112

Paranoid

преди 4 години

Новини от еврозоната: в това състояние на банковата система и свързаните с тях, застрахователни, брокерски, колекторски и ЧСИ фирми, и с подобно "правителство", България ще бъде приета в еврозоната някъде към ...Никога!!!

111

Анонимен

преди 4 години

Не Борисов, ние влизаме в еврозоната.Борисов е достатъчно компрометиран, а ние трябва да докажем, че сме европейци, а не диваци.

110

Анонимен

преди 4 години

Яростна съпротива има ба всяка крачка по пътя ни към интеграцията в Европа. Не е само сега. Още докато течаха преговорите за присъединяване, при всяко посещение на еврокомисари тук се случваха свинщини, винаги. А веднъж дойдоха няколко комисаря наведнъж и про-руските мъpши очистиха публично банкер. 100% и сега Кремъл е активирал всички, на които плаща, да правят свинщини.

109

Анонимен

преди 4 години

Нямаш грам човещинка,баце,жалък си като се напиняш да се оправдаваш.Все други са ти виновни,а от години еднолично си яхнал властта.

108

Анонимен

преди 4 години

Споко, ще влезем в Еврозоната с едно условие:ГЕРБ да смени министър-редседателя си.Борисов е бита карта, не превръщайте и България в бита карта.HOLD!Научете се да пазите силите си за точния момент иначе нямаме бъдеще.

107

Анонимен

преди 4 години

Нагъл безскрупулен престъпник Бойко Борисов

106

стига бе

преди 4 години

На тоя само евраци му в главата, е и в шкафчето де.

105

Анонимен

преди 4 години

каква еврозона бре тик.веник комунист банкянскичехите и поляците нещат да помиришат еврото да не говорим за унгарците и датчаните и шведитеда са колкото нас бедни - не - е затова не го искатщото пък ние ще станем още по-бидни с еврототой съюза я го има я го няма след 3 години ама като си вързан с валутата оставаш в американската колони евросъюз само *** не са го разбрализащо ходихте на иструктаж заедно с каскетния в сащ

104

Mmmm

преди 4 години

Като недоспал изглежда... тежка нощ явно, мислил е какви бисери да ръси днес .

103

баце

преди 4 години

Защо мутрата гледа и се държи като уплашен човек щом не е правил нищо лошо и е изряден ...?

102

Браво на Бойко !

преди 4 години

Много точен коментар, както винаги !

101

Анонимен

преди 4 години

За Бога, българи, МИСЛЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ!Цяла България е предвидена за разкопаване за ЗЛАТНИ находища от регистрирани зад граница ФИРМИ НА БГ ОЛИГАРСИ.Ако България влезе в Еврозоната ЩЕ ИМА ПРАВИЛА, които ще спрат олигарсите.Не може тази бандитска страна да се изчисти, ако не се упражни контрол от ЕС.Напънът е и заради Турски поток.НЕ СЕ ДАВЕТЕ НА КРАЯ НА ДУНАВА!

100

Всички видяха

преди 4 години

Всички видяха еврата и кюлчетата. Борисов още не е обяснил от къде ги има.

99

О

преди 4 години

О, как всички, по така наречените върхове, се ритате и уж все в името на народното благоденствие. Уж виновни има, наказани - няма. Добри закони имаме - хаха- ама само за някои.Никак вече не може да ви вярват хората.

98

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

97

Анонимен

преди 4 години

Тоя индианееец от Банкя толкова се е омотал в лъжите си, че вече не му прави впечатление какви бисери ръси в национален ефир. Тотален, деградирал първобитен бааастун. Ще видиш евро, ама няколко годинки след хърватите. Този път такъв шамар ще ти отпорят от Европа, че звездички ще ти се видят по сред бял ден и ще изпаднеш в дълбока кома. Германците можеш да ги излъжеш, ама не и холандците...

96

Анонимен

преди 4 години

По голям наглец от този не съм виждал, бай *** пасти да яде. *** Нагъл Невъзпитан Лъжец, а чуждите дипломати и международните медии мълчат. Нали искаха да премахнат корупцията в България за да влезнем в Шенген, премахнат ли го него ще има напредък.

95

Много лъже

преди 4 години

Борисов много лъже. Вярват му само от домовете за умствено изостанали.

94

Шефа

преди 4 години

Протеста не е свързан с еврозоната , а с еврата в шкафчетата ти !Защо се правиш на луд Борисов ?Хората вече знаят че си доказан мошенник и ще те изритат от стола или ще те обесят на Орлов мост , пътник си , измитай се и не се прави на ни лук ял , ни милиони откраднал!Марш мутро!

93

Ге

преди 4 години

Тоя съвсем се побърка