44

Анонимен

преди 3 години

Партиите на промяната водят страната към катастрофа!

43

Анонимен

преди 3 години

Тая взе да обръща палачинката,нищо чудно да видим една братска прегръдка с Крадеца!

42

Анонимен

преди 3 години

Тая взе да обръща палачинката,нищо чудно да видим една братска прегръдка с Крадеца!

41

Зозо

преди 3 години

Славчо жив ли е? На кадрите от онлайн връзката в парламента приличаше на зомби.

40

Анонимен

преди 3 години

Курнелийо изпята ти е песента като на мутрата

39

Калеко Алеко

преди 3 години

Оставете женицата, нали трябва да покаже че е жива и мърда ... загуби всичките си битки, освен тази в РеМеДето на Позитано 20, което приватизира като главен акционер, а сега може само да лае с/у ГЕРБ, а и с/у уличната опозиция защото оттам не я допуснаха дори и на улицата ... !!!

38

червената кукувица

преди 3 години

явно не разбира ,какво и казаха избирателите! И ще провали всякакво антигерб обединение. Всъщност Мутромилиционерите и Столетницата са дветекрила на една и съща мафия.

37

Анонимен

преди 3 години

Някой виждал ли е Слави изобщо скоро или е няква холограма

36

Анонимен

преди 3 години

А да го видяхте да гласува? Този човек почва с лъжа и ще завърши с позор.

35

Много

преди 3 години

нисък рейтинг на 44 НС,8%,а 45 едва ли ще има 2%,още от сега кавги разправии обиди,не се очакваше и друго начело с Мая Манолова, Татяна Дончева,Корнелия Нинова и за капак новото лице на политиката Мика Байкова,като сложим и Бабикян,Свиленски и Божанков,картината става пълна.

34

По принцип не сме

преди 3 години

Те сега, когато го чакат кабинет да съставя го няма, тя пита за протестите. Човекът проявява видима незаинтересованост, но може да му пишеш във фейсбук. Като си го включи може да те информира теб и чакащите да ги оправи за ходовете си. Тези, отсега се счепкаха, а ако им падне Бойко от дневния ред може и до бой да се стигне. Особено, ако славун насъска пудела си хаджи тошко. То той ясно, че няма да се покаже! Боже, пази България от такива!

33

Анонимен

преди 3 години

Нинчее ... ама ако вие излезете, хората ще се приберат бе. Слави не ми е любимец, но реално той събра най-много от протестния вот, така че дефакто е представител на хората от протеста (независимо дали са били на площада, или не). Докато вие и да излезете на площада, пак ти казвам, ще останете сами там, защото сте точно партия на статуквото, както са гербавите, както и догановите. Да ти обяснявам ли какво е статукво сега при всички ви, колко бяха 100 години до този момент във властта?!

32

Анонимен

преди 3 години

Това да свиеш своят електорат десетократно и да търсиш треската в очите на другите а да не виждаш гредата в своето,как трябва да го наречем бе "Другарке"Нинова?

31

нострадамус

преди 3 години

Виж сега другарко , трябва да благодариш на фигуранта , че им даде политическа легитимност. Малко те прецакаха , нали - ти си опозиция 4 години , те -4 месеца, пък взеха и те избутаха от второто място. На всичкото отгоре и не те щат при тях , нищо ,че се предлагаш и даваш условия. И понеже новите мераклии са от кол и въже , най-доброто е да се дръпнеш и да изчакаш , да се провалят, като гледам ,ще е скоро

30

Кривондел

преди 3 години

Изборите бяха на четвърти април. Народното събрание бе свикано на 15ти април. До 20ти април антигерб фронтът започна да се дърля помежду си.

29

Сат Н

преди 3 години

Жената е права за едно - трябваше да гласуват мораториум на сделките на правотелството в оставка. Въобще не трябва да дават на ГЕРБ да си въртят далаверите.

28

Иван

преди 3 години

Много глупава жена. Може да загуби във всяка ситуация. За нейната партия не ми пука но може да прецака отново ситуацията...

27

до ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

Мноооооого неграмотно написно бе пич/ка.....Като сме почнали да напомняме, да напомним да се върнат и комисинонните за горанката и боко от спестените такси на Божков,че е невъзможно да убеждавате народа, че ги няма едни 700 млн. и финаносвият министър и винету да не са знаели за това....

26

Греда в окото

преди 3 години

Явно е пропускала всяка вечер студио Хь с директните включвания месеци наред...

25

Анонимен

преди 3 години

Абе Слави и Тошко ще кажат ли къде са били по време на протестите? Айде от Има Такива Неграмотници да излязат и да отговорят на новата дама в политиката, на честната и почтената, дето нейната партия е света вода ненапита!