140

Анонимен

преди 2 години

Русия няма никакви интереси в Украйна освен да не влиза в НАТО и да няма бази на САЩ там. И тактиката и е много успешна - Путин побурква и САЩ, и ЕС и укрофашистите. Изразходват тонове енергия за Украйан, докато Путин им се смее и ги разиграва като маймyни.

139

Помните

преди 2 години

Сърбия като нападна босна. Уж сърбите имаха оръжие, индустрия, всичко, а в същото време Босненците спечелиха, нали? Е, същото ще се случи и в Украйна.

138

ДртПрч

преди 2 години

В Украйна има компактни общества от руснаци в Донбас и Луганск. Москва ще се бия за тях и цяла Русия ще застане зад Путин за такава кауза, независимо от последствията. Ако трябва, ще изгладуват инвазията без да мрънкат. Това са руснаци, а не евроджендъри. Европеец или американец няма да ги разбере.

137

77

преди 2 години

До Анонимен , к.152.....................Мечтай си и не обобщавай толкова на едро. Сибир чака китайските приятели.

136

знаем ги

преди 2 години

Руското оръжие е като подводницата им ,,Курск,, ,като самолетоносача им-,,Курящий Кузя,, и са,,страхотни войни,,--Афганистан им бе гробището.

135

SS

преди 2 години

Комент 154 не съм го писал аз ! Ако Русия нахлуе в Украйна ,ще стане мазало ! И дано не пострадаме и ние !

134

Анонимен

преди 2 години

Това което иска Русия е в Украйна да няма военни структури на САЩ и НАТО. И ако такива се появат, ще бъдат унищожени, без никаква инвазия. А ЕС да си подскачат, да се пенят и да си налагат санкции колкото си искат, впрочем те това вече от 8 години го правят.

133

До 186

преди 2 години

Ако така мислеше руския цар 1877 едва ли щяхме да имаме държава!

132

Българин

преди 2 години

Ние българите искаме с ЕС и НАТО. Със САЩ ни е добре, не искаме с Русия.

131

Алекс

преди 2 години

Война се води за ресурси.В Украйна има ниви,ливади и кухи укри.Това не е интересно за Русия.Русия няма никакво намерение да напада Украйна.

130

ДртПрч

преди 2 години

Ако стане война, вие бихте ли се сражавали за ЕС?

129

Анонимен

преди 2 години

Сармат, Булава, Топол, Циркон, Кинжал, Авангард, Искандер, Калибре като видят голямото бевепе на есе и елетрониката им ще изпуши и ще обърнат траекториите.

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165Еми Украина, Грузия, Армения и т.н...искат в НАТО, не искат в Раша, сам си направи сметката :))

127

Освободители??

преди 2 години

'Тоз който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски.

126

Анонимен

преди 2 години

Историята учи, че който започне пръв войната , накрая я губи, независимо, че в началото изглежда по-силния.

125

2-ра световна.

преди 2 години

СССР и Германия дават най-много жертви. СССР излиза на хартия победител, но е дефакто губещ и студената война го доказва.

124

Анонимен

преди 2 години

американофенчетата гас пикаят,хаххахахаа

123

Анонимен

преди 2 години

"Украйна не е в НАТО за да я защитава Европа." - ако Русия унищожи базите на НАТО в източна Европа, какво ща направи Европа и НАТО? Ще започнат ли ядрена война с Русия? Или ще забранят на Путин и обкръжението му да ходи на шопинг на Шанз Елизе?

122

финансово

преди 2 години

Русия срещу ЕС няма шанс. ЕС е много повече и като брутен в вътрешен продукт и като численост на населението/армията. НО! Кому е нужно това??? Кой би спечелил от подобен конфликт? Със сигурност нито Русия, нито ЕС.

121

ДртПрч

преди 2 години

Ако Русия нахлуе и анексира Донбас и Луганск,ще стане като с Крим - една пушка няма да гръмне, народът ще ги посрещне с хляб и сол, а САЩ и ЕС освен ялови санкции, друго не могат да направят. Ще мрънкат, ще мрънкат и ще мрънкат с десетилетия, а газа ще е още по-скъп за нас. Това е положението.