76

Не помниш ли?

преди 4 години

Ние 500 години сме клани и им се кланяме. Костите в Батак седят, отидете ги вижте!Западняците са либерасти, но в повечето от бившите соц републики не ги обичат много. Поляците помнят Варненчик явно, а ние гкедаме турски сапунки и друсаме кючеци.

75

Анонимен

преди 4 години

Само да питам лъжепатриотите ще намалят ли отпуската на миролюбивите, които се молят по пет пъти на ден?

74

Анонимен

преди 4 години

Toва българите християни са много жaлкарско племе. Значи ако мюсюлманин напише нещо за Исляма и ако обясни някои неща за него, почват да го плюят, пращат го в Анадола, заплашват го с побой и т.н.А в същото време влиза някой християнофaшист тъъпп като гaлош и започва със самочувствието на професор да обяснява някакви пълни безсмислици, пише 100 коментара лишени от всякакъв смисъл и каквато и да било логика и всички му се кефят, хвалят го, казват му "Браво!"... :)))

73

Анонимен

преди 4 години

Да си взима чаршафите и да заминава към някой ислямски рай.

72

И тук ли промиват

преди 4 години

мозъците на младите? Пак провокации, пак тъпни, чичко Сорос ли плаща?

71

Гост

преди 4 години

Друга ще я запее, като отиде в родното село на любимия и цялата мъжка рода я е.ве и бие на почивки, и им слугува, и носа си не може да покаже навън. Ще иска да се връща като оная англичанка, ама няма да я пуснат...

70

Анонимен

преди 4 години

Сега туркофилията е на мода. Гледам екскурзия "По стъпките на турските сериали". Една нация се завзема чрез жените.

69

Habibullah

преди 4 години

Това е тенденция в цяла Европа, особено западна след бежанската вълна. Немкините масово се женят за мюсюлмани и сменят вярата. Нормално е. Единствено Исляма има смисъл и няма противоречия от типа на троици и тем подобни нонсенси. На момичето ще й е трудно тук, но с вярата в сърцето ще се справи. Аллах е знаел, че ще предопределена за исляма и е получила това име. Нийа на арабски означава добро намерение. Чете се когато се възнамерява да се пости.

68

Бате Гойко

преди 4 години

"първоначалната им идея е добра- да живеят хората в разбирателство и да се грижат за семейството си."Религиите са вкарвали правила в обществото. По какъв начин да накараш необразованото мнозинство да спазва някакви норми? Страхът от неизбежното възмездие е добър вариант.

67

Акбар

преди 4 години

Китайски спусък да не ползва. Може да засече.

66

ист

преди 4 години

Момичето е поискало да направи впечатление и го е постигнало.Религията е като политиката. Можеш да си сменяш религията и партията.Може да не вярваш в религията или партията, но стадото те повлича и се правиш на вярваш. Всичко е до време. Ако имаш полза до гроб.

65

Анонимен

преди 4 години

Тая да я запозная с една моя роднина. И тя така навремето се влюбила в един арабин дошъл да учи тук. И заминала с него. После буквално бяга от там с детето си. И сега разказва много "интересни" истории. Как, ако останеш вдовица насила те женят, ако ще и 3 жена да си, за роднина на покойния ти мъж. Как нямаш право от вкъщи да излезеш сама, как, ако решиш да се прибереш в България, ти взимат децата... Синът и си остава там. Само с дъщеря си се прибра. Абе все интересни неща... За боя само намеква.

64

Анонимен

преди 4 години

Какви боми ще ползва ?

63

Анонимен

преди 4 години

Забрадката е парче плат, въпросът е каква вяра изразява забрадената и какво държание трябва да спазва.Има голяма разлика между българската народна забрадка и хиджаба. Момите са ходили гологлави, забражда се омъжената жена. А хиджабът се слага, когато момичето навлезе в пубертета и се замомее. Българската забрадка в повечето краища оставя част от косата открита. На мюсюлманката косъм не бива да се види, иначе грях голям.Тя е много по-зависима от мъжа, няма право дори на децата си.

62

али

преди 4 години

Истинския варващ не може да е лош човек......но вече сме 21-ви век..... Тъпо е хората да се разделят по религия и цвят на кожата .....

61

Анонимен

преди 4 години

Ами постоянно турски сериали по всички канали. Няма ли полски, унгарски, македонски и сръбски сериали? Има, но те не си плащат за пропаганда като Турция.

60

Анонимен

преди 4 години

нищо против религията, а против политизацията й, това със забрадките си е политизация и политически контрол чрез религията. Като цяло всички религии по света проповядват еднакви ценности и първоначалната им идея е добра- да живеят хората в разбирателство и да се грижат за семейството си. оттам нататък политиците/владетелите използвсат тези религии за да манипулират и управляват населението според собствените си лични интереси.

59

Бате Гойко

преди 4 години

"Къде си видял вярваща християнка да влезе в църква с непокрита глава?"По много въпроси със СатаНато имаме диаметрално противоположни мнения, но тук не мога да не се съглася. И в християнството, както в юдаизма и исляма, жените ходят с покрита глава. Друг е въпросът, че в днешно време, основната част от християните са такива, само на Коледа и Велик ден.

58

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на религите като цяло не е в съществуването им, а че не се получава всички да ги спазват едновременно. Ако абсолютно всички хора спазваха десетте Божи заповеди, светът щеше да е едно доста добро място за живеене. Просто винаги се намира някой който да не ги спазва и да се качи на главата на останалите.

57

Анонимен

преди 4 години

По соц време комунистите бяха измислили чавдарската и пионерската връзка като ерзац на забрадката за идентификация с комунистическата идеология. Същото е и при исляма - забратката като фетиш за принадлежност към група съмишленици.Там е работата, че наивниците не преценяват, че приемането на една религия или идеология е лесно, но излизанетео е ужасно, а често и трагично.Разочаровани хора при напускането на такива мафиотски структори биват наричани предатели, анатемосвани, демонизирани, убивани.