35

Пенсионер

преди 4 години

Като чета коментарите по долу си мисля, как при толкова много " специалисти " вируса е още жив .

34

Кръговрат

преди 4 години

Този е направен генерал и професор от Боко Тиквата.Боко Тиквата пък е направен генерал и премиер от Доган и Олигархията.

33

Анонимен

преди 4 години

Генерала е прекалил с ракията. Новите случаи от през нощта са 8 = 171 - 162 (колкото бяха снощи). А не 29. Той добавя всички случаи от вчера сутринта до днес сутринта за 24 часа

32

Анонимен

преди 4 години

Генерал Мутафчийски е участвал във военни мисии в Кербала,Афганистан. Един от първите хирурзи ,които отиват като доброволци след атентата в Сарафово, спасил е десетки,ако не и стотици човешки животи.. Обаче сега ни вади очите черната му униформа, пагона, дразним се на мерките, които предприема щаба.. Всеки се чувства по-компетентен от него и не счита за необходимо да си седи вкъщи. Ами,материала...такъв е ,за съжаление.

31

Предадоха ни

преди 4 години

Сложете реални кпп по периметъра на софия и да спират всеки и всичко, очевидно полицията не може или не иска да работи, поставете военни те ще се справят. Верно ли в цялата държава няма отговорни политици да вземат решения в такъв момент???

30

Анонимен

преди 4 години

Аз вярвам на лекари с бели престилки, а не на генерали с черни униформи.Това е пълзяща диктатура.Прочетете кой е бил Мусолини.

29

годжи

преди 4 години

бъдете обективни дайте статистика колко са болните от онкологични заболявания(рак) в държавата!!!информирайте ни колко за починалите от рак в българия колко са младите с рак да разберем ракът пандемия ли е или индустрия!!!

28

Менто

преди 4 години

Няма да стигнат униформите за всички голи охлюви мераклии .!.

27

мутафчийски чети бе

преди 4 години

доставете маски - един работник прави 100 на ден - 10 000 по 100 = 1 000 000 , 100 000 раб - 10 мил. за какво си там - за говорител ли?задължете хората да носят маски със затвор! и няма да има разпространение. И да плашиш и да говориш да седят по къщите е толкова глупаво, и ше останем без храна и ще полудеем и като в Италия - хем бой, хем сол, хем ==моля те, отключи си сивото веществонедей изкарва *** да говорят, че маските не помагат! И ти слагай маска, че заминаваш

26

Анонимен

преди 4 години

Кво била казала говорителката на Боко Тиквата?

25

Анонимен

преди 4 години

А бе тоя Муфтачийски от изказвания по телевизията кога му остава време да се бори с вируса?

24

Filter pls

преди 4 години

Може ли днес.бг да сложите филтър, който да отсява всички новини, НЕсвързани с корона за да могат нормалните хора да се информират какво става ИЗВЪН тази истерия. Новините няма да са много, но все пак. Благодаря!

23

сара

преди 4 години

Апелирам - спрете с недостойните подмятания към ген.Мутафчийски. Разберете, че времето не е за злоба, а за любов - към ближния и към живота. Един сериозен и достоен човек и професионалист ви информира и работи на този фронт, от който вие сте далече. Дано сте живи и здрави след всичко това!

22

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В."ПОНЕ 500 000 ЩЕ СИ СТЕГНАТ БАГАЖА!" - и ще отидат къде? Мен това ме притеснява основно. Запада е затворил границите си. Какво ще стане когато "гастербайтерите" от малцинството свършат парите и не могат да се върнат в Западна Европа? Май всеки се сеща, но се опитва да игнорира предстоящия проблем

21

препърс

преди 4 години

Защо няма висуролози в щаба,защо това което висуролозите казват не се пуска по новините,ген.Мутафчийски нали преди 10 дена казваше че това е безопасна инфекция,защо той и другите всяват паника,къде са 5 милиарда лева за 2 седмици,Бойко каза че сме 3,5 на минус плюс 1,5 милиарда излишък.Вие тъпили сте бре,тези глави за какво ги носите .

20

До ф с в

преди 4 години

Да стягат, то точно тая с *** донесе вируса тук.Шайка *** два пъти предаде България - като мишка избяфа в търсене на хляба - мекото, а като там стана жега, същите нискочели довтасаха с димитровградските дисаги и с коронавируси.

19

Анонимен

преди 4 години

София пуснаха цялата *** от европа и сега ще пламне всичко, възможно по зле от италия дори просто ние нямаме толкова лекари и оборудванеМного закъсняха с мерките и дори сега продължават да пускат в софия кой от къде дойде, още им е смешно на бойко и полицията не им дреме

18

До 14 и 18

преди 4 години

Хора, благодаря! Връщате ми вярата в хората.

17

Брех

преди 4 години

Като чета, явно много от вас ги е хванал филма, които се опитват да наложат медиите. Гледайте брифинги и после ще се чудите от къде са ви дошли незнайните последици...

16

Генчо Гунчев

преди 4 години

Този генерал, нали е лекар, защо не вземе една престилка и не иде да лекува, а голата статистика не я остави на някоя по пухкава мед. сестра? Хем радост за окото, хем няма да е толкова стресиращо.