136

Анонимен

преди 2 години

Ха-хаааааааааа! Протестърчетата ги пуснаха по пързалката. Ако не искат - нови избори.Майтап, бе Уили!

135

Ачката

преди 2 години

Шоуто от както се премести в Парламента,започна да ми харесва.Иначе ги бях отсвирил още ранните 2003-04. Но сега искам да ги гледам за да си повдигам личното самочувствие и да си галя егото.Тези отроци на червената номенклатура са на няколко нива под мен,просто имат наследствена мая останала от светлото бъдеще което пък остана в тъмното минало.По принцип наследниците на столетницата ако не могат да се доберат до държавна слъжбица в България,преживяват скромно в някоя от белите държава по света.

134

нещастници

преди 2 години

слави е соросогад и *** с ци га нския министър!!! защо няма по българските въпроси? скоро и по турските щр има

133

Т.Шак

преди 2 години

До хем сърби: Ами не щем "каквото и да е" правителство, разбира се. Искаме добро правителство.

132

Анонимен

преди 2 години

До 154: Ами много ясно, че не щем какво да е. Все пак то ще ни т.акова, а не ние него. Ще ни чуят волята и така ще е!

131

Анонимен

преди 2 години

Силви Кирилов *** ли е?

130

Не на чалгария

преди 2 години

Да пази Господ от война, но ако стане министъра на отбраната ще е фуста. Майко мила! Тея чалгари или не разбират важността на този пост или не им пука за това кой ще управлява армията. И в двата случай са безмозъчни. Българино, за това ли гласува?

129

Въпрос

преди 2 години

След като има отделен министър по ромските въпроси, да считаме ли че за ИТН са гласвуалии основно роми?

128

Т.Шак

преди 2 години

Да изчегъртаме ГЕРБ - добре, обаче това може да стане само с честни хора, защото иначе сменяме едни крадци с други. А назначаването на един плагиат за вътрешен министър е меко казано съмнително - това показва, че този човек - спряган преди това дори за МП - е много важен за някого и е наложен на Трифонов от някого другиго - човек, когото Трифонов дълбоко уважава или се страхува от него. На мен лично това много ми напомня на стила на Ахмед Доган и кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС.

127

Жоро

преди 2 години

И ето Бойкикев беше като ударен с мокър ***,тамън му за ириса на топла баница и някой масон му я дръпна и го плесна по ръчички те, а Прокопиев си призна че не му се получило този път. Аз не мога да разбера, що не направи Слаеуца референдум да се легализира реалната форма на управление - масонска република.

126

Анонимен

преди 2 години

Борисов 4 може да има, но след много години! Преди това има да лежи дълги години присъда Тиквата.

125

ПроСоТо

преди 2 години

До Факт...Напълно си прав!..така наречения "Доган" е просто ЧАСТ ОТ РЕКВИЗИТА-"плашилото",което от време на време да бъде размахвано..А най-смешна беше изцепката му в село ...сега ми изкочи от ума,в което пред десетина български турци,повечето от които дори не говорят български ,"философа" заяви,че "ТОЙ бил разпределял порциите"!...АКО това беше истина,той първо нямаше да го обяви ПУБЛИЧНО и второ,най-смешното,направи го пред неколцина полуглухи старци..Просто му дават определена роля от време

124

анонимен

преди 2 години

Да ни е честита на учителите новата министърка на образованието.Сега вече нямам капка съмнение,че ще ни накарат задължително да се вакцинираме.Май трябва да се замисля за ранното пенсиониране.

123

Анонимен

преди 2 години

Намерените общи политически цели между ИТН и БСП са меко казано плашещи. Искрено се надявам да ги обявят публично, искам да видя готвят ли ни мечтата на Румен Гечев 30% данък на всички успели и работливи българи?

122

.

преди 2 години

Като изключим министъра на външните работи, всички други са анонимници. Дали не са си купили много шнорхели и така да са си спечелили правото да участват в проекто-правителство?

121

Анонимен

преди 2 години

Не ги познавам, но защо медик става министър на образованието? Няма логика. Нататък логиката няма смисъл да я търся. Има нещо гнило и не трябва да им се дава шанс.

120

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да маправи чалгара се дъни по чалгарски. Той просто си е един лъжлив, пропаднал, озлобен чалгар. Най якото е, че гласувалите за него дребни, бедни, празноглави чалгарчета ще го налапат най - големия.

119

Анонимен

преди 2 години

Мислех, че ГЕРБ е дъното, но се оказах в голяма грешка! Никога повече ИТН!

118

Никакъв Доган ли?!

преди 2 години

Разбери на независимия несебърски кмет, каква се пада съпругата му на Доган.Затова командват от години в Общината.

117

Ммм, дааа

преди 2 години

До - До защо, защо, защо. Ако ти не си наясно защо бяха протестите и защо хората искаха смяна на порочния модел на Борисов, ако не си видял толкова години до сега корупцията и злоупотребите на управляващите.... Ми, каквото и да ти обяснявам, няма да разбереш, защото вероятно си или на хранилка, или си от онези, по-ограничените, които каквото и да ги излъжат, все вярват и ръкопляскат. Спорът е излишен. Рискувам да сляза на по-долно стъпало, което няма да си причиня