож ги изби сите. Знаеш ли що нацист има там? Темата за нацизма и нацистите в Украйна беше махленската тайна още по времето на соца. Брежнев не успя да ги изчисти, ти сега за 2 дена искаш..

61

Майора

преди 2 години

От каква гледна точка ще даваш акъл на армия на чужда държава? А ако някой ти каже същото как ще реагираш? Явно нямаш съвест щом действаш със сила и се опитваш да установиш нов ред! Поне имай милост към обикновените хора , но явно това не те интересува! Не се прави на по голям от Господ , той бави но не забравя!

60

Анонимен

преди 2 години

Путин проявява милосърдие и е склонен на прговори, иначе да е направил от Окрайна нива до сега. И това трябва да е естественият ход на войата, защото с нацисти не се преговаря.

59

Анонимен

преди 2 години

Путин ще се самоубие в неделя в 12 часа

58

Дядо Смърф

преди 2 години

..И Ми я подарете на мен..

57

Анонимен

преди 2 години

Вижте Путин подцени Украйна.Помисли си че само ще влезе а украинските войници ще се разбягат.Обаче не стана така.Украинците се бият и то как се бият.Търпят големи загуби но се бият. Руските загуби също растат.Сега иска да си направят преврат,ама как да стане тва нещо.

56

Анонимен

преди 2 години

Или да го разпорят като Кадафи така е демократично.

55

Анонимен

преди 2 години

Изведнъж г-н Путин реши, че е време за преговори. Това което се прокрадна като информация, че доста от горките, руски войничета, пратени като пушечно месо, не са между живите, явно е докарало малко ум на някои хора.

54

Анонимен

преди 2 години

за 45 мин съсипаха отбраната на Окрайна ..а толко обещаваше Зеленката колко силни били

53

Анонимен

преди 2 години

Деди нали щеше да помага на Украйна, защо не прати малко самольоти натам? А, да, може да е забравил какво е говорил преди 1-2 дена. ЕС, нали и те щяха да помагат? А да, вярно, сега обсъждат санкции, а междувременно пратиха помощи под формата на палатки и лекарства. Страхотни помощи и от 2-те страни...