85

нещо не разбирам

преди 3 години

цял живот не работели военни ,сега се разработили ??? ,нещо не отговаря на реалноста

84

Герберски трол

преди 3 години

До 83. А бе, църввул жалък, колко пъти да ти пиша, че това за троловете е най-тъппият коментар. А този край на ГЕРБ го бълнувате от 10 години и все не идва. Ще ви побъркаме гадини долни.

83

Анонимен

преди 3 години

Нищо не работите Янев, ами само съчинявате подобни пасквили, докато крадете в несвяст.

82

Анонимен

преди 3 години

Алоо я кажи как един откровен данъчен престъпник, източил милиони от държавната хазна,го направи шеф на НАП- Спецът Спецов, специалният пратеник на Божков, който да замитаданъчните престъпления. Кажи бе празнодумецо, ама конкретно, не само празни раздувки.

81

Анонимен

преди 3 години

Герберастите реват!Хахахахаха!Голем кефф!!!

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87 В момента никой не гласува освен платени чалгари кат тебе.

79

Работодател

преди 3 години

Празни приказки, както винаги ! По добре се хващайте за работа - стига сте хленчили и намирали кусури ! Кирчо - Харварта, стига е обикалял като недарена сваа по селските гьолове, а да се хваща за работа, че както е тръгнало икономиката ще "цъфне и върже" !

78

Анонимен

преди 3 години

И нито едно доказателство не изнесоха...

77

Анонимен

преди 3 години

Най-големият крадец беше любимият ви Божков. Без неговата финансова подкрепа Радев можеше да си размахва юмручето 10 години. Днес вече служебното правителство пусна списък с ноВи имена, попадащи под ударите на закона Магнитски. И къде е най-големия пресъпник Борисов?? Пак не е в списъка.

76

VB

преди 3 години

Лятото идва - бъдете смели!

75

Анонимен

преди 3 години

Зелените чорапи Фигуранта и сие на всякъде виждат "корупция и безпорядък" , а изобщо не виждат "интересните" действия на неговата дясна ръка и шеф на отдела му по антикорупци... Ако стане така, че не се излъчи правителство и тези продължат да упрвляват не изключвам Борисов да се върне на бял кон, а фигуранта да загуби президенските избори...

74

Анонимен

преди 3 години

Герб е в миналото и добре го знаят....В момента всички гласуват не, за друга партия, а срещу старите крадливи муцуни. Ние сме в Европа и няма да позволим да ставаме бананова република.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Ти си тоя дето пикае газ ДБ тр0л4е.7% очертава ли се да хванете?хахаха.

72

Електра

преди 3 години

Да бе да, нов стил, пари в пакети... Дали изчадията, като Канна Рачева, Кулезич, Дачков, Жени Марчева и други поръчкови на Каунската хунта и кому-мафия ***, ще отразят тия сигнали и НОВИНИ. Дали ще отразят и видеото с Корумпирания митничар, за пакетите с рушвети давани ни Узунов, куче касичката на Кауна Радеф, НЕ ВЯРВАМ. Народа ни обаче не е глупав, и ще накаже Хунтата на Корумпирани ***...

71

Анонимен

преди 3 години

Комунистите ще фалшифицират изборите! Ако има някой да не вярва да прочете съвсем малко история. Никога не е имало избори проведени от комунисти честно.

70

Анонимен

преди 3 години

Герберските *** газ пи каят!Хахахаха!Край с ГЕРБ!

69

Анонимен

преди 3 години

От кога да плюеш по другите се нарича работа?

68

Анонимен

преди 3 години

Цъфнал ГЕРБ -пълно чекмедже!

67

Държавник

преди 3 години

Интересно, как така при толкова "открит системен безпорядък" има разстеж на заплати и пенсии, има фискален резерв, има стабилна икономика, има стабилен ред в държавата ??? И изведнъж, идвате вие, уважаеми некадърници и казвате безпорядък??? Нека видим на края на годината какво ще стане с "новия ви ред" ! Искаме да видим как държавата е разцъфнала, върнала си е 10-те милиарда несъбрани данъци и пенсиите са станали тройни ! Искаме да видим това чудо !Май вече се вижда новата национална катастрофа

66

Боко

преди 3 години

До схемата на Баце. Ти пък кой си та ги знаеш тези неща така подробно. Да не си касиерът му?