116

Анонимен

преди 4 години

Преди малко се скачиха с брилянта маневра. Браво!

115

Анонимен

преди 4 години

120 А ти не си разбрал че без разрешение от държавата и военните не се изтрелва нищо. Затова на Мъск му се наложи да отлага изтрелвания когато беше шътдауна на правителството. Частната опорка я забрави. Не минава и пред баба ти.

114

Анонимен

преди 4 години

Тук е излишно да се дискутира с ***, на които правописа още не им е ясен!Познайте кои са?

113

Анонимен

преди 4 години

Защо се сравняват алкохолизираните полудиви руснаци с великите американци. Обидно е за умните хора!

112

Анонимен

преди 4 години

Рушитата ги е яд, че мъск за 8 година постига неща, които те за 50 години не можаха. Сега щели да правят конкурентна ракета за многократно ползване, конкурент на falcon-a. След 5-10 години ще е готова.

111

Вернр фон Браун

преди 4 години

Докато бях жив имахте космическа програма . След смърта ми - само провали и туристически пътувания с руските ракети . Как пък нямаше ни един от шмааткащите се около мен американски инженерчета дето да научи нещо? Не забравяйте че Мъск постигна този "напредък" след като купи руски ракетен двигател и 8 години го разглобява и оглежда . Марс ви очаквал.... Ако отидете на гроба ми сега и се ослушате, шума дето го чувате ще е от мен - СМЕЯ СЕ .

110

Анонимен

преди 4 години

Защо бай Дончо разпространява фейк нюз?

109

Анонимен

преди 4 години

Някои завалии май не вдяват, че този "мач" не е между Русия и САЩ. Мъск, дори не е раждан в Америка. Родените през социализма може и никога да не разберат значението на "частната собственост".

108

Анонимен

преди 4 години

До сатираТи чуваш ли се какво приказваш. Русия имат ли роувъри на Марс, имат ли сонди на всяка планета от слънчевата система, кацали ли са 6 пъти на Луната, имат ли сонда до слънцето??? Единственото, което са направили пиянките е да ползват ракетата, която им направиха германците през 60-те години, за да летят само да МКС, която е на 40км от Земята, нищо повече.

107

Анонимен

преди 4 години

За НАСА всички изстрелвания са исторически. За РОСКОСМОС са част от работния ден.

106

Анонимен

преди 4 години

Китайците направиха изкуствена луна, предадоха квантови двойки или т.н . шифрираща телепортация, посадиха боб на обратна страна на луната. Американците с всякакви помощни колелца едвам се домъкнаха до станцията. Радват се станали от инеслидната количка хахаха. Е нищо нека да походят, само че са затлъстели почернели и май пак в количката.

105

Анонимен

преди 4 години

До 107По същатс логика - какво би казал(а) за българския народ който от 30 оглавява негативните класации в Европа и частност по света?

104

Руши

преди 4 години

До АнонименРушитата изпратиха ли вече хора на луната, или още гледат американските кацания?Да, ние рушитата още гледаме американските кацания на Луната . Всички рушита обичат Холивудските фантастични филми и ги гледат с удоволствие .Нийл Армстронг беше казал в интервю преди около 40 години, че извънземните забранили на американците повече да кацат на Луната и затова НАСА спрели полетите . Какво става сега получихте ли вече разрешение от извънземните ?

103

Сатира

преди 4 години

До Анонимен 107Ти сериозно ли ? А кой направи първата Космическо-ракетна програма на щатите - Германец! Русия има толкова успехи в космоса точно толкова колкото има и САЩ. Макар че щатите разполагат със многократно повече средства за да развиват програми и проекти. Но уви, те не винаги са особено ефективни!!! Пример - Космическите совалки.

102

Гагарин

преди 4 години

Путь к звездам открыт.12.04.1961

101

Анонимен

преди 4 години

до 108 : и руснаците имат добро кино, но те не наблягат на ефекти

100

Gangsta paradise

преди 4 години

Да запалим Уолмарт във всички щати, стъпването в черна дупка гарантирано.

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Рушитата изпратиха ли вече хора на луната, или още гледат американските кацания?

98

Анонимен

преди 4 години

Американците винаги са били номер 1 в космическите технологии. Руснаците ги ползваха само като таксиметрови шофьори, но всичко свърши и роскомикс отива в кофата за ***. Добре, че беше германеца, за да им направи ракета 60-те години на пиянките и да летят на 40 км от повърхността. За 60 години не направиха никаква актуализация. Толкова неумен народ като руския рядко се среща.

97

Анонимен

преди 4 години

И след 50 години само това видео ли излъчиха. Още пазя плочите със записите от изстрелването на Гагарин. 45 об/мин на руски, френски и немски. Краварите не могат да догонят братушките и след още 50 години.