80

Анонимен

преди 3 години

Пеевските медии пак започнаха да ни внушават колко обичаме Тиквун

79

Dinosaurus

преди 3 години

Абе тия от Барометър кого са анкетирали? Има ли въобще нормално мислещ човек, който би гласувал за Трифконов? Този шут декларира, че разбира от сериозните житейски проблеми, ама друг път. И шоуто му омръзна на всички, и чалгата му увяхна, сега е гладен и забравен, никой не му дава куфарчета с пари - ужас!

78

Анонимен

преди 3 години

Няма такава агенция като Барометър България. Тази фирма не отчита никаква дейност, може да се види че имат 0 приходи и 0 разходи, което значи че нямат нито 1 назначен служител, нямат 20 лева за да си платят домейна и им го взеха :D Това е някаква псевдо агенция, представяща желанията на партийни структури за реалност.

77

Насакото Яката

преди 3 години

Някой сериозно ли очаква славитрифонов да ни оправи?!

76

Анонимен

преди 3 години

почнаха пак да лъскат фалшивият рейтинг на Баце

75

Славун

преди 3 години

Някой да знае каква е партията му и каква политика ще водят? Освен безкрайните му нападки към Тиквата аз не съм го чул да говори в детайл по какъвто и да е сериозен проблем? Какво предлага той освен това, че не бил Тиквата? Да не говорим, че името на партията му е обидно към собствените му сънародници и въобще простащина като избор за име. Този мамин хубавец направи поредна грешка.

74

Анонимен

преди 3 години

Това проучване е толкова несериозно, че и от ГЕРБ не му вярват

73

Тъпанар

преди 3 години

След тази новина, ако не е фалшива де, трябва да заключим, че ГЕРБ имат силата и парите да купят огромно количество избиратели, както и да възкресят голяма част от починалите хора, за да им гласуват

72

Анонимен

преди 3 години

"Барометър" са *** на Каракачанов. Никой не им вярва

71

избирател

преди 3 години

А верно бе,то ако ГЕРБ правят избори,то нали Методиев има свои печатници,та ще се получат нещата!!!Ще спечелят!!!Забравих да напиша,за ЖАЛОСТ!!!

70

ABV

преди 3 години

След всичките тия раздавания на държавни пари ,герб си купи изборите!Чакат ни още най-малко 4 години управление на султан Бойко!! Султан Бойко -парламент,Султан Бойко МВР,Бойко съд и прокуратура,султан Бойко Главен прокурор,султан Бойко финансов министър и т.н..Има само едно спасение от султан Бойко ,сещайте се сами кое е то!

69

Анонимен

преди 3 години

Много ми е любопитно Славаки Трифондаки ако влезе в парламента, дали ще се откаже или дари субсидията или ще я ползва да си крепи нещастната телевизийка.

68

Анонимен

преди 3 години

абе вие от баромртър да не сте с корона вирус

67

anonimen 007

преди 3 години

ГЕРБ никога няма да е първи.Може и БСП,ДПС да не са първи.Ами ако е нова партия,неизвестна засега.А Слави може да е втори или трети.Но ще влезе в НС.

66

Анонимен

преди 3 години

Обем на извадката: 882 души на възраст над 18 г.да ама не "над 18 г." да се чете "над 70 г." с по 50 кинта в джоба

65

Анонимен

преди 3 години

ОП в парламента няма да влязат... Всеки млад, добре платен и интелигентен човек ще гласува за ДБ, това от край време е така. Слави не го коментирам, това е някаква подигравка и пародия, ама от избиратели с ограничен капацитет- толкоз. После първи ще наддадат вой защо били бедни. Еми, защото не гласувате за когото трябва.

64

ъцз

преди 3 години

ако герб организират изборите и 60% от гласовете ще си докарат...

63

тъй де

преди 3 години

"Барометър" да се преименува на "Термометър" и немедленно да си провери температурата.Иначе колко им е платено за да представят ГЕРп на първо място?

62

fact

преди 3 години

ше гласувам за ковид 2020 про.

61

избирател

преди 3 години

Според мен,по правилното заглавие е: ГЕРБ платиха,на "Барометър",да.....?!