86

Ха-ха

преди 3 години

До Велика АлбанияЧленство в ЕС по никакъв начин не помага на Македония да избегне шиптъризацита,а членството в НАТО само я ускорява!Това е вид война,а в нея САЩ са на страната на албанците,защото такъв им е интереса!

85

Анонимен

преди 3 години

До KubilayМакетата като не ни искат и злословят по наш адрес,след време шиптърите ще ги претопят по естествен път и ще граничим с Албания.Не е лесно да си малък и фрост.

84

Анонимен

преди 3 години

"Е да ама България е член на ЕС а Сърбия не е. Така че..."Е, да, ама националистическите партии в България призовават открай време за излизане от ЕС. Прави сметка националисти ли са или обикновени предатели.

83

Анонимен

преди 3 години

Зайо Байо само чакаше зелена светлина за да покаже среден на Бойко, но изяде боз в дирника.

82

Анонимен

преди 3 години

Да си протестират колко си искат. Още 200 писма да подпишат все тая.

81

Турчина

преди 3 години

А кога ще има уроци на майчин турски език в училищата? В Турция имаш правото да учиш български нищо че там живеят само хиляда нещо българина а в България има 1 милион. Пък се гордее че сте европейци и се биеете в гърдите че сте съвременна нация. Ние Турците сме по съвременни от вас.

80

Анонимен

преди 3 години

Говорят македонски диалект на български, както в Благоевградска област.

79

Анонимен

преди 3 години

"Файдата" е 3 млрд.за американците за фърчила 2-на Меркел за корабчета и 1-на путев за гъзопровода.Е,някой да ни защити?!!!

78

Kubilay

преди 3 години

Българите вместо да подадат етка на братята си им обърнаха гръб. Албания и Косово скоро ще се обединят, но заедно с това ще вземат и повечето от Македония. Това е бъдещето. Тогава България ще граничи с албанци. Като не иска макетата.

77

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа на тия "историци", да ми покажат исторически документ, в който се говори за македонска нация отпреди 100 години? Македонците ги създаде Тито за един ден, с един указ, създаде "македонска" нация. След това изкла за една нощ 50 000 българи и вкара още стотици хиляди в лагери. "Македонската" нация е създадена изкуствено, престъпно и с геноцид и насилствено от сърбите през 20ти век. Първо това да признае Македония, а Сърбия да поднесе извинения на България. Тогава можем да говорим пак.

76

велика грешка

преди 3 години

Велика Албания да млъкне да не влезем с танковете в Тирана

75

Цървул

преди 3 години

А защо не писаха за "злоупотреба" когато Гърция "лекуваше" западната ни съседка?Да си гледат западнобалканската история, ние - нашата! Тези македонски дрипльовци и крадци на история се оказаха доста нагли за 30-годишна държава!А Заев и пръст ще ни показвал!?Щом управника им има толкова багаж,какво остава за стадото... Рогачи!!!

74

Диана

преди 3 години

Всеки човек има право на своя живот, на своето минало, на правото да знае от къде идва! Няма самоопределение под дулото на оръдието - независимо от какъв вид е то! Това, че за 100 години много хора в Македония може и да са решили, че настоящето е по-важно от миналото и са се примирили с сръбските и гръцките манипулации и н асилия в името на живота, не означава, че те не трябва да знаят своето минало и да се гордеят с него! Те са част от нас и винаги ще бъдат такава!

73

Дълъг път ги чака!

преди 3 години

Не са дорастли още за ЕС макетата - това е !

72

Анонимен

преди 3 години

"Религията на простолюдието. Цивилизованите хора вярват в ЕДИН БОГ, една природа или са атеисти!"На Запад са католици и протестанти и за да те ограмотя просто човече, католиците, православните и протестантите вярват в един бог. Надявам се след този урок да ти се е образувала още една гънка.

71

Велика Албания

преди 3 години

Бугарите се разграничават от Македония..Те не я припознават. Това е доказателство, че Македония е чисто Албанска територия!!Албански знамена се веят из цяла Макединия!!Македония е Албанска реритория!!

70

Анонимен

преди 3 години

БГ като е Член на ЕС и НАТО то файда голема .... Не разбрах и Не усетих въврху стандарта ми на живот !!!!!!

69

Факт

преди 3 години

Проблемът бе създаден от "Великият" балкански политик,който набързо подписа договор поставящ ни в неизгодно положение!Вместо да постъпи като гърците,които 28 години изчакваха спокойно за да получат своето.И го получиха-с един замах Македония се отказа от измислената си античност!Същото трябваше да направи и България-зачертаване на измисленото им Средновековие!Нека си имат отделна държава и език,но да се знае,че това са неща напо 30 и максимум 100години!

68

Анонимен

преди 3 години

Гледай логиката на северномакедонците - само те и Сърбия казват истината, 20 човека. целия останал седем миилиарден свят лъже, на чело с България... и си вярват искрено, даже се опитват да убедят и другите.Тъжно, но няма място за такива в ЕС - само ще правят проблеми, ще спъват развитието на другите и ще ги занимават с врели некипели...

67

исторически факти

преди 3 години

Който не е доволен от историята води войни, печели ги и пренаписва учебниците. Дотогава каквото и да говори са празни приказки