119

Анонимен

преди 3 години

Днес "специалистите" по аритметика къде са бре?

118

да,да ама не

преди 3 години

Някой знае ли защо Австрия ни хлопна кепенците, и Литва също? Следват други!Хората там гледат активните - 3181 за днес и смятат колко прави това за 100 000 население!При 7 000 000 население в БГ това днес прави около 45! Рискови се смятат държави с над 15 активни на 100 000 население!Като знаеха какво следва защо рязко охлабиха мерките?!Очаквано висок брой след абитуриенти, мачове, нощни барове и дискотеки!

117

Анонимен

преди 3 години

А ако го ударим през просото?

116

Анонимен

преди 3 години

Какво стана нали имало повече заразени заради повечето тестове? Тея с елементарната математика къде са?

115

Анонимен

преди 3 години

Ба си кръглото число като вчера, направо мирише на чесане по главата и писане на бройки

114

Анонимен

преди 3 години

ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИ- НЯМА ВИРУСИ- ТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ТИЯ ВИРУСИ- ВЪН НА МУТРИТЕ, ВЪН НА МАФИЯТА ОТ ПРОКУРАТУРАТА- КАКВО Е ТОВА ДА НИ ВКАРВАТЕ В ЕВРОЗОНАТА И ТАМ В РАЗНИ ЧАКАЛНИ- КРАДЕТЕ, ВСИЧКИ КРАДЕТЕ, КРАДЦИ СТЕ ВСИЧКИ, ВСЕКИ ДЕН ГО ГОВОРЯ КОЛКО МНОГО КРАДЕТЕ И ЛЪЖИТЕ И ОПА В ЕВРИОНАТА ВЪН ОТ ТАМ- В ЕВРАЗИЯ ВИ Е МЯСТОТО, НИКАКВА ЕВРОПА, ОПА В ЕВРОПА АМА НЕ ВИЕ А АЗ И ДЕСА ВИЕ В ЕВРАЗИЯ, В ЕВРАЗИЯ- ГН ПРЕЗИДЕНТ КО ВИ СТАНА....

113

ихааа

преди 3 години

Ама вчера хората бяха на протест и кога са се изследвали, пък и резултатите излезли?

112

Анонимен

преди 3 години

Късно е! Оказа се, че Баце е смятал русенските легла по залите, като казваше, че сме подготвени.Оказа се също, че частни лица събират и закупуват предпазни средства за лекарите, а тези от фабриките потънаха в дън земя. За съжаление истината за колапсиралта ни и без Ковид 19 здравна система вече излезе наяве.Здравното министерство съобщи, че в София броят на леглата е 311, като 85 от тях са реанимационни.

111

Анонимен

преди 3 години

Храбрия Каскет ще разследва НОЩ за измами със статистиката в особено големи размери, защото "вече няма недосегаеми"... майтап бе Уили! Ще разследва, ама друг път!

110

Не издребнявaйте!

преди 3 години

По-смело, Ананиев! Вдигай рязко мизата до 1000 на ден, че всичко се юрнало към Гърция, мyтpитe по Черноморието реват, че кънти на празно. Спрете преселението в Гръцко! Всичко живо тук да седи и да цака на дебеловратите такса празен стол, такса барбарон, такса ypaмиЯнкo!!

109

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив стана тясно!

108

Хихо

преди 3 години

Днес ще има ли размяна на ковид, при Президента?

107

Анонимен

преди 3 години

Ехо! Има ли капитан този кораб?

106

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре честито......България е все по-близо до ЕС!!!Никога повече ва тнешки ботуш!!!

105

Анонимен

преди 3 години

То нямаше нито една работеща противо епидемиологична мярка. Нямаше масово тестване и изолиране на контактни лица, не се извършваше тотална ежедневна дезинфекция на публичните пространства, както правиха по цял свят, поръсването със лозарска пръскачка за пред камерите да се снима Данчето не е достатъчно. Единствено краткото затваряне на кръчми, молове и дискотеки. КПП -тата в тоя си вид, които който не поискал не е преминал бяха изпълнени типично по милиционерски.

104

БАНко

преди 3 години

ДНЕС ЕВРОПА ЩЕ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА СИ ЗА ,, ПЕУСПЕЛИЯ ШОФЕР НА БРОНИРАН ДЖИП "

103

Анонимен

преди 3 години

Еииии простттт народдд смеее Днес нови 330човека ще повярват във вируса утре 500 и така докато и последния *** разбере че няма световна конспирация спрямо наш ***. Ама нали ако бяхте умни нямаше да сте на това положение.

102

Анонимен

преди 3 години

ВЕЧЕ НЯМА СЪМНЕНИЕ НА КОГО ПРИНАДЛЕЖИ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО- НА ЧЕРЕПА И МУСТАКА, НО НЕ НА БГ.

101

Зоро

преди 3 години

Ами докато ви предупреждавах да се наложат леките мерки с контрол, не ми вярвахте. Сега вече тежките мерки са без алтернатива. Утре вече бройката ще иде на 500-700. И след това няма оправяне. Предупредих ви, че това е атомна бомба (верижна реакция) Ама все не вярвате. Хем видяхте как гръмна в Италия. Сега Сърбия също. Щабът е много *** също. Туткане моткане, отпускане на мерки. Пълни безхаберници.

100

Анонимен

преди 3 години

Иванчева добре ли е?