65

Анонимен

преди 3 години

Народа бил психясал от "локдаун" ? Народа не е прочел една книга, народа през свободното си време се занимава с махленски клюки, турски сериали, дискотеки и пиене... Народа не е психясал, а е деградирал

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Маските не могат да те спасят от вируса.Ако имам пари ще закупя от всичик аптеки маските в моя град и ще ги озгоря на центъра.

63

Тонката

преди 3 години

Гербавите ги хванаха във фалшификация на процентите на БВП-то, та една смъртност ли няма да докарат. Лъчо Мозъка не случайно му викат така

62

Анонимен

преди 3 години

Борисов угоди на даскалята и якоглаво реши да не затварят училищата.Той е виновен.

61

Анонимен

преди 3 години

До 50. Шведите и сега не са се отказали от това лекарство. И не само те, има още няколко страни. И нищо не е станало. Страшните коментари са непрекъснато от Франция, от Италия, от Испания - точно едни от най-затворените страни в началото.

60

Анонимен

преди 3 години

МЕРКИ ИМА. НЕ СА ЗАКЪСНЕЛИ МЕРКИТЕ. ИМА СЪЩО ТАКА МНОГО КО.ВИ.Д. И.Д.И.О-ТИ - ЗА ТОВА Е ТАКОВА ДЕРЕДЖЕТО В МОМЕНТА.ТЕ НЕ ВЯРВАТ. НЕ ИСКАТ ДА ПОВЯРВАТ. НЕ СПАЗВАТ МЕРКИТЕ. ГОРЯТ МАСКИ.СЛЕД КАТО ИМА ТЪПЛА ОТ МАНГЪРОВЦИ, КОИТО ГОРЯТ МАСКИ.... КАКВИ МЕРКИ СА ЗАКЪСНЕЛИ?САМО ПРОКУРАТУРАТА ЗАКЪСНЯВА. ЗАКЪСНЯ, ЧЕ НЕ АРЕСТУВА МАНГЪРА И СЛАВИ СЛЕД ЗАПЛАХИТЕ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ВИТАНОВ И ГЕН.МУТАФЧИЙСКИ.ЗАКЪСНЯ ПРОКУРАТУРАТА, ЧЕ НЕ ПРИБРА РАДЕВ СЛЕД ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СКАНДАЛ В ЕСТОНИЯ.МЕРКИ ИМА-НЯМА ВЯРВАЩИ

59

Анонимен

преди 3 години

До 1995 - 1997Хърсев беше тогава директор на БНб и Минералнамка а сега е милионер.

58

Анонимен

преди 3 години

Китайците защо забравиха вече за тоя вирус? Защото там няма такива лигавщини не искам да нося маска. Носиш или ти го вкарват отзад от раз. Там има ред и дисциплина. На запад има лигльовци. Туй искам онуй искам. Аве ей.

57

Totenkopf

преди 3 години

Колкото повече заразени и починали, толкова по добре за хората от щаба за това им плащат юдео-масоните, целта е унищожаването на България!

56

Анонимен

преди 3 години

Коментарите както винаги балканска трагедия.

55

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува езикът ти, а фактите. И нямам предвид нагласените статистики за някое евро в чекмеджето

54

Анонимен

преди 3 години

Да затваряш здрави хора е медицински фашизъм

53

Анонимен

преди 3 години

До 1995 - 19974 долара но забравяш че отвързаха долара и СДС и ДПС направиха финаннсови пирамиди.

52

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли е ясно какво се опитват. Искат да остискат до Коледа и Нова Година, надявайки се да останат заразени на дневна база под 5-6К, и починали под 100, а след това ще направят пълен локдаун на всичко плус училищни одължени вакакнции. Но, нека ви кажа. Първо е невъзможно при тези темпове и второ: ще бъде твърде късно от всички гледни точки: икономика, здраве, образование

51

~~¥~~

преди 3 години

Ако бяха спазвани мерките, къде препоръчителни, къде задължителни сега нямаше да сме в това положение. Обаче зора беше кръчмите, морето, дискотеките и малоумието, че маските не пазели. Не пазят ама забавят разпространението на вируса. Но обратното на острото това няма как да го приеме, обработи като информация и прилага на практика. Та те така.

50

стаден резултат

преди 3 години

мерките не са отпадали , никой не ги е отменял - в случая правителството и МНЗ ! за стадото беше важно да работят молове , фитнеси , фризьори , чалготеки , да се ходи на мачове , да не се спазва дистанция и да не се носят маски където трябва ! скоро ше почнат да се прибират и ония дето псуват България от чужбина, отново ше станат родолюбци , няма да спазват и те правилата ! за всичко лошо което предстои не е виновно правителството , а стадото !!!

49

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоТова не е грипен вирус. Не знам на какъв език трябва да ви се обясни.

48

Анонимен

преди 3 години

Как да обясна на дртата бабичка да пази дистанция като още малко ще ми се качи на врата на опашката в магазина... балкански селяни, сър.

47

Зозо

преди 3 години

И като се затворим, какво? Грипчето ще се нацупи и ще си иде? Или всяка есен ще се затваряме и ще мизерстваме базработни по дупките си? Айде да гледаме малко по-напред от носовете си

46

до paul61

преди 3 години

Нинова се скри като мишка когато Борисов я потърси вечерта в 22ч преди 13 март да търсят заедно решение. Не можело вечер да я търсят. Тя имала работно време.Е... на ви сега едно работно време. Вирусът ще почива вечер смед 23ч. и ще работи в чалготеките само до 23 часа.Ако беше Нинова премиер-държавата щеше да колабира още през март.Тогава имаше само 1 лаборатория и нямаше очила, маски, каски, шлемове, дрехи за защита.Сега има над 62 лаборатории.Дори изнасяме защитни облекла за Европа.Долу БСП!