31

bam

преди 2 години

Е, кой Ви плаща да плашите хората? Кога не се е умирало? Кога ще сме безсмъртни? ЦЕЛТА Е СТРАХ И КОНТРОЛ!

30

вирос

преди 2 години

Супервирос! ВирОс! С голямо О!

29

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли ,че dnes.bg е създаден само и единствено за всяване на стра,пропаганда,лъжи.....

28

Анонимен

преди 2 години

Стига бе! Само преди 3 дни един тука писа същото на шега. Я направо кажете колко набодени е таргета и спрете с тая нискокачествена пропаганда. И не е зле да почнат да набождат и по Африка и Латинска Америка. Че ако даде фира ваксината, последните верно ще станат първи.

27

ИСТИНАТА

преди 2 години

Неееее МНОГО Е ОПАСНО ТОВА.ОТИВАМ ДА СИ СЛОЖА ЕДНИ 100ГРАМА ПЕРОРАЛНО ЗАМРАЗЕНА В КАМЕРАТА 40ВАКСИНА.С ЕДИН БУКЕТ ОТ ДОМАТИ КРАСТАВИЦИ СИРЕНЦЕ И ЛУК МОЖЕ И МАСЛИНКА.

26

Анонимен

преди 2 години

"ще придобие способността да заобикаля имунитета....." изкуствения от експеримента дето им бият, може и да го заобикаля, но никога и естествения, причината е, че тия дето си сложиха експеримент от тях, ако тръгне евентуално, ще е обвързан с течноста която им бият, ако не бяха овче-празни-тикви всичко щеше отдавна да е отминало, да пускат и ковид 23, 22 ще е слаба работа, там предимно ще се хълца като симптом

25

Анонимен

преди 2 години

никой не ви вярва, ***

24

Mdaa..

преди 2 години

Аз вече си срязах вените. Ич не ми дреме за cov22 !

23

Анонимен

преди 2 години

Известна марка корейски смартфони по-малко модели прозивежда... Като свършат буквите на азбуката какво правим? Зета-Алфа вариант ли ще има ?

22

Анонимен

преди 2 години

аххаахаха хахахаххахХха хахахахахахаах, фейк.бг прекалявате

21

Darth shadow

преди 2 години

о да и така до 2029 докато не направят от Човечеството покорно и робско овче стадо, само дето не са познали ще вгорча живота на елита като ще проваля техните планове..

20

<><>

преди 2 години

Така ...това е ясно ама редно е да съобщите колко човека ще заразите , в кой ден по колко ....обаждайте ги тия неща ! Награда ще има ли за създателя на ковид22 и кога ще се модернизира да стане COVID-22SL ""superfighters"" от пето поколение

19

Тялото

преди 2 години

Дано!Хората са напаст на тази планета. Едно масово измиране е най-хубавото нещо, което се е случвало за природата.

18

АНОНИМЕН

преди 2 години

За количества ще имали отстъпки? ***!

17

бмб

преди 2 години

А защо се кръщават щамовете на вируса само с букви от гръцката азбука? Каква е тази дискриминация? Защо не се нарекат примерно Вариант-Щ или пък Вариант-Ер Малък?

16

Анонимен

преди 2 години

почвайте ваксината,

15

Анонимен

преди 2 години

ХА-ХА-ХА! ХО-ХО-ХО! ХИ-ХИ-ХИ! Абе... що го чета още този сайт? Тия съвсем за канарчета ни взеха бе?!Ееее, не! Кандидатстудентските бисери са плоски и скучни в сравнение с това суперзабавно четиво за измислени "супервируси"!!!Оооох *** хора не ме карайте да се смея толкова, ще ми изпаднат червата и трябва да ходя на гастроентеролог!По-заразни "Бета" и "Гама" е все едно по-бърз Москвич 412ИЭ!Или по-маслено кисело мляко 4,7%!Думи нямам!

14

Анонимен

преди 2 години

Пичове, имунологът Сай Реди изкарва добри пари от виросите. Разбира се, че всяка година нов страшен супервирос ще измислят.

13

Анонимен

преди 2 години

Значи лабораторните тестове текат в момента. За кой месец планирате да го пуснете и в коя държава?

12

Матей 6:34

преди 2 години

Изобщо не се безпокойте за утрешния ден, защото утрешният ден ще донесе свое безпокойство. Достатъчно за всеки ден е собственото му зло. (Матей 6:34, Превод на новия свят)Не се безпокойте за утре, защото утрешният ден ще се безпокои за себе си. Достатъчно е на деня собственото му зло. (Матей 6:34, Библията, преработка Верен, 2000 г.)