71

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ами то Словения долу...горе кат РСМ;историята им започва от създаването през 1945 на Югославия,като...съюзни републики.За това гледат като...натровени от гъби,държави с хилядолетна история като нашата.

70

Анонимен

преди 2 години

Джендърката от Словения да си гледа работата. Ако иска да подари половината територия на Италия, от която СФРЮ 1945 взе територии.

69

ГОРД БЪЛГАРСКИ ЛЪВ

преди 2 години

Всички славяни ревнаха нещо срещу България, неблагодарници... Пък, че благодарение на България са имали собствена държава и от там са направили постепенно другите славянски държави в Европа, азбуката и самосъзнанието им, и Византия да не ги пороби...

68

Анонимен

преди 2 години

Веднъж да си защитим националния интерес и история и сме били егоисти, айде де. Да си гледа работата само мога да и кажа!

67

Дотам я докарахме

преди 2 години

Некаква т....па словенска тетка да си позволява да ни мачка и унижава. Външно да им връчи протестна нота. Да се извини немедленно югославската фуста.

66

Анонимен

преди 2 години

Бойко е дипломат, може да помири България и Македония и да влезат като направим взаимно компромиси. Фигуранта и чалгаселендурите на дългия са скандалджии и ще ни вкарат в международна изолация. Апропо, Русия има пряк интерес Македония да е извън ЕС, а България да бъде изолирана. Ако се чудите какво става, ето ви го разковничето, Русия финансира всички анти-ГЕРБ кампании, включително и заради македонците.

65

България над всичко

преди 2 години

Българската история не се продава..................тая депутатка да не се бърка в отношенията м/у другите държави..............нагла е до безобразие...............според мен трябва да се привика посланикът на Словения и да му се връчи протестна нота!!!!

64

Анонимен

преди 2 години

В Германия а и в ЕС стават важни работи които ще повлияят на България. Например ще има все по малко германски туристи . Но просто не ви информират и гледат набързо да влезете в еврозоната за да не избягате ;) Спете спокойно деца.

63

Анонимен

преди 2 години

Егоизмът и себичността на Словения са погрешни. Незабавно да се върне в състава на Югославия.

62

Тая

преди 2 години

Има ли майка да кажа няколко хубави думи за майка й.....

61

Анонимен

преди 2 години

Напротив има значение мнението на всички,ако нашите политици не слушат мненията,това ще се отрази зле на нас.Както виждате има реакции от САЩ има вдигане на цени ,не знам какво още може да ни се случи.За сега е стабилно всичко,но ако нашите не започнат да бъдат конструктивни ,а това означава да бъдат конкретни и да кажат какво искат точно и ясно,не ни чака добро.Освен това от ЕС не им е ясно къде бяха нашите политици в последните 20 години.

60

Анонимен

преди 2 години

Не се бъркайте където не ви е работата комунисти от Титова Югославия с промити мозъци. Тази словенка е нагла до безобразие!

59

Анонимен

преди 2 години

и ХОП неусетно режима на радев и слави трифонов се изправи пред санкции, щото словения е председател на ЕС и нищо не се казва е така. Сега сигурно червените маймуни ще ви призоват на барикадата с чалга на уста?

58

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с незначителните мнения на *** като това на снимката. Само ние имаме тежката дума по въпроса с Македония, факт.

57

Комунофашисти

преди 2 години

От ЕС разбрахме че за гърците всичко Кот си те искат , за българите нищо Кот TE си молят, на това викат му #двойният стандарт на ЕС# или Европа на две три ... N R скорости ..

56

Дрон

преди 2 години

На тая чума ще кажа едно: Когато България влезе в Шенген и еврозоната, тогава СМ ще започне преговори за присъединяване! Айде у лево до тогава!!!

55

Тая

преди 2 години

Що не си го.......налучка.

54

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НЕКА НЕ СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ - ИСТИНАТА ОСВОБОЖДАВА.

53

Анонимен

преди 2 години

Просто сътрудничеството между Русия и Китай може да тласне европейската цивилизация още повече и аз наистина не искам да призная нейния упадък. И на всичкото отгоре просто няма единство в единния Европейски съюз. Източните членове работят за САЩ. Унгария не приема най-важните европейски ценности. Брюксел прави каквото поиска от името на ЕС. Как да понесем бремето на европееца в такива условия?

52

Анонимен

преди 2 години

*** 1000 хиляда години го управляваше Римската Империя, няколко века имаше слаба държавица понеже Византия беше с проблеми, после 200 години го управляваха византийците, после пак се пръкна за 100-200 години с държавица, после 5 века го управлявха османците, после 45 го управляваха руснаците, сега 20 години го управляват европейците щото между 1990-2000 се видя, че *** сам не може да си уреди държава та трябваше да викат Симеон 2 тука да внесе малко ред. Но пък рипа и защитава интереси.