23

Shshs

преди 4 години

А госпожо Фандъкова, недейте така, никой не желае за си разменя с Вас каквото и да било! :}

22

Анонимен

преди 4 години

Долу диктатурата на Тиквите!

21

Анонимен

преди 4 години

Да си остават, където са отишли...Стига компромиси!

20

Риторично

преди 4 години

Тя знае ли, че за възрастните хора е пагубно да се залежават и да не излизат на разходка, особено тези с диабет и сърдечни заболявания Знае ли, че през последния месец броя на инфарктите се е увеличил два пъти? Наясно ли е, че след карантина ще си обменяме много повече вируси и ще има в пъти повече болни, просто защото от липсата на контакти, слънце (вит.Д) и натрупания стрес имунитета ни ще е отслабен?

19

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха загрижени да не се разнася вирусът, щяха да затворят София още в сряда или вторник. Те знаеха, че "столичани" ще се юрнат към провинцията. Имаше как да направят само работещи да влизат/ излизат, но не го направиха. Не приемам загрижеността на Фандъкова за искрена. И сега час по час ще ни информират, че столицата е затворена, колко коли върнали, как хванали тарикатите, опитващи да "пробият" блокадата и дрън- дрън мерки за "опазване" на животИ.

18

КЪДЕ Е АДЪТ ?

преди 4 години

Премиерът Бойко Борисов каза преди седмица, че по Великден ще сме в Ада ...Утре е Великден. Къде е Адът ?Ако утре няма трупове, чували с трупове и камиони за трупове е крайно време прокуратурата да се задейства и да потърси отговорност на хората, които всяват страх и паника у населението.И пак ви казвам - в България няма да има италиански сценарии !И не заради КПП-тата или забраната да се ходи в парковете.Други са причините, но герабвите са толкова прости, че няма смисъл да им обяснявам.

17

Анонимен

преди 4 години

Данче, ти защо беше без маска и имаш ли позволение да напускаш Самоков?

16

Анонимен

преди 4 години

и защо да не мога да отида до вилмта си, която съм си купил със собствените пари и за която плащам данъци ? а между другото като не ми разрешавате да пътувам извън София ще ми върнете ли парите за винетката

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен23Почивката в колата бе, ама че недосетлив.

14

Анонимен

преди 4 години

Само не знам защо го кръстиха този вирус Covid-19 ? - трябваше да си го кръстят директно Greta и хем хората щяха да са наясно а и щяха да спазват повече ограниченията.

13

Анонимен

преди 4 години

Досега шихме маски, след празниците почваме - чували за...

12

Анонимен

преди 4 години

10,Каква почивка бе, гений - ни хотели са отворени, ни нищо. Говориш си и ти, колкото да не заспиш.

11

Анонимен

преди 4 години

Безотговорно поведение на малка част от сънародниците ни. Има хора, които са обсебени от мисълта, че трябва да излъжат, измамят, надхитрят другите! Но в тази ситуация, кой лъжат? На-много себе си!

10

Доктор, поп и гробар

преди 4 години

Безплатно заразявам с корона вирус всички конспиратори и дървени философи дето бърборят колко безопасно било всичко.Елате да ви бодна с иглата. После ще ви интубирам и ще ви опея в последните ви минути преди да ви заровя безплатно далеч от близките ви.Неещастници!

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вчера делиха хората на българи и роми.Днес явно е ред да ни делят на софиянци и хора от провинцията.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами за да я достигнем тая прословута крива, с която от месец и повече ни плашите бе, Данче....

7

Анонимен

преди 4 години

Шайката вече официално са престъпници срещу човечеството. Извършват геноцид над коренното население на България. Докато незаконно тероризират българи с глоби и заплахи от затвор, всички видяхме как стотици роми без предпазни средства струпани на талази, бяха молени и уговаряни срещу безплатни храни и други помощи! Това дискриминация ли е? Според мен да -срещу работещите, дисциплинирани хора, плащащи данъци! Защо не бяха проверени и глобени , както се прави с нас?! Ние 2-ра категория ли сме?!?

6

ivailo

преди 4 години

"Защо трябва да си разменяме вирусите ..."Тая съвсем изперка, освен някакви вируси , друго няма в главата...

5

Ангел

преди 4 години

Глей ти си работата. Вашите избиратели , тея на минималната работна заплата ,нали ви слушат. Те са и по голямата част от България .Затова и сте на власт.Не съм ви избирал Аз , няма и да се подчинявам на вашите закони !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Защото така сте свикнали, вие софиянците, да изкарвате почивката в колата.