40

Анонимен

преди 2 години

Има държави,където законите важат за всички.И тарикатите си получават заслуженото.

39

Оффф

преди 2 години

Бил съм в Австралия няколко пъти /като екипаж на кораб/. Е, пък няма по нелепа държава в света. Повярвайте, там не е място за нормални хора. Може би в големите им градове има някакви зачатъци на социален живот, но всичко друго е замръзнало в 18-ти век. На готвача ни му конфискуваха бурканчетата с подправки. И такъв закон имали. Луда селяния.

38

Анонимен

преди 2 години

AOpen стана AClose!

37

Мяу

преди 2 години

Тука става въпрос за пари, много пари - за това Джокович ще играе следващата седмица. Постараха се да го направят хем жертва, хем герой - само и само да не се сърдят австралийските овце.

36

Анонимен

преди 2 години

Освен Австралия ми падна яко в очите оня мазен Испански гъзобръкк. 15г играеш рамо до рамо с колегата си ... накрая не го подкрепяш:( Това е ужасна картина на един страхлив набоден геййй. Никой неложе да съди друг защото е отказал ваксина. Вие като сте много ваксикирани, от какво ви е страх :))

35

Тато из Правец

преди 2 години

И тоя лъже като КирчоУ Канадчето 🇨🇦

34

Анонимен

преди 2 години

БОЙКОТ НА КЕНГУРЛАНДИЯ !!!!Толкова измислена политика и гранични служители. Винаги задават супер *** въпроси

33

Анонимен

преди 2 години

Аман от лъжи ве Ноле то бива бива ама , чак толкоз еееее а уж е Ном 1. Не усеща ли че отсега нататък ще го посрещат с присмех навсякъде, щото просто е лъжец ! Падна ми в очите , не съм фен вече

32

нЕкой

преди 2 години

Селския бек обратно у београд. Ще гледа турнира от телевизорЯ

31

Яве

преди 2 години

Австралия со остава долнопробна каторга! А робите, които я населяват явно си харесват затвора щом одобряват подобна диктатура!Евала на Джокович, че им се опълчи! Велик!

30

аа

преди 2 години

Хайде обратно в майка Сърбия. Сега очакваме баща му да го обяви за мъченик и светец.

29

АнонимеН

преди 2 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ, ЧЕ НЕ САМО ТОЙ ,А ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО СА ОРГАНИЗИРАНА БАНДА ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ И ЯВНО ТАКИВА СА ПОВЕЧЕТО СЪРБИ !!!

28

Анонимен

преди 2 години

Типична балканска черта - все цакаме и все прецакани ходим.

27

Мяу

преди 2 години

Няма да бъде депортиран, всичко е един цирк за пред австралийските овце, за да не се сърдят на политиците си. Пак ще обжалват в съда и пак ще спечелят. Така накрая и вълка сит и агнето цяло и австралийците наваксани.

26

Анонимен

преди 2 години

Тука някой хора са доста ниско интелигентни, за да разберат, че става дума за нещо доста по-голямо от " тарикатлък" . Утре,ще стигне и до вас тая задължителна форма и някой дебел бюрократ,ще ви сумти насреща.

25

цон кай хой

преди 2 години

за мен австралия е мъртва като държава... както и всичко спортно в нея...

24

АнонимеН

преди 2 години

СЪС ЛЕКОТА Е МОЖЕЛ ДА ТРЕНИРА И В СЪРБИЯ КОГАТО Е БИЛ УЖ БОЛЕН! НО ТОЙ ПРЕЛИТАМ ОТ ТУК ДО ТАМ !! НАПЪЛНО САМОЗАБРАВИЛ СЕ СВРЪХ НАГЪЛ СУБЕКТ , МОЖЕ ДА СЕ СПОРИ КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ И НАГЛЯР ОТ НЕГО И ГРИШО ;)

23

Брат Малеев

преди 2 години

Най-после се открива възможност за Гришо да завоюва турнир от Големия шлем!

22

Анонимен

преди 2 години

Има правила. Добри или лоши. Най-важното е да се спазват, а не да се създават прецеденти, защото всичко рухва. Само вербалната атака на семейство Джокович срещу министъра на миграцията бе достатъчна да му покажат пътя обратно. Ама, бил с гръцки произход. Е? Голям шлем да не води и по стог контрол за допинг на Джокович. Бил основал асоциация на тенести, бил от Балканите, бил не бил. Айдеее.

21

Анонимен

преди 2 години

Империята отвръща на удара.