7

Анонимен

преди 4 години

Чайника под ножа той и само тойВсички чайници да бъдат депортирани утре - неделя !

6

Анонимен

преди 4 години

Пуснаха го руснаците! Защо няма болни в СССР? Защо Русия първа излезе със съвети как да се предпазва населението от вируса и как да се лекува? Китайците сочат щатите за да отвлекат вниманието от големият брат но истината е една - Русия е виновникът за вируса.

5

Червена Армия

преди 4 години

Си Дзинпин - Обичама те! Ела и вземи полагащото ти се - Европа!! Смазахме ги!!! Плана беше Божествен, Велик, Неповторим!

4

кой ми сра в ...

преди 4 години

*** китайски мърлячи.Правили са нещо тествали са върху животни.После част ит животните са ги пуснали на свобода да ръсят зарази.Скапани *** мърлячи!Някакъв доктор Бог да го прости 1 месец писал че се наттква на странна треска/грип -червените чугунени глави го сложили в затворът.. Е какво повече да се каже?! Сега разбира се амееиканците са им виновни ама разбира се че те са виновни същото беше и с Чернобил.И там търсиха ЦРУ агент който им е гръмнал реактора на пияните ***.

3

PLA

преди 4 години

PLA = People's Liberation Army или Народо-Освободителната Армия на Комунистите от Пекин, известна още като Червената Армия изгради Перфектният план 3в1 : тест на БиоОръжието в Ухан, 2-ро теста за пред Света бива представен като Драма, Театро, Шоу, което да изгради Алиби на PLA и Свали всякакви защити на Капиталистическите им врагове, 3-то като Троянски Кон пускане заразата на всякъде и Завладяване на Света, преди да са се осъзнали какво им се случва!

2

Факт

преди 4 години

Цялата работа е, щото на един жълтък му се дояде прилеп

1

Анонимен

преди 4 години

Крадеца вика дръжте крадеца!