33

Анонимен

преди 3 години

Това няма никакво значение за САЩ. САЩ са решили да приемат Македония в ЕС защото такъв е техния интерес, а България е васал на САЩ.

32

Анонимен

преди 3 години

Па точно така си е от историческа гледна точка.Я си представете, че Егейска Македония беше българска.На какво щяха да мязат градовете и крайбрежието. Нас нали ми учеха, че Кирил и Методи са българи.

31

Анонимен

преди 3 години

Съсипаха и хубавите македонски песни! Как да изпееш сега:- "Северномакедонско девойче..."

30

Вот дъ фак!?

преди 3 години

Къде остана Филип Македонски- баща на бащата на най-великата нация и на доктрината "Македония на два океана, три континента и 4 морета"

29

SHEFA

преди 3 години

До 23-НИКАКВА ЕВРОПА.

28

Анонимен

преди 3 години

Скоро на запад ще граничим с Албания.Никой няма да си си спомня скопяните.

27

Анонимен

преди 3 години

А индианците в Северна Америка, които заварва мокедонският откривател Христофор Колумбски, се оказват дезертирали през 10 век викинги от северния граничен гарнизон на Македония, които през Гренландия са стигнали и уседнали в Северна Америка (известна в Македония като Презокеанска Македония). Сериозно ви говоря, бе!!

26

Ямболски цървул

преди 3 години

Боли ме онази работа за Самуил.Единственият култ,който имам е към Котките.Ако бяхте написали статия за принцеса Бастет,тогава щях да напиша нещо положително.

25

Анонимен

преди 3 години

В РСМ нямат национален идентитет. Там имат само огромен тъпашки инатитет.

24

Анонимен

преди 3 години

Съобщение на вратата на книжарница:Поради изчерпване на учебника по македонска история, същият може да бъде изпратен на SMS.

23

баста

преди 3 години

Когато албанците започнат да ги асимилират/а те вече са и започнали/така нареклите се "македонци" да тропат на гръцката граница.Тук не ги щем.Достатъчно им търпяхме простотиите,крадливостта и нахалството.

22

Анонимен

преди 3 години

Правителството на Република България след обществена поръчка закупи 2,5 тона извънредно криви италиански макарони, които да бъдат дарени на братския северномакедонски народ като средство за наблюдение на присъединителния процес и европейската интеграция.

21

Анонимен

преди 3 години

Да се види какво пише е чужди източници за Илинденското въстание.В турските архиви "историците" им видяха, че само и единствено за българи пише. То остава и османските военни да не са знаели с кой воюват.Гърците го наричат "Голямото българско въстание".Във всички кореспонденции на чужди журналисти -от балкански та до Аржентина и Япония ,само и единствено за българи и български въстаници се пише.

20

Анонимен

преди 3 години

Каквото им каже Русия това пишат в учебниците си.

19

Анонимен

преди 3 години

Тези не са добре. Една шепа хора са По малко от София Най добре да стават македонска област на България най бързия и сигурен начин да станат част от Европейския съюз

18

Анонимен

преди 3 години

В С. Македония имат учебник по история??? Ето това си е новина!

17

Анонимен

преди 3 години

По туй време Западнобългарското царство се е било отцепило още по-известно като Петрово царство. Българссите царе са хора с имена Петър, Симеон, Калоян и подобни. По-късно обаче евреите са заличили тая част от историята.

16

Кънчо Мисирков

преди 3 години

И така,кое не е вярно? Великоморавците също се надигнаха срещу българите. Славянството е това което цивилизова балканите.Никой неможе да си присвоява заслугите на Славянството за писменост и слово. Да сме благодарни на нашите царе ,че са допуснали учениците на свети,свети Кирил и Методий да ни ограмотят и просветят.Не се знае кой краде история...

15

Анонимен

преди 3 години

Представителят на България от трибуната на ООН:- Мога ли да започна отдалече?- Може, само че кратко.- Когато българския цар Самуил с цялата войска се върна в Охрид след битката с византийците край Скопие през 1004 г. Ние си свалихме дрехите и се хвърлихме във водата, за да отмием натрупалия се прах от дългия поход. Когато излязохме от водата, видяхме, че македонците са ни свили всичките дрехи!Скача представителят на Македония:- Протестирам! Нас тогава изобщо ни е нямало там!- Благодаря, ето това исках да докажа...

14

Българин

преди 3 години

Пишат си свободни съчинения , но българските паспорти не изхвърлят!