29

Анонимен

преди 3 години

Какво е това мото. Родения да пълзи, не лети. Куража в масовката, замерваща символите на държавата с яйца, блокиране на майка с деца, не Ви прави смели. Оставате си същите мишлета. А смелост и постоянство се изисква всеки ден. Когато не буташ рушвет за да оттървеш глоба, не работиш за корупционер работодател, сам не участваш в схеми, и на близки и познати не позволяваш.А иначе е просто ПР за пред медий. Вкуса на развалено обаче остава, зад всяка илюзорна представа.

28

Христо Христов

преди 3 години

Щом ивтелектуалците го подкрепят, значи е някаква мръсотия.

27

Анонимен

преди 3 години

Борисов и той е интелектуалец, ама не иска оставки.

26

Анонимен

преди 3 години

То си е за страх, разни бизнесмени които отидоха на протеста бяха разследвани от хyнтата.

25

Анонимен

преди 3 години

Тиквун си заминава, бай Ставри го чака.

24

ПроСоТо

преди 3 години

"Какво разбира ссссвиня от кладенчова вода?"Какво разбират муууутри от мирни протести и искания?..Отговор:-НИЩО!..та така..Мутрьо го подпряха аверчетата му от ЕНП ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ...Което е много смущаващо,защото възниква въпроса:-КАКВА Е ЦЕНАТА на тая "подкрепа?!?!?!Знаете,че "БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА"!!!...Та какво ЩЕ СЕРВИРА Банкянската Мутра на чорбаджиите си от енп за тая "подкрепа"?..Какво ще сервира и на янките?..А на Ердо?..Не е лека и съдбата на СЛУГУВАЩИЯ."Но той сам си избра тази

23

Keep Kalm

преди 3 години

Ако не ви беше страх, нямаше да се търкаляте 3 месеца като панаирджийски мечки по площадите.Страх ви тресе и то яко!- Страх, щото правителството не подава оставка, а си платили за да подаде. - Страх, защото за нищо не ви бива. - Страх от това, че спонсорите може да си искат парите, а вие имате само въшките на *** си, понеже изпуквате кинтите по кръчмите покрай площада.......

22

Анонимен

преди 3 години

Още 90 дни и ще посрещнат Новата година на площадите. Бойко с баница с късмети ще ги черпи, за кадем на мартенските избори. Смешковци.

21

Анонимен

преди 3 години

Защо е толкова пусто на площада? Когато няма Велико Възстание обикновено има повече хора. Що сте разгонили хората?

20

Анонимен

преди 3 години

Ако се съберат тези интелекруалци на протест поне няма да изглежда толкова жалък със стотината души на снимката...

19

Анонимен

преди 3 години

Браво на патриотите, това са истинските патриоти, а не онзи крадлив ненормалник Симеонов. 70% от България ви подкрепя и да не ви пука за слугите на еднокнижния.

18

Анонимен

преди 3 години

Вярвам им.Страх не изпитват само лудите...

17

Анонимен

преди 3 години

Твърде незначителни и безинтересни са за Борисовсамо да не му се пречкат в краката да не ги прегази без да иска.

16

izh

преди 3 години

Бря, бря - голям калабалък бе. Нещата си отиват по местата, Другото е харчене на пари и издръжка на хора от които и така и така държавата полза няма, а напоследък и мутромилионерите взеха да търсят други начини да не се набиват на очи. От цялята работа се набута Фуражката. Дрънкаше за кауза пък то се оказа чист слугинаж

15

Анонимен

преди 3 години

Тези протести са "празни" от съдържание.Отчита се само бройката и постоянството.Напълно безсмислени вече са тези протести.Явно е че някой плаща за този цирк.

14

Анонимен

преди 3 години

Тиквата е дърта, лъжлива мутра от СИК!И много алчна.

13

Анонимен

преди 3 години

И яйца и домати свършиха, гербавите оставка не дават. Позитанковци още вярват, че ще вземат властта. 11 пъти Бойко ги бие на изборите, колко пъти да дава оставка. С хора и ръченици по калдаръмите нищо се не променя. Но едва ли ще го проумеят комунистите.

12

Анонимен

преди 3 години

Имат късмет, че Борисов е толерантен демократ, а не тиранин.

11

Анонимен

преди 3 години

Какво става, гербави мишки?Църкате ли, църкате ли?

10

истина

преди 3 години

90-ти ден а нямат 30 протестиращи.1000 интелектуалци и тази вечер стотици хиляди на протеста.Утре вечер на протеста ще има 2000 интелектуалци и милион протестиращи.И така до 7 милиона интелектуалци.Браво другари. Което не става с яйца, става с цифри.