48

ами

преди 2 години

Ами фашизъм, комунизъм, тоталитаризъм, диктатура... вярно е, както и да го наричат. На ваксърите и през ум не им минава, че политиците не са нито най-умните, нито най-честните хора на света. Могат да ни говорят откровени лъжи, а ваксърите ги приемат за чиста монета, защото им харесва да се чувстват в безопасност или на страната на победителите.

47

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че целта на рептилите е доброволно да ваксинират колкото се може повече хора, та когато един прекрасен ден направят ваксинацията задължителна, потенциалните протестиращи да са минимално количество - ваксинираните ще бъдат индеферентни и апатични, а антиваксърите ще бъдат смазани със сълзотворен газ, палки и водни оръдия - напълно демократично и в унисон с еесовските ценности.

46

Анонимен

преди 2 години

Няма ли най-накрая да разберете, че българите са мъдри хора! Ние не сме антиваксъри, а антиковидваксъри. Има огромна разлика. Кога ще го схванете? Няма да се бодем с временни препарати, одобрени за ползване само докато е обявена пандемия. Ние сме ваксинирани и се реваксинираме с чиста съвест и вяра в науката, НО с тоя препарат с частично разрешение няма да се набодем. Проумейте го вече!

45

НюрнбергскиПроцес21

преди 2 години

Съд и Присъда за Спечелилите Трилиони като Убиха Милиоти с Опасни и Фалшиви Ваксини за Фалшива Пандемия!

44

r3v0lv3r

преди 2 години

До до майораМного лесно, правиш 10 деца, минава морбилито убива 8 от тях. И без това не може да ги изхранваш, защото няма технологии и добивите са малки, земята не е и твоя и чорбаджията ти взима повечето продукция. Да не говорим като те удари някаква стихия и си работил цяла година за нищо, тук не говорим за печалба, а за това, че цяла зима няма какво да ядеш. Глад мизерия и болести, ей така са живеели преди технологическия напредък и ваксинацията.

43

Анонимен

преди 2 години

Разберете едно-медицината е в услуга на фармацията. Това е бизнес за много, много милиарди, които текат като най-пълноводната река. Никой не се опитва да лекува без лек, но е безплатна, затова не става.арства. Ако не напише километрична рецепта и за една проста настинка, не се успокоява. Дори не ви предлагат нещо друго като идея, въпреки, че за всяка болка има билка

42

до 38 от славянин

преди 2 години

Много хора всяка есен прекарват грип, някои почиват, това означава ли че всяка есен има пандемия от грип!?

41

Анонимен

преди 2 години

Докато истинските доктори спасяваха животи този ръсеше небивалициВсички видяхме колко живота спасиха."Сухите клечки" изгоряхя.Сигурно за това сме една от страните с най-висок процент смъртност на глава от населението, щото много животи спасиха

40

славянин

преди 2 години

Това не са ваксини, в най-добрия случай са експериментални препарати в процес на преминаване на тестовата си трета фаза върху глобалното стадо зомбиваксъри! А в най-лошия случай, който е и най-вероятен, тези ''ваксини'' са целенасочено създадено генетично оръжие за рязко намаляване на популацията на хомо ''сапиенс'' на планетата! Какво трябва да се случи на всеки, който те задължи да си сложиш такъв препарат в тялото!? Според мен трябва да остане без тиква!

39

до 34

преди 2 години

Определено не виждам - преди малко минах покрай детска градина - децата си играят в двора без маски, лелките ги стояват - отново без маски - болни няма, гърчещи се да *** - няма! всичко изглежда нормално!!

38

Анонимен

преди 2 години

До 31 - Така е. Много *** вече не са хора и критичното им мислене се е превърнало в трагично.

37

Анонимен

преди 2 години

Мангъров най-накрая каза цялата истина! Не го харесвам тоя човек, но в случая е прав. Мноооооого прав!

36

Анонимен

преди 2 години

До Пандемия Няма------Много хора около мен прекараха вируса , някои починаха

35

Анонимен

преди 2 години

Каква задължителна ваксинация? Тоя за какво говори? В България няма такова нещо, обсъждането на несъществуващи проблеми ни е топ приоритет в момента. Ние правителства дали ще имаме, пък после да обсъждаме глупостите. Мангъров и всички лекари да си гледат болните. Ваксини има, който иска да си слага, който не иска да не си слага!

34

Бay

преди 2 години

пак плъзна по медиите тираджията. Много обича :D

33

Не!

преди 2 години

Прав както винаги!

32

Пандемия Няма

преди 2 години

Огледайте се около Вас - виждате ли Пандемия, има я само по Медиите!

31

Анонимен

преди 2 години

Всезнайковци опитни мишки я кажете, що имунизираните Англичани от днес са вкарани в червената зона и няма да бъдат допускани в БГ, като уж от 21.07 ще ги отварят???????

30

Анонимен

преди 2 години

Полатените много мразят Мангъров, направо беснеят в коментарите. Първа точка в шаблона с опорките е да се напада Мангъров.

29

Анонимен

преди 2 години

Много хора не умеят да четат с разбиране, липсва им т.нар. функционална грамотност. Как да очакваме да мислят и да стигат до изводи... Никъде Мангъров не е казал, че е против ваксините по принцип. Против е експеримента, който се провежда сега - "ваксината", която се опитват да наложат, но не могат да докажат, че е ефективна и БЕЗОПАСНА!