108

маска слип

преди 4 години

Носете маски и вместо бельо. Може да ви го лапат през маската за повече удоволствие.

107

Сделано в Китае

преди 4 години

Пекин е Велик - командва Парада! Никой не смее да докосне Пекин - всички са се поклонили и не си търсят Репарациите за причинените икономически и социални щети, по-страшни и жестоки и от време на война!! Император Жи си пляска с ръце по цял ден и с усмивка до уши!

106

Анонимен

преди 4 години

барбо какво слънце то не е спряло да вали. Само тука в днесс ви хреекато си пишете за слънцезащитен крем и тарталети

105

Анонимен

преди 4 години

"Връщат маските в молове и магазини"...............ХА-ХА-ХАА в дискотеките и баровете връщат ли маските??????????Ама че прости управници.Отвориха кръчмите а сега връщат маски ама кръчмите си остават отворени за ОРГИИ.Браво !!*** народ с прости управници.П.П. Загорели били та затова ми отворили кръчмите.......ха-хаГаньоо-загорелия.......

104

Анонимен

преди 4 години

до 119 барба ганиос-циТо няма слънце всеки ден вали.Трябва да опече поне 40 градуса на слънце не на сянка.

103

Анонимен

преди 4 години

Хаха, ей такива клоуни ви управляват.А най-отгоре тлъстия Толуп, който си поръчва компаньонки с вашите пари.

102

Мама Росо

преди 4 години

Не може !!!!Не може да се дават добри съвети и лоши примери!!!!Тез видни държавници /специалисти и политици натикани един до друк като копърки в консерва ще ми говорят за противоепидемични мерки.Алллооо погледнете себе си ,после поучавайте "недисциплинирания български народ"!?!?!Къде са ви маските,къде ви е дистанцията и тези брифинги лайф за какво точно служат?

101

Анонимен

преди 4 години

Заразяването на всички е неизбежно!С маски с каски все тая!Властта иска да е бавно и невидимо.Стане ли явно и видимо без да ни казват ще се крием сами и маски и шлемове и ръкавици,но все някой ще сгреши и ще зарази друг,не сме машини!Неизбежна е заразата!

100

Алекс

преди 4 години

Половината народ е заразен с Хеликобайтер Пилори, но нищо не се прави за повишаване на хигиената в кухните на заведения и кръчми. Фъстъците които остават и са ги пипали с ръце от тоалетната ги сервират отново. Но за това нищо!

99

барба ганиос-ци

преди 4 години

какво стана, нали Слънцето, щеше да убие Китайският СуперВирус?! Ама Слънцето Пукна и ние с Него!!

98

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Медицинската мафия разклати яко правителството с рекорден брой тестове в последните дни, морене на хронично болни пациенти по болниците и откровени фалшификации в лабораториите. Сега некадърния професор-генерал ще се завърне върху бял кон на синия екран! Къде са ДАНС и ГДБОП? Да се сезират веднага!

97

Анонимен

преди 4 години

А не може ли всички мероприятия на закрито да бъдат организирани до 0% от местата?И защо работят заведенията?

96

Хмм

преди 4 години

А всички дето сте толко отворени, тукашните мерки ще ви се видят най-малкия проблем при положение, че никоя друга страна няма да ни иска след увеличение на случаите. Няма да има работа в Англия, Германия, Франция и Испания. За море в Гърция да не говорим. И тогава всички дружно ще си седим тук. Ще люлин семки пред блока и ще се чудим "Въй как стигнахме до тука?"

95

Футболен фен

преди 4 години

Този е напълно побъркан. Другата сряда може да има финал за Купата на България между ЦСКА и Левски?! И ще се играе пред 4 хиляди души?! Това няма как да стане, защото около стадиона ще се изсипат минимум 20 хиляди?! И защо чалготеките ще работят на 50%, а стадионите, които са открити на 10%? Откачалките от Щаба пак всяха паника!

94

SARS-CoV-2 Чернобил

преди 4 години

Залагам на СуперВируса - с Човечеството беше до тук. Китайските Комунисти намериха оптималният начин да ни изтребят!

93

Бай Кръстьо

преди 4 години

Забраняват, отменят, забраняват отменят .... Тези са меко казано неадекватни и непоследователни. Мерки ще се вземат в молове, кина и бла, бла учреждения, но инкубаторът, основно ромски гета и по затворените консервативни общности остават извън превенцията! Учените от БАН да запрятат ръкави, ако чакаме на Робърт Кох да направи ваксина, няма да доживеем.

92

МИМИС

преди 4 години

за мене маската е символ на мълчанието и послушанието.никой НЕ МОЖЕ ДА НАЛАГА на хората да се движат с *** на устата,никоя сзо или каквато и да е сектанско-психопатска организация.спрете да си ги измисляте и нагласяте както ви харесва.

91

Анонимен

преди 4 години

Не бе на тях им е ясно,че всички ще се заразим,неизбежно е.Проблема им е да не се претоварят лекарите,защото ако побегнат,ще има трупове по улиците и никой няма да иска да ги махне.Искат плавно да се заразяваме а не бързо.

90

Анонимен

преди 4 години

Защо карантината и мерките не проработиха никъде,вируса си шества? Имаше държави,в които хората не мърдаха от вкъщи дни наред,и пак си има вирус. Разбирам мерки,но после наистина вируса да е изчезнал.

89

до ядящите навън

преди 4 години

Изследвайте се за хеликобактер. Хигиената в ресторанти и заведения е лоша.