10

Анонимен

преди 3 години

Тези пък Сандокани - още на 14-ти март миналата година трябваше да разберат какво ги чака.

9

Анонимен

преди 3 години

Некъпания тарзан и той не знае ко иска. До вчера рева да се отворят иначе протести, днес вика "Няма да отворим, в знак на протест". Тоз наред ли е главата?

8

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисъла да ходиш на ресторант да ядеш храна приготвена от други хора които не познаваш и нагъчкан в помещение с много други хора? Освен ако си по работа някъде и нямаш възможност сам да си проготвиш храна. Това дойде с демокрацията, да се ходи по ресторанти и кафета, преди това само алкохолиците ходеха в кръчмите, функцията на кръчмата беше да ги събира на едно място да не се напиват сами и да беснеят.

7

родител

преди 3 години

Тиквата каза ,че хиляди млади са се върнали ,защото направил държавата рай ,но виждам ,че пак ще изчезне милион !1

6

Анонимен

преди 3 години

Споко бе, отваряйте, болните ще се повишат постепенно с поетапното пускане на учениците на училище. На всички е ясно, че не е заради заведенията.

5

Българин

преди 3 години

Ох, кога ще дойде спасителния 4ти април да махнем комунистите от ГЕРБ и да си турим некои други, няма значени кои, всеки е по-добър от ГЕРБ, и да взимаме големите мерезета за да ходим отново по заведения и да се разхождаме със щастливи лица в мола, ох!

4

баба мара

преди 3 години

фалираите една супа не може да си поръча човек на обяд какви са тезиценоразписи

3

Анонимен

преди 3 години

В цяла Европа заведенията са затворени. Не съм чул някой да е умрял от глад.

2

stamen

преди 3 години

Най-лесното е да търсиш винаги вината у другите. Това всички го можем. Трудното е да превърнем един проблем във възможност. Това малко хора (като например Опра Уинфри) го могат.

1

Анонимен

преди 3 години

Грешка голяма, че се отказаха от борбата. Властта щеше да клекне веднага, тъй като идат избори. След тях ще бъдем смазани с мерки