77

Анонимен

преди 4 години

Вървим към прогресивен подоходен данък като във всяка демократична държава. Минимален необлагаем годишен доход от 12 000 лв и постъпателно нарастващ данък до 35% за доходи над 60 000 лв.Но за това ще трябва нов парламент и ново правителство.

76

Анонимен

преди 4 години

Единна Европа какво предвижда като безвъзмездна помощ за мизерна България - все последна по всичките опашки на позитивните класации?

75

anonimen

преди 4 години

ти дарили си къщата в барселона гледаш ли 7/8тв да видиш инзвънредно положение в германия дори в англия едни се излекуваха за два дена други два месеца ги мотаят та бизнеса напа доходи какви доходи имаме ние.от 13 март кои работи какво работи нищо.днес пуснаха.едно.ми.другите.гледаи хората.нямат.пари с една.пенсия.ли да.живеят.да.не.сме богати.като.вас.осигоровки ли.наеми ли вие ходите по.европа.вие го.донесохте.бъдете.здрави.ание.ще.теглим зарад бизнеса

74

Анонимен

преди 4 години

бибитко по телевизията един час про-стотии и лъжисега става ясно защо чешкия журналист ни представи на картата на европа като стара тоалетнащото тоя и *** като го види повръщаимало за в бъдеще 500 милиарда но нищоне се знаело за кого саа някой да ни даде 3 милиарда за 5 години а после ние ще му си здължим със стокикакто тоя ги даде 3 те милиарда на бедните американчета да не умрат от гладсамолети - кого да вардят тия самолети бре - вилите в барселоназа тия затвора е екстра

73

Идеалист

преди 4 години

Няколко големи държави, ще печатът пари и ще ги раздават на другите на заем. Целта е да им изплатим дълговете. Не разчитайте на Германия. Нашето място при Вишеградската четворка! Бати Бойко, преди 1 месец каза:"Кой гад, го пусна това нещо?" Не е политкоректно и затова "мисирките" не го цитират. Просто попадна в десятката. Пуснаха го организации, които не са официално свързани държавната власт в никоя страна. Забравих, къде скриха Грета Тумберг? Да не са я коронясъли?

72

оптимизъм

преди 4 години

В средата на май се вдига карантината.

71

Евро

преди 4 години

Еврото кога ще ни го вкарат ,май По бързата процедура

70

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Явно...мерките ще се удължат до следващите парламентарни избори...догодина,когато ГЕРП,начело с Бо.Бо. отново ще...победи,защото спасителите ги...преизбират.След това,народа тъй и тъй е...свикнал с мерките и му е...кеф,може и да се продължат,защото Бо.Бо.прави...всичко в интерес и...угода на народа.

69

Нане

преди 4 години

В Германия- 900 евро на месец, в България- 900 брифинга...

68

Анонимен

преди 4 години

Никакъв отчет не се видя до сега за изхарчените пари.26000 теста плюс бонуси и фалира държавата??

67

Анонимен

преди 4 години

Бойко, сега като кажат от ЕС че вдигат карантината и ще раздават пари ще кажеш на Годжи да каже,че вече няма болни и ние вдигаме карантината.

66

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаЧе ние си харесваме БСП и Атака,Слави не го харесваме.

65

Анонимен

преди 4 години

Този е много ***.

64

Анонимен

преди 4 години

СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН КАТО ГЛЕДАМ ТОЯ . ВСЕ ЕДНО СЪМ НА НЯКОЙ БИТАК, И НЯКАКЪВ СЕ ОПИТВА ДА МИ ПРОДАДЕ НЕЩО ИЗГОДНО И ДА МЕ ИЗЛЪЖЕ!

63

Анонимен

преди 4 години

Бат Киро Брейка преди час пусна най- новия си клип в тубата.Опикa и осрааа Maгърдич Халваджиян заради "гнева" на тази арменска oтрeпкa по повод убийството на Милен!Браво, бат Киреее!Голям си!

62

Тонката

преди 4 години

Бойко бамамата на Партизаните от БСП,Батакистите,Костовистите и на Слави Учиндолските:):):):)

61

Анонимен

преди 4 години

Нямате право по улиците на протест.Като в сащ на 2метра разстояние и с маски

60

Анонимен

преди 4 години

Ако и сега хората не излезнат на улицата значи наистина сме ОВЦЕ,които си заслужават съдбата

59

Анонимен

преди 4 години

"" Тече спор за грантове или кредити на европейско ниво ""..............................Да не стане така, че българския пенсионер, който се колебае да си купи кофичка мляко да плаща ресторантските сметките на италианските и испанските пенсионери ... от европейска солидарност ...

58

Анонимен

преди 4 години

Логика на Вожда: защото богатите не са си продали скъпите коли, значи Българите сме добре???Бедните изнемогват, а не богатите, ама ти Вожде нали си богат не разбираш!!!