59

Ами

преди 2 години

Кога мислите е забогатял Рашко?По времето когато се е борил с мутрите!Иначе,юрист,който работи по усещания,егати и юриста!

58

Анонимен

преди 2 години

ДАЙТЕ НИ МИШКАТА ГЕШЕВ! СТИГА СЕ Е КРИЛ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ! ИЗЯВЛЕНИЯТА МУ ГИ ДАВА ОНАЯ КИФЛА РУМЯНА. ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА СИ КАЖЕ ПОЗИЦИЯТА, А НЕ НЕКВИ ТРО ЛОВЕ (И ТОВА СТАНА ЦЕНЗУРИРАНА ДУМА ТУК, ЗА ТВА ПИША РАЗДЕЛНО ДУМИТЕ ХАХА СМЕШНИЦИ) И НЕ ЩАС ТНИЦИ КАТО БИКОВ РЕНЕ ГАТА ДА СЕ ХВЪРЛЯТ НА АМБРАЗУРАТА!

57

Анонимен

преди 2 години

герб за 12 години защо не вкара един комунист в затвора. Щото са същите.

56

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами знаците са повече от ясни, а върху лицето на тази реликва от Виденовата зима е изписан целият Мутренски преход ... когато един министър на служебно правителство започне да съди Главният прокурор, ВСС и цялата Провосъдна система в една демократична държава, когато адвокатите на мутрите от Прехода си присвоят правото на "Народен съд", когато един преЦедент загърби функциите си дадени му от Конституцията и тръгне да саботира държавата, заключението е само едно, както и присъдата................

55

Анонимен

преди 2 години

Показателно е, че Рашков му е било отнето правото за допуск за три години защото е разгласявал информация и въпреки това той не е известил Радев, а се е надявал да стане министър за да има допуск .Неговото ниво на допуск обаче сега следва да е ограничено, всеки случай да се гледа дали той има право на тази информация

54

Анонимен

преди 2 години

До бай ЛамбиДа ти кажа, понеше питаш. "Омразата, злобата, жаждата за мъст" ги изпитва целия български народ към твоите любимци от СИК, както и към самия теб в качеството ти на подложка на мутрите. Колко ви мразим, каква злоба сме натрупали към вас и как искаме да мъстим, ти е пределно бедна фантазията да си представиш. Средния българин, бил той какъвто и да е, предпочете един чалгар пред великата ви партийка. Станахте за смях, за срам на самите себе си. Пожелавам ви дълги, ефективни присъди.

53

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ТИКВАТА С КАКВА ПАРТИЙНА КНИЖКА БЕШЕ, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ? И КОГО ВОЗЕШЕ? АЙДЕ ДА НЕ РОВИМ, ЧЕЕЕЕ...

52

А шкафа ?

преди 2 години

Какъв беше във мутренските години--сигурно монах във Рилския,гледам дава на братята някакви индулгенции ....странни неща се случват най-големия антикомунист завършил Симеоново преди 89 г. Па и онези от ЕНП повярваха .........

51

Майора

преди 2 години

Срсмота Рашков , говориш за морал и справедливост , а изнасяш данни за разследване и се заканваш! Това според тебе не подлежи ли на санкции или си мислиш че пще е комунизъм и можеш да правиш каквото си искаш! Май забрави гладните години когато с твоята любима БКП/БСП/ докарахте народа до просешка тояга , фалирахте банките и държавата и долара стигна 3000лв , а заплати 3 долара! Когато фактите говорят и Боговете мълчат , а това ти е пределно ясно ! Спри със твите заплахи и циркове!

50

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков въобще не е компетенен. Никой съд не може да вкара който и да е министър в затвора, защото решенияа минават първо през Министерски съвет, а после през Парламента, а има закона за колетивната (без) отговорност - не можеш да осъдиш 250 човека накупи, освен ако не си Народен съд.но той си пада по говоренето. После пак съда ще му е виновен.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38Мафията и сега си управлява, просто влезнаха в държавните структури и се кротна :)) Всъщност мафия и органи на реда са много размито понятие, да не кажа че почти нема разлика :)) Иначе СИК победи ВИС-2, сложиха Бокича за премиер, какво се учудваш :)

48

Кики

преди 2 години

Прилича на Вампира Носферату, черно-бял филм от 30 г.

47

Анонимен

преди 2 години

Рашков, Вашият партиен лидер Андрей Луканов от старост ли умря или от нещо друго!? БКП чрез ДС създадоха борческите бригади за да сриват бизнеса на свободните търговци, които не искаха да зависят от БКП. БКП, ДС и мутрите са едно цяло и ти си част от това единение! Кого си мислиш, че заблуждаваш!?

46

Анонимен

преди 2 години

целта е да се вдигне рейтинга на партията-майка. комунистите разбраха, че само ако са единни ще могат пак да крадат безнаказано.

45

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ НЕ РОВЕТЕ В МУТРЕНСКИТЕ 90 ГОДИНИ, ЧЕ ТАМ МНОГО РАБОТИ ЗНАЕМ ЗА ЕДНА МУТРА, ШОФЕР НА ПАШАТА И Т. ЖИВКОВ, ЛЕЖАЛА В ЗАТВОРА В ЧЕХИЯ... КАТО СТЕ В ***, НЕ ПРЪСКАЙТЕ НАОКОЛО,Ч Е ЩЕ СЕ ИЗЦАПАТЕ ПОВЕЧЕ...

44

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграма : Скандали вихрят се във Парламента и всеки си развява документа . Обичаме си диктатура - такива сме си по натура . Автор: Георги Илиев Митев . Трето поколение репресиран . Потърпевш от милицията , военните , военните медици , полицията , медиците, институции и граждани . София (2019).

43

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

МУТРИ, АБЕ ЗАЩО НЕ ИСКАТЕ НОВИ ИЗБОРИ, ЩОТО СТО ПЪТИ ЩЕ ВИ БИЯТ И ЩЕ ОТИДЕТЕ ПРИ ПАРТИЯТА НА ГОРСКИЯ ОТ КОЯТО МИМИКРИРАЙКИ НАПЪЛЗЯХТЕ И ОТРОВИХТЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

42

Анонимен

преди 2 години

А ПРЕЗ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ ТИКВАТА КАКВО БЕШЕ

41

Нема начин

преди 2 години

Човек,който е навътре в нещата,може да ви покаже на0раните ***.

40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРашков може и да е всякакаъв, но е нищо в сравнение с вожда ти. За последния не само са извадени купища ла*на, ами почти всеки месец излизат нови и нови и стават булично достояние. Но някой хора си имат джобни прокурорчета и затова все още не са при бай Ставри.