151

Анонимен

преди 4 години

Тия без да са даже в парламента как пречат , а ако са във властта?

150

ПРОТЕСТЪР

преди 4 години

СЕГА,КАТО ПАДНЕ БОРИСОВ,ЩЕ НАПРАВИМ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ МЛАДИ ХОРА.ЩЕ НАПРАВИМ НАРКОТИЦИТЕ ДОСТЪПНИ И ЕВТИНИ,АЛКОХОЛА ЩЕ СТАНЕ БЕЗ АКЦИЗ,ВСИЧКИ ПРОТЕСТЪРИ ЩЕ МОЖЕМ ДА КРАДЕМ ОТ БАНКИ И МАГАЗИНИ БЕЗНАКАЗАНО.ЩЕ ИМА МНОГО КИНТИ,ХУБАВИ КОЛИ И ЕВТИНИ ЖЕНИ.ВСИЧКИ ЧАЛГА ПЕВИЦИ ЩЕ ЗАДОВОЛЯВАТ СЕКСУАЛНО ПРОТЕСТЪРИТЕ.ОСТАВКА

149

БСП

преди 4 години

Герберите пищят от ужас.. но края е близо мафиоти!! Народа избра БСП!!

148

Анонимен

преди 4 години

До ПредложениеМладите не струват, според старите :) Ние като сме били млади и зелени, същото си мислехме за по старите.Ба хти звуча като пенсионер, а съм на 41 хахаха,Различни времена, различни нрави, са казали хората :)

147

Тонката

преди 4 години

Като ви гледам на палатковия лагер ПВЦ шишетата с Ариана и Пиринско ми се плаче:):):):)

146

Цирк дьо сьолей

преди 4 години

До: АТАКИСТВместо да пишеш пояснения,кавички и ала бала да беше написал (стотния ден)!И между другото къде са останалите 10 атакиста в държавата имате ли поне хора за един отбор по народна топка да формирате?

145

Кака Корни

преди 4 години

ДрОгареУмни,красиви,напушени и миризливи.Иазе съм с вас.Венсеремос.Поздрави от тавариш Радю Парашута,женерал Решетков .прегръдки от свинаря и на Колю пияницата синчетоБрадски прегръдки и пари ф брой от наш заможен поддръжник от ДуВайЛежете спокойно по паветата.Ние сме зад вас

144

Мехуро

преди 4 години

Аз викам, че е време да сложим край на гнусната гербераастия. Първо тях, после другите издънки на БКП - бисипи, диписи, падреОтити. Стига *** са ни управлявали. Гнусно е.

143

Анонимен

преди 4 години

Оставка на дивата селска шайка Гроб!

142

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да заснем филм за тиквата, как от времето на Живков до сега върти далаверата.

141

Тонката

преди 4 години

до 145 Ква виагра бе?:):):)Ние на мероприятие кога на сутринта поръчаме каките имаме един багажник стимуланти:):):)Виаграта е майтап:):):)

140

РУСЕНЕЦ

преди 4 години

Държа да отбележа ,че ми е през онази работа!

139

Предложение

преди 4 години

Предлагам сега довечера или утре като падне Борисов да изберем ново правителство от млади хора, защото младите хора обичат живота, парите, скъпите коли и удоволствията, и ще ни създадат условия да се наслаждаваме не живота, да имаме много пари, да си купуваме скъпи коли и да се радваме не живота.

138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 144Не може Борисов да управлява 100 години.Трябва да се ограничи властта на прайм министъра в България.

137

Тонката

преди 4 години

Гледам сега по Партизанската БСТВ протестчето много се спихнало:):):):)

136

Анонимен

преди 4 години

Новия Борисов трябва да е младия премиер с харема нормален млад човек а не стара мутра или стар костовист и тнт направете партия на безпартийните ,защото никога нормален няма да гласува за стара мутра или стар костовист

135

Анонимен

преди 4 години

Приятели, досега 30 години оставки и избори и сменяне на правитества не проработиха, но този път приятели само да бутнем Борисов и всичко ще протаботи и ще се оправят нещата, мерезето ще стане 2500 лева, серезето по 5-10 хил лева, защото този път приятели е по-различно, този път е по-различно приятели, само да свалим Борисов и ГЕРБ и да сложим някой друг на тяхно място.

134

Тонката

преди 4 години

До ВутеТи ли бе ***?:):):):)Лесно е пред компютъра:):):)На такива като тебе им давам по 20 кинта бакшиш да ми измият колата:):):)

133

Анонимен

преди 4 години

Да подават оставка и без това нико не правят. Тъкмо ако сега подадат оставка към края на септември ще могат да се организират избори.

132

Анонимен

преди 4 години

До БСП"Президента е с вас българи"Хахахаха. Егати вица. В коя палатка на Орлов мост можем да го намерим?