105

Надървен

преди 3 години

Ей, целия се надървям от таквиз статистики... Сега чакам съобщение за поредната открита ваксина и почвам да са празня

104

Анонимен

преди 3 години

За последните седем дни новозаразените са 22480. Още ли не ви е просветнало?

103

Радио Пекин

преди 3 години

Малко е! Европа трябва да се прочиски за заселване на новото си население от чистокръвни Китайски Арийци!

102

Лайфа

преди 3 години

Довечера към 18 на ресторантче с жената, после към 9 на барче с приятели до към 11.30 и ако не съм се омотал прекалено ще мина през любовницата. Те тва е живота, а не някакви проценти от стакмистика.

101

Анонимен

преди 3 години

До 86.Брутално високата смъртност е най-голямата фалшификация от всичко в цялата Ковид история. Единственият начин да се отървеш от починал от Ковид, ако си позитивен, е да умреш от куршуми на гангстери на улицата. Ето това надробипа великите лекари.

100

Ей тъпаци

преди 3 години

ПРЕЕКСПОНИРАНЕ НЯМА.МОЖЕ ДА Е САМО ГРИПНО 4000 ЧОВЕКА С ГРИП В БОЛНИЦИТЕБЛОКИРАТ СИСТЕМАТАЕЙЙЙЙ НЕ ГО ПРОУМЯХТЕ ЕДИНАЙСЕТ МЕСЕЦА

99

Алкаш

преди 3 години

Не забравяйте, че във вторник дЕдовиЯми винаги се буди с тежък махмурлук в пасольството.

98

Анонимен

преди 3 години

'' 106 починали''.......Нека се опитам ОЩЕ ВЕДНЪЖ да обясня специално за уплашените овчици (фенове на Фермата) ... на тях трябва да се обяснява много пъти.При дифузно разпространяване на вируса скоро 100% ще са с положителни проби ... това не значи, че 100% от всички починали са жертва на Ковид, ... както неграмотни и алчни медии скоро ще обявят.Така че обитателите на фермата - стига сте мучали от ужас ... мислете ! Страха и ужаса са най-големия убиец в случая ... както и по-принцип.

97

до 90

преди 3 години

Смoтaн, едно време не знаеше пощата да си провериш, а сега откри най-сетне топлата вода и ти с "животното" VPN. За 3 мин - 6 плюса на коментара ти. СМЕШКААААА, ако си мислиш, че така се криеш пък...

96

Анонимен

преди 3 години

Толкова време, толкова международни изследвания и публикации... Нашите пак незнаят как да лекуват. Как може толкова много починали?!? Нали уж всичко имало по болниците. Лекарите по света имат предписания, в зависимост от това как протича болестта се дават различни медикаменти. Лекарите май не го знаят това и лекуват всички по един и същ начин, ако се оправи добре, ако не...

95

Додо

преди 3 години

Не забравяйте, че във вторник идват винаги такива бройки починали, те са акумулирани от 3 дни - събота, неделя и понеделник.

94

Много е забавно

преди 3 години

Как коремния хирург позна и то още през май а великия инфекционист всичко сбърка (ще изчезне вируса, умират само дърти за забравилите) :))) То затова си има една мъдрост, не бързай, че не знаеш кога ще му излезе края. Спецовете с къде са труповете от юни къде са?

93

До 90

преди 3 години

18 заразени роднини, то да не си от маалата и всички да са ти брадчеди? Щото мойте роднини както и да ги броя - не са сещам за повече от 20. И слава Богу за сега всички са здрави.

92

???

преди 3 години

За последните седем дни починалите са 422 човека. Нещо просветва ли ви?

91

Анонимен

преди 3 години

Ако някой спазваше някакви мерки...дори в държави ,като Германия, Франция, Белгия, Англия, Испания, Италия, Гърция,Китай и Израел то там нямаше се да има lockdown...Хората не спазват правила доброволно...В България пък е абсурдно някой да го прави с малки изключения.

90

Бай Ганьо

преди 3 години

Стига бе, колко ви платиха да лъжете? Коронавирусът не съществува, просто е измислен от Бойко Борисов, за да краде пари! Аз, байовия, маска не слагам!

89

90

преди 3 години

ЕЙ ЛЪЖЕЦ МРЪСЕН !

88

До 82 за санитарките

преди 3 години

Юли месец водий бащата в ортопедията да ми свалят гипс. Съответно минахме и през ренгена,който по незнайна причина е в другия край на болницата.От всички здравни лица,които срещнах само една санитарка беше с маска на устата.

87

Мунчо

преди 3 години

Сектата "Свидетели на Covid-19 от последните дни" има сбирка днес. Присъстващите да са с маски, шлемове и ръкавици. Проповед на тема "Яко ще се мре" ще изнесе пастор Мутафчийски, пастор Ангел Кунчев ще изнесе беседа на тема "Какво имаше предвид Гуру Бойко като каза: Шъ ви ринеме с фадроми."Ще присъства и пастор Кантарджиев! Всички, вярващи във Вируса, са поканени!

86

Анонимен

преди 3 години

До 76.Преекспонирана на опасността от нещо съществуващо е действителната паника. А вменяване на преекспонирана опасност в хората от нещо съществуващо е специална операция. А отричането на нещо, вменявано като много страшно от управляващи, е изискване на доказателства.